jumbogolf.com
Beoordelingen:

782 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.460 beoordelingen in totaal  

4,10
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na vele eerdere (naar volledige tevredenheid) wederom bij Jumbo Golf een bestelling geplaatst. De verzending van de door mij bestelde regenjas (online) werd zoals gebruikelijk online medegedeeld. Aanmelding was ook direct zichtbaar in mijn PostNL app, echter voor het eerst werd ik geconfronteerd met de mededeling dat bezorgtijd nog niet bekend was omdat het pakket nog niet door PostNL was ontvangen/verwerkt. Deze melding is een week onveranderd gebleven, hetgeen mij bewoog om contact op te nemen met Jumbo Golf. Dit contact heeft ertoe geleid dat mij de vraag is gesteld, geld retour of de regenjas nogmaals versturen. Gekozen voor het laatste en binnen afzienbare tijd heb ik mijn jas in ontvangst mogen nemen. Ik vind dan ook dat de klantvriendelijkheid maar ook de geboden service en oplossingsgerichtheid op een zeer hoog niveau staat. En ik kan dan ook niet anders mijn complimenten in deze (nogmaals) aanbieden en raad iedere golfer Jumbo Golf aan.

de meest kritische beoordeling

15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbieding besteld via de webshop, zou na betalen direct geleverd worden binnen de vermeldde termijn! Na drie dagen gemailed waar de bestelling bleef, de mevrouw mailde dat diezelfde dag of uiterlijk de volgende dag verzonden zou worden. Na vier dagen kwam een creditnota en geen bestelling! Wat een flut bedrijf, wel adverteren met mooie prijzen maar niet leveren! (Website vermeld vooraad en die is er niet)
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor jumbogolf.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(44)
(42)
(84)
Resetten
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Als je belt naar de winkel dat zou een stuk vriendelijker kunnen. Als je in de winkel bent is het personeel vriendelijk en behulpzaam. Als we vragen aan de telefoon naar een artikel dan moet het besteld worden. Kom je in de winkel dezelfde dag staat er een hele grote voorraad?? Beetje vreemd.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Voorraadbeheer kan beter

Ik kocht een item dat volgend de webshop in voorraad was. Bleek enkele dagen later toch niet in voorraad, ik kreeg dadelijk mijn geld terug maar was toch erg teleurgesteld.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Sneller leveren, en wat in de sale is en niet meer is te leveren van de site afhalen, echt waardeloos als je wat besteld en betaald het niet krijgt
Beoordeling melden
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
De informatie over de bezorgdag was verwarrend; veel veranderingen wat onprettig was. De schoenen waren prima.
Beoordeling melden
MS
Marc S.
Oegstgeest
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Sneller verzenden. Vrijdag bestellen en dan woensdag ontvangen is best lang.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product doet helaas niet wat het moet doen, ik ga het retourneren.
Beoordeling melden
6 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke broek besteld voor een mooie prijs, blijkt deze broek niet meer voorradig! Heb wel m'n geld terug gehad maar geen optie voor een andere broek uit de zelfde prijsklasse. Dat vind ik jammer.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Online bestelling

Bestel online een artikel dat op voorraad is en krijg later bericht dat het niet geleverd kan worden. Bestelling is eerst betaald en de terugstorting van het teveel betaalde is snel gedaan.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets online bestellen wat op voorraad zou zijn en betalen en vervolgens paar dagen erna melding gekregen dat het geld terug geboekt is zonder verdere uitleg! Baalde vreselijk
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde product geleverd en daarna uitverkocht

golfschoenen besteld, in de juiste doos zaken verkeerde schoenen, hoop gedoe met retourneren, uiteindelijk geld terug want de juiste schoenen waren niet meer leverbaar!
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde trui kon niet geleverd worden. Bestelde golfhandschoenen hadden niet de goede kleur. Bestelling werd niet op de vermelde dag afgeleverd.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de site wat besteld, artikel was achteraf niet meer leverbaar, bestelling is door Jumbo zonder excuses geannuleerd.
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het kostte 4 dagen om te melden via creditering dat het produkt uitverkocht was. Slecht!
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling bleek helemaal niet leverbaar. Wel mijn geld teruggekregen.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Trage respons op bestelling, zending slordig en niet afdoende ingepakt
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Product bleek toch niet leverbaar.
Beoordeling melden
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
2 artikelen besteld 2 geannuleerd
Beoordeling melden
CS
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ben normaal gesproken tevreden met Jumbogolf. Maar ik heb 2 dagen geleden een bestelling geplaatst, maar kon het op de een of andere manier niet betalen. Heb via de chat kontakt opgenomen wat te doen. Zij kon mij ook niet helpen en ze zou het voorleggen aan een collega. Gewacht op antwoord, maar er kwam niemand. Dus de moed maar opgegeven. In de avond nog een keer gekeken om het weer opnieuw te bestellen, toen bleek opeens dat ze niet meer voorradig zijn. Hadden zij mij dat niet eerder kunnen vertellen! En nog steeds, bij Google staan ze er nog op,! Dus dan kan je ze nog steeds bestellen, alleen niet afrekenen. Heel jammer.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg een verkeerd artikel toegestuurd ipv van Pantalon en Jack Toen werd mij gevraagd om dr Pantalon nogmaals te bestellen en ook nig te betalen. Dit noem ik geen service. Ik maak geen fout maar Jumbo Golf. Ik betaal meteen terwijl niks heb. Maar opnieuw betalen dit heb ik nog nooit meegemaakt. Is echt wel erns gebeurd maar kreeg meteen het doir bestelde art toegestuurd zonder te betalen en zelf foutieve art direct retour gestuurd. Dat is service.
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel 2 paar Adidas schoenen omdat de maat soms nogal verschilt ik betaal en krijg volgende dag al bericht dat ik voor 1 paar al vergoed wordt en waar ik al bang voor was dat de schoenen waarvan ik al dacht dat die wat aan de krappe kant was maar juist die wordt afgestuurd dus die ook maar terugsturen en dan blijkt dat ik ook nog verzendkosten moet betalen beetje jammer niet zo blij mee en de aanbieding is nu afgelopen natuurlijk
Beoordeling melden