Topdrinks- Logo - Beoordelingen

Topdrinks
Beoordelingen:

976 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.458 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 feb 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Topdrinks voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zender was goed verpakt maar ik had opgegeven dat de zending thuis zou worden afgeleverd maar dat is niet gebeurd. 3 x telefonisch contact proberen op te nemen maar dat is niet gelukt (het is op dit moment erg druk). Toen email gestuurd en hierop werd binnen een paar uur op gereageerd en medegedeeld dat de zending bij een afhaalpunt lag wat inderdaad ook zo was. Ik weet niet of de fout bij U of bij de vervoerder is gemaakt maar zo heb ik wel mijn bedenkingen of ik nog ooit bij U zal bestellen mede door de klachten die op het internet staan over Topdrinks die echter wel door U worden opgelost. Tevens vind ik het bedrag van Euro 150,00 wel erg hoog om een zending zonder vrachtkosten besteld te krijgen. Ad van de Kerkhof
AV
Ad v.
Eindhoven

de meest kritische beoordeling

5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beneden alle pijl. 2 laatste bestellingen nooit ontvangen, omwille van computer fout van Topdrinks. De 2 bestellingen zijn inmiddels terug betaald. Ruimte om naar een betere samenwerking te kijken zodra de computerfout opgelost is.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Topdrinks

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sinds de bezorgingen door een ander bedrijf worden gedaan komen de bestellingen echt bij mij thuis en niet meer op een afhaalpunt daar ben ik zo ontzettend blij mee! Verder ben ik echt dik tevreden over de service van Topdrinks!
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
2 dagen geleden
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze vervoerder en de geleverde service van ons. Hopende je in de toekomst weer te mogen verwelkomen op onze website. Proost en geniet van je bestelling. Met vriendelijke groet, Marie
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering. Wat ik vreemd vond, was dat de bestelling van 12 flessen wijn in 2 dozen kwam: 11 flessen in een doos met 12 vakjes en 1 fles in een aparte, veel te grote doos.
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
2 dagen geleden
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met snelheid van de levering. Excuses voor de wijze waarop dezen zijn verstuurd. Hopelijk tot een volgende keer. Proost en geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet,
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De afwikkeling van de bestelling maakte een zeer professionele indruk. De verpakking van de bestelling was uitstekend. Ik heb geen tips of adviezen, omdat alles (zeer) verzorgd was.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed

Nu het assortiment is geweldig maar de levering soms niet goed een week gewacht bleek de bestelling bezorgd bij een restaurant dus dpd op de vingers re tikken
Beoordeling melden
GB
Gea B.
Groningen
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs, snelle levering, alleen jammer dat het in 2 grote dozen werd afgeleverd, had volgens mij makkelijk in 1 doos gepast
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Huis nr was niet goed door gekomen Kreeg een mail daar over. En had de volgende dag keurig mijn bestelling in huis
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Normaal snel van levering maar nu was het levering op zaterdag en dat is niet gebeurd.waarom niet niet bekent
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
7 dagen geleden
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je levering normaal als goed ervaart. Wij hopen je in de toekomst weer op onze website te mogen verwelkomen. Excuses voor de vertraging die deze keer is ontstaan. Proost en geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Marie
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top service

Bezorging was snel en de manier van verzenden was top de fles was goed en beveiligd in het doos
Beoordeling melden
EP
Edwin P.
Borger
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk bestellen en veel keuze. Snelle levering en goedkoper dan de slijterij
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke bediening en prima verzending. niets veranderen, zo doorgaan
Beoordeling melden
AV
Angelique v.
Oosterhout
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede verzending. Degelijk verpakt. Betaalbare producten. Top!!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling op tijd. Uitstekende verpakking. Ook prijstechnisch prima.
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
2 dagen geleden
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en prijs van jouw bestelling . Hopelijk tot een volgende keer. Proost en geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Marie
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levering volgens afspraak. Jammer dat er vrij veel bezorgkosten zijn.
Beoordeling melden
1 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijzen en snelle en nette levering

Goede prijzen, nette verpakking voor de bestelling en snel verzonden.
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
2 dagen geleden
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot een volgende keer. Proost en geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Marie
FK
Florian K.
Zoetermeer
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verapkking prima. Info over verzending en bezorging was niet oke.
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
2 dagen geleden
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de verpakking van jouw bestelling. Excuses dat verzending en bezorging niet goed zijn verlopen. Wij zullen dit met de vervoerder bespreken! Hopende je in de toekomst weer te mogen verwelkomen op onze website. Proost en geniet van je bestelling. Met vriendelijke groet, Marie
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie keuze. Altijd een stipte levering. Aantrekkelijke prijzen.
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
9 dagen geleden
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Wat fijn om te horen dat tevreden bent over onze service en aanbod. Hopelijk mogen we je spoedig weer op de website verwelkomen. Proost en geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Marie
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De levering is supersnel en het produkt is uitstekend verpakt.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede verpakking, maar het gratis glas zat er niet bij.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goed product en de prijs voordelig.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede service en top verpakt
Beoordeling melden