Topdrinks

6.889 reviews in totaal   1.097 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen het brede en unieke aanbod, met producten die elders moeilijk te vinden zijn. De prijzen worden vaak als scherp of voordelig ervaren, wat het winkelgemak verhoogt. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk gezien, en bestellingen plaatsen gaat gemakkelijk. Ook de verpakking wordt meestal als zeer goed en veilig ervaren. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de klantvriendelijkheid en oplossingsgerichtheid van de service. Snelle levering wordt doorgaans gewaardeerd. Toch ervaren sommige klanten vertragingen of problemen met externe bezorgdiensten zoals DPD en PostNL, wat de winkelervaring negatief beïnvloedt. Er zijn ook opmerkingen over overmatige of beschadigde verpakking. Daarnaast ervaren sommige klanten trage of moeizame communicatie met de klantenservice.

ReviewsTopdrinks

update! 6 flessen sinds 15 maart onderweg maar nooit aangekomen

Ik heb op 15 maart 12 flessen martini Rosso besteld en twee flessen sake. De sake werd op 17 maart geleverd en twee dagen later een doosje waar 4 flessen martini Rosso los in lagen. In de post.nl app stond dat de tweede doos met 6 flessen verstuurd was een afhaalpunt bij de Gamma in Veendam. Nou woon ik in Amsterdam dus afhalen was niet handig. In de post.nl app staat nu nog altijd dat de bestelling retour gaat naar Topdrinks. Maar is daar kennelijk nooit aangekomen. Topdrinks is zeer slechte telefonisch bereikbaar en na 15 mails heb ik 21,90 voor twee flessen terug gekregen. Sinds mijn laatste mail, waarin ik meld dat ik nog altijd 6 flessen a raison van 64.70€ mis, worden mijn mails niet meer beantwoord. Eerdere bestellingen gingen top maar als er dus iets misgaat is dat jouw flop? Update: het koste wat moeite en duurde bijna anderhalve maand maar..... 28 april is uiteindelijk alles toch nog goed gekomen en heb ik mijn geld terug op de rekening! waarvoor dank!
Na het mislukken van bezorging van het pakket is Topdrinks moeilijk te bereiken. Ik heb diverse mailen gestuurd maar moest heel lang wachten op een reactie. Telefonisch is ook een ramp. na diverse menu keuzes kreeg ik te horen dat de medewerkers te druk waren en werd het gesprek afgebroken. Dit na diverse pogingen.

Uitstekende service

Ik ben zeer tevreden over Topdrinks. Hoewel er aanvankelijk wat problemen waren met de levering, werd dit fantastisch opgepakt door de klantenservice. Ze reageerden erg snel en het probleem was binnen no-time opgelost. De flessen waren bovendien zeer goed en veilig verpakt. Zeker een aanrader!

Groeten van een tevreden klant.

Na langdurige problemen met de levering (DPG), heeft Topdrinks steeds bijgestaan om een oplossing te vinden. Dank aan het ganse Team van de Klantendienst, jullie hebben echt een prachtige job gedaan ! Topdrinks is aan iedereen aan te raden. Wat kan er beter ? Een strengere controle bij de vervoerder : jullie verpakking is top in orde maar de ontbrekende zorg bij de vervoerder (DPG sorteercentrum Vilvoorde) zorgt voor risico van beschadiging en vervolgens voor delay. Dit resulteert tot onnodig werk en mailverkeer bij Topdrinks. Ik ben steeds ter beschikking bij TopDrinks voor verdere uitleg en raadgeving - ( voormalig Manager Operations & Logistics op pensioen). Ik wens jullie een succesvol 2026 en tot de volgende bestelling !
Top levering ! 24 flessen besteld, geleverd in 4 dozen van 12, half gevuld en extra karton/papier . Dit vermijd evt schade bij gebruik van volledig gevulde dozen (al meegemaakt bij vorige leveringen) Dus top opgelost en tevreden klant die weldra een nieuwe bestelling gaat maken. Groetjes aan het ganse Topdrinks Team. :-)
artikelen in 1 doos verpakken om verlies van pakketjes te voorkomen. heb week lang elke dag contact gehad en voelde me telkens afgewimpeld met een snel antwoord, ik zei vanaf het eerste moment dat ik wist dat er iets goed fout was, uiteindelijk geld van verloren pakket terug gestort gekregen. in deze dingen kan men nog wat verbeteren, pakket was nooit aangeboden door post nl en die wilde mij geen info geven, zie foto
Na ons bezoek aan Curaçao waren we op zoek naar een slijter die ons de originele Blue Curaçao kon leveren. Topdrinks was de enige die deze in haar assortiment had en ons op tijd een viertal flessen kon leveren. Onze dank daarvoor.

