Lucardi Juwelier Almelo- Logo - Beoordelingen

Lucardi Juwelier Almelo

288 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden498 beoordelingen in totaal

13 sep 2024
Zoals iedereen ben ik ook gek op Lucardi! Idk what to say but yall just hire the best people for the job. Im always approached by a happy worker who just wants to help. I love that 🧡 another thing is the jewelry. You know most of the time you really want a Nice accessoire, and also to be within price range. Yall do fullfill peoples dream and make me a happy customer each time. Yall are the best in my opinion and I do wish the boss and all his customer workers a bright future ahead! Ps. I live in the netherlands for 15yrs now and the first time I entered as a client, I never left. Keep up the good work yall🧡

21 sep 2024
Meer mensen op topdrukte tijden inzetten; er stonden klanten al minimaal 10 min in de rij voor de kassa te wachten tot ze konden betalen. Een klant heeft dit zelfs niet afgewacht en is weg gegaan

Beoordelingen voor Lucardi Juwelier Almelo

30 mrt 2024
Amazing products, I liked all of them. Lucardi is also exactly a place to buy gifts for you friends, I love it!!
9 feb 2024
Ben super goed geholpen door een medewerker, een ketting, horloge, en armband gekocht, be blij naar huis gegaan
17 apr 2024
Vriendelijke en behulpzame verkoopmedewerker . Prijs kwaliteit . Alles was oké, precies als verwacht
18 jan 2024
Heel erg vriendelijk geholpen en wel erg meedenkend over de cadeautje die ik heb gekocht leuke personeel
2 feb 2024

meteen aangemeten

Mn dochter kreeg meteen haar mooie ring vakkundig en lief aangemeten.. en ze kon hem meteen meenemen.
7 apr 2024
prettige omgang met winkel personeel, goed advies en duidelijke verkoop/garantie voorwaarden uitleg
22 dec 2023
Ben erg tevreden. Prettig geholpen, lieve verkoopster en tijd voor de klant....heeel belangrijk.....
6 jun 2024
Ze zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Kan nu niet iets bedenken waar ze in kunnen verbeteren
21 feb 2024
Ik vond dat jullie erg klantvriendelijk waren en me goed holpen bij het kiezen van mijn ring 😊
18 nov 2023
Je wordt er altijd goed geholpen door al het personeel! Ik haal al mijn sieraden hier ook weg.
15 feb 2024
ze hielpen goed en namen de tijd om iets voor mij uit te zoeken en hebben goed advies gegeven
25 dec 2023
Super aardige en geduldige medewerkster die bij de kleine meid oorbelletjes heeft geschoten
28 mei 2024
Medewerkers waren vriendelijk maar ook vluchtig met het klaarmaken en afronden van de koop
26 feb 2024

Mooie sieraden voor een mooie prijs

Supermooie sieraden voor een mooie prijs. Erg vriendelijke en behulpzame medewerkers.
23 dec 2023
Werd goed geholpen en goed naar mijn vraag geluisterd en goed advies bij gekregen.
16 mrt 2024

Eerste ringetje

Dochter ging voor het eerst een ring uitzoeken. Hiervoor werd alle tijd genomen!
27 feb 2024
Snel en vriendelijk geholpen. Aardige verkoopster die alle tijd en aandacht had.
24 feb 2024

Top service

Super goede hulp bij het zoeken van het juiste sieraad en vriendelijk personeel
25 nov 2023
Prima service, werd geholpen toen ik na de balie liep. Ging snel en vriendelijk.
23 dec 2023
We werden super vriendelijk geholpen. Nik aan veranderen vriendelijke mensen.