jumbogolf.com
Beoordelingen:

738 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.293 beoordelingen in totaal  

4,12
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na vele eerdere (naar volledige tevredenheid) wederom bij Jumbo Golf een bestelling geplaatst. De verzending van de door mij bestelde regenjas (online) werd zoals gebruikelijk online medegedeeld. Aanmelding was ook direct zichtbaar in mijn PostNL app, echter voor het eerst werd ik geconfronteerd met de mededeling dat bezorgtijd nog niet bekend was omdat het pakket nog niet door PostNL was ontvangen/verwerkt. Deze melding is een week onveranderd gebleven, hetgeen mij bewoog om contact op te nemen met Jumbo Golf. Dit contact heeft ertoe geleid dat mij de vraag is gesteld, geld retour of de regenjas nogmaals versturen. Gekozen voor het laatste en binnen afzienbare tijd heb ik mijn jas in ontvangst mogen nemen. Ik vind dan ook dat de klantvriendelijkheid maar ook de geboden service en oplossingsgerichtheid op een zeer hoog niveau staat. En ik kan dan ook niet anders mijn complimenten in deze (nogmaals) aanbieden en raad iedere golfer Jumbo Golf aan.

de meest kritische beoordeling

15 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie aanbieding besteld via de webshop, zou na betalen direct geleverd worden binnen de vermeldde termijn! Na drie dagen gemailed waar de bestelling bleef, de mevrouw mailde dat diezelfde dag of uiterlijk de volgende dag verzonden zou worden. Na vier dagen kwam een creditnota en geen bestelling! Wat een flut bedrijf, wel adverteren met mooie prijzen maar niet leveren! (Website vermeld vooraad en die is er niet)
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor jumbogolf.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede prijsstelling en status-updates

Gezien het factuurbedrag van mijn bestelling vind ik het belangrijk dat je actief op de hoogte wordt gehouden over de status van je bestelling. Ook nu kan ik ronduit beamen dat dit door Jumbo Golf op de zeer goede en transparante wijze is verzorgd. Daarnaast heb ik vast kunnen stellen dat Jumbo Golf wat prijsstelling goedkoper was dan de online shops waarbij ik ook bestellingen plaats om mijn golf uitrusting te onderhouden/uitbreiden.
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, mooie prijs, goede communicatie, snelle verwerking van een retour. Top! Was wat huiverig door feedback van andere maar ga hier zeker nog een keer wat bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
25 jan. 2024
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zelf navraag moeten doen ivm niet geleverde bestelling… bleek dan dat artikel niet meer voorradig was… Misschien was snellere info leuker geweest…
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een prima combi met de winkels erbij. Assortiment laat te wensen over tov UK aanbieders. Zeker op het gebied van noviteiten
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het enige wat jammer is dat ik iets kon bestellen wat niet meer leverbaar is, dit zou niet mogelijk moeten zijn. Verder wel goed afgehandeld.
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Ook bij een winkel besteld omdat online kleding was uitverkocht Goed geholpen per telefoon in Bunnik
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webshop met veel keuze

Goed assortiment, leuke acties, nette verzending en duidelijke communicatie Snelle retourservice
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en afhandeling van retour zending snel terug op mijn bankaccount
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
25 jan. 2024
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service Kan wat mij betreft iets sneller bezorgen. Verder alles oké
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke bediening Het koffietje smaakt altijd Wij komen zeker terug
Beoordeling melden
KE
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne webshop

Veel keuze, goed kwaliteit, betaalbaar. Website is makkelijk surfen.
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mensen helpen je met plezier en geven goede adviezen. Dat is fijn
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
26 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correcte afwikkeling bij bestellingen en retouren
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering draagbare golftas en een gunstige prijs.
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
MT
Marco T.
Nijmegen
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Niet de goedkoopste, wel goed en snel geleverd

Niet de goedkoopste, maar wel snel en correct geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
kosten voor terugsturen van een verkeerde maat broek
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijk en stipt, prima verhouding prijs kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel de juiste spullen geleverd. Groot assortiment.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging en snelle retourafhandeling. Top!
Beoordeling melden
BW
Bert W.
Dronten
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Retourregeling en snel terugstorten van betaling.
Beoordeling melden
Antwoord van jumbogolf.com
6 dagen geleden
Bedankt voor je feedback. Blij om te horen dat je het zo ervaart.