Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en reactiesnelheid van de service. De goede, behulpzame en oplossingsgerichte service wordt vaak gewaardeerd. Ook ervaren klanten de communicatie als prettig, duidelijk en snel, met persoonlijke aandacht. Producten worden geprezen om hun hoge kwaliteit en mooie presentatie. Daarnaast wordt de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het team vaak als een groot pluspunt genoemd. Wanneer er problemen zijn, zoals vertraging of kwijtgeraakte pakketten, wordt dit snel en netjes opgelost.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsbalune.nl
Uitstekende service!
Het contact was heel prettig! Bij het bestellen stond al vermeld dat het artikel later geleverd zou worden. We kregen daarnaast nog een e-mail om te controleren of we dit hadden gezien en de bestelling wilden doorzetten. Alles is uitstekend verlopen. Dank jullie wel voor de geweldige service!
Antwoord van balune.nl
Hi Eline, fijn om te horen, dankjewel!
Veel plezier met je aankopen en graag tot ziens.
team Balune
Top.
Had de grote ballon al eens ontvangen, die kon ik meteen ophangen. Was mij er dus niet van bewust dat ik de kleinere versie zelf nog moest op pompen. Dit was wel balen. Ik dacht in de eerste instantie dat die kapot was haha. Gemaild en kreeg super snel reactie. Moest dan wel een ballenpomp nog aanschaffen want die had ik niet in huis natuurlijk. Maar goed.. ze hangen prachtig naast elkaar. Kwaliteit is goed en de kleuren prachtig!
(De kleine kan wel voller en ronder dan de grote, ondanks deze ook extra opgepompt is)
Antwoord van balune.nl
Hi Jessica, goed om te horen dat het allemaal goed is gegaan en ze mooi hangen. Veel plezier ermee en bedankt voor je feedback. Team Balune
Prima bedrijf met een goede service.
Mijn pakket was helaas zoekgeraakt bij GLS, waardoor het een week later binnenkwam dan gepland.
Fijn contact gehad en zelfs nog een cadeaubon gekregen voor een volgende bestelling. Heel netjes!
Antwoord van balune.nl
Ja helaas hebben we te maken met bezorgers en bezorgdiensten die hier niet altijd even goed mee omgaan. Maar goed om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop! Grt. Team Balune
goede service en afspraken
Snelle levering en goede sale acties😊 alleen is wel leuk dat er meer keuzes kunnen komen bv van trixie van de back to the school setjes zoals mr dino 🥰
Deze webshop is fantastisch! Zeer behulpzaam, zeer snelle reactie bij vragen, onbeschrijflijk klantvriendelijk! Producten zijn van topkwaliteit aan de beste prijs. Niet twijfelen, bij Balune ben je aan het juiste adres!
Antwoord van balune.nl
Oh wauw dankjewel voor deze leuke reactie! Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankopen. Team Balune
Snelle levering, top service en klantenservice
Ik heb voor het eerst besteld bij jullie. De levering was zeer snel.
Ik heb met de klantenservice contact, snelle contact duidelijke antwoorden. Jullie zijn top
Antwoord van balune.nl
Dankjewel voor je review, super om te horen! Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer. Team Balune
Mooie en snelle verzending met een persoonlijke touch! Het enige nadeel is dat ik een mail van de pakketdienst had met een hele andere naam dan Balune. Hierdoor wist ik niet of het spam was of niet
Antwoord van balune.nl
Hi, dank voor je beoordeling. Het is inderdaad zo dat de "Moeder" van Balune een andere naam heeft :-)
Maar goed punt om hier eens naar te kijken in de communicatie. Veel plezier met je aankoop! Grt. Team Balune
Keurige communicatie en levering!
Dankjewel voor je beoordeling en commentaar! Mvg Team Balune
snelle levering
Super!
Antwoord van balune.nl
Hi, dankjewel voor je leuke review. Daar doen we het voor!