motorcorner.nl- Logo - Beoordelingen

motorcorner.nl

890 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.268 beoordelingen in totaal

18 nov 2023
Overzichtelijke onderdelenlijst, duidelijk instructies en snelle levering. Heel fijn. Het enige wat ik erg jammer vind, is dat ik een paar dagen na mijn bestelling op de site mijn bestelde onderdeel zie voor nog eens meer dan €25 goedkoper. Dat is natuurlijk leuk voor andere geïnteresseerden maar voor mij zuur. Dit had MC al kunnen weten... Misschien dat ze mij bij een volgende bestelling in gedachten kunnen nemen.

11 jun 2024
Ik heb een 3 sterren gegeven. De bestelling was snel geplaatst en werd de zelfde dag nog verzonden. Echter DPD schoot niet op, donderdag verzonden en dinsdag nog niet binnen (of een status update) ben ik in contact getreden met MC. Er werd snel gereageerd en ik moest geduld hebben omdat DPD erg veel vertraging kon hebben. Na wat mail contact met MC zijn zij in contact getreden met DPD en had ik het pakket de volgende dag in bezig. Dus snelle reactie van MC zelf, maar voor iets wat de volgende dag in huis had kunnen zijn en je hoort dat je geduld moet hebben vind ik het erg jammer. Daarom 3 sterren..
RJ
ralph j.
hoogland

Beoordelingen voor motorcorner.nl

Resetten
5 sep 2024
Ik had een nieuwe olie filter set besteld voor mijn Duke 890 R samen met een paddock stand en wat toebehorende PowerParts maar de doos kwam beschadigd aan waardoor de olie filter set miste. Heb de volgende ochtend meteen gebeld en dit werd heel goed opgepakt en had de volgende dag meteen een nieuwe in mijn inbox. Goede webwinkel en vaak ook nog goedkoper!
17 sep 2024
Het bestelde product was netjes binnen de tijd bezorgd. De prijs is netjes en perfect geproduceerd voor op de motorfiets. Ben zeer tevreden en zal indien nodig nog wel is producten bestellen hier. Mits ze deze leuke prijzen blijven hanteren.
8 sep 2024

Yuasa accu

Super snelle verzending. Scherpe prijs echter gezien het een accu was mag hierbij wel wat meer aandacht gegeven worden aan de verpakking doosje was minimaal.
11 sep 2024
Er was iets misgegaan met een levering van een bestelling. Mailtje gestuurd. Binnen 10 minuten reactie en de zelfde dag nog opgelost. Top service.
6 sep 2024
Wat ik bijzonder goed vind aan jullie is de Service na verkoop! Vriendelijk en snel antwoord op alle vragen! Dank u
7 sep 2024

Bij de bestelling miste een paar moeren

Bij de bestelling miste een paar onderdelen. Na een mailtje prima opgelost de onderdelen werden nagestuurd
4 sep 2024
Snelle verzending en goed product. Installatie was zo gepiept omdat het echt op maat was voor mijn motor.
6 sep 2024
Van te voren even gebeld of het product op voorraad was. Daarna besteld en het was super snel geleverd!
GC
gert c.
meerhout
25 sep 2024
accu besteld voor mijn ktm 1290 super adventure. Netjes en snel geleverd en dit aan een goede prijs.
4 sep 2024
Goed bestellen, betalen zonder moeilijkdoenerij, op tijd en goed verpakt geleverd. Niks mis mee
3 sep 2024
Correcte afhandeling van de klantendienst na foute omschrijving op de website. Thanks!
1 sep 2024
Uitmuntende telefonisch/per mail ondersteuning bij vragen. Levertijd snel en correct.
18 sep 2024
Duidelijke website en snel verzonden. Defect was snel en perfect opgelost!
3 sep 2024
Goede pruduct omschrijving en snelle levering werkt zoals beschreven.
9 sep 2024
Foutieve zending werd heel snel en netjes hersteld ; hulde !
26 sep 2024
Bij mij is alles goed gegaan, zo als het hoort. Prima shop!
25 sep 2024
Goede uitleg prima service en klantvriendelijk. Toppy
2 sep 2024
Snel geleverd en verschillende betaalmogelijkheden.
11 sep 2024

Niks op aan te merken. Duidelijk , snel prima dus.
5 sep 2024
Goede nette communicatie en interessante prijzen.