Zeer tevreden

Zeer snelle levering aan DPD maar daar loopt het echt mus. Twee weken om het van Nederland in België te krijgen. Op die tijd kun je het tevoet gaan halen. Wat jullie beter kunnen doen is een andere koerier gebruiken.

Good present for a friend

I was looking for a nice present for my friend who helped me a lot .. and he is a whiskey fan. The product was wonderful and he liked it immensely.

Service prima, maar bezorgdienst niet.

Service, snelheid, communicatie en producten uitstekend, zoals altijd. Ook de flessen zijn zeer zorgvuldig verpakt met oog voor de fragiliteit van het product. Enige minpunt is de samenwerking met DPD als bezorgdienst. Wanneer ik kies voor thuislevering en daarbij ook nog neerzettoestemming geef, verwacht ik dat dit zo wordt uitgevoerd. Wanneer dan blijkt dat de vervoerder niet eens aan de deur is geweest maar het pakket rechtstreeks naar een pick-up punt bracht (niet eens het dichtstbijzijnde), ben ik als klant niet bepaald blij. Ik was thuis op de dag van levering en kreeg plots een mailtje dat de vervoerder me thuis gemist heeft. Echter, er is niet aangebeld, geen briefje achtergelaten en mijn camera's hebben niemand opgepikt. Dit zou niet mogen gebeuren en heeft een impact op de algemene ervaring, ook al is dit uiteraard niet rechtstreeks jullie verantwoordelijkheid. Dit is helaas niet onze eerste negatieve ervaring met DPD en het wordt stilaan een struikelblok om nog te bestellen bij handelaren die enkel deze vervoerder gebruiken. Mogelijk is het dus interessant dat jullie overwegen klanten een keuze te bieden uit meerdere bezorgdiensten (persoonlijke ervaring met bpost en post.nl is bv. uitstekend). Ik snap dat dit wellicht duurder zal uitvallen voor jullie, maar als klant betaal ik met plezier een meerkost om deze extra kost te dekken als ik daarmee gemoedsrust heb dat mijn pakket ook daadwerkelijk wordt geleverd zoals afgesproken.
Heel veel keus in de zero drankjes, dat is top! Heel lekker ook, dat is belangrijk om je toch het gevoel te geven iets feestelijks te drinken. Wel wat aan de dure kant de speciale drankjes. Tja het is geen limonade 😀
Doet gwn wat t belooft, niks lastig gegaan en je blijft voldoende up to date, wel als tip: zorg dat jij open doet en niet iemand anders want JIJ moet je ID laten zien

Prima website - wel reageren op mail

Prima website, eenvoudig bestellen, maar als ik een vraag stel via de mail, vind ik het ook prettig als ik antwoord krijg. Ik zoek de 47% Bombay Sapphire. Die staat bij jullie in een duo-pack, maar uitverkocht. Komt die nog terug, of moet ik elders op jacht?
Fantastische klanterservice. Er miste een fles in mijn order, 11 flessen ipv 12. Een telefoontje naar de klantenservice en het werkt direct op een klantvriendelijke manier opgelost.

Helemaal Top

Ruime keuze en ook nog eens een uitstekende prijs wat wil je nog meer? Vanwege het weer wat hele land plat legde had wel een dagje extra vertraging. Echter had Topdrinks mij netjes hiervan op de hoogte gebracht.
J P
Jeroen P.
Ik ben super geholpen Gertjan. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij de Kerst bestelling toch op tijd hebben binnen gekregen. Bedankt hiervoor! Wat ik van Topdrinks jammer vindt is dat ze niet een presentje/kaartje of iets bij de bestelling hebben gedaan zeker als het al 2x mis is gegaan door een systeemfout bij Topdrinks. Fijne Feestdagen en tot de volgende keer.
Schitterende prijzen en aanbiedingen. Prima verpakt en de volgende dag geleverd! Het kan niet beter!
Vlugge levering , een goede communicatie, de verpakking is heel goed . Heb wèr besteld bij Topdrinks

Ideaal geschenk voor liefhebbers !

Ik vind er steeds goede giftideeën voor mijn rhum- en whiskyfanaten van zonen, steeds op tijd en met zorg ingepakt en geleverd. Dankzij de beschrijving van de aroma's en de rijping, kan ik gemakkelijk de keuze maken van wat hun papillen gelukkig maakt ;o) Hartelijk dank !
Jullie waren snel met verzenden, alleen postnl heeft het veel later bezorgd , ipv die vrijdag werd het volgende week donderdag, maar een kennis van mij heeft ook bij jullie besteld en dat werd wel op tijd bezorgd op vrijdag. Bij mij werd het ook niet eens thuis bezorgd. Ik moest het ophalen bij een afhaalpunt.