FysioSupplies

9.509 reviews in totaal   2.574 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.574 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 24 jan 2024

fysiosupplies.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn positief over de snelheid van levering, de nauwkeurigheid en communicatie rondom de bezorging. Ook de klantenservice wordt gewaardeerd om haar vriendelijkheid, behulpzaamheid en snelle reacties. De gebruiksvriendelijkheid van de website, duidelijke productinformatie en transparantie over levertijden worden vaak genoemd als sterke punten. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten als degelijk, prettig en doeltreffend ervaren. Het bestelproces wordt veelal als eenvoudig en duidelijk omschreven. Er zijn echter ook verbeterpunten. Sommige klanten ervaren vertragingen en onduidelijke levertijden. Er zijn klachten over moeilijk bereikbare of weinig oplossingsgerichte medewerkers van de klantenservice. Ook het retourproces, het ontvangen en toepassen van kortingscodes en de transparantie rondom retourkosten worden regelmatig bekritiseerd. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen over onduidelijkheden bij betaling of orderbevestiging.

ReviewsFysioSupplies

Let op de lange levertijd! (die pas na het bestellen bekend wordt).

De producten hebben een levertijd van 3-5 werkdagen, let hier op wanneer je iets snel nodig hebt. Persoonlijk vind ik dat ze dit gewoon op de website moeten vermelden, ik lees het nl in meer reviews, maar nu krijg je pas nadat je besteld hebt een emailtje dat de levertijd 3-5 werkdagen is. Voor mij was dat geen probleem, maar wanneer je iets snel nodig hebt is dat wel super vervelend natuurlijk. Vind dat ook niet erg transparant dus sterretje minder. Verder was de communicatie prima, product ook zoals verwacht dus zeker tevreden.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Onze excuses voor het ongemak. In de meeste gevallen klopt onze “volgende dag verzonden”-melding, maar het kan soms voorkomen dat een artikel onverwacht niet op voorraad is en eerst moet worden bijbesteld. In dat geval ontvangt u direct een e-mail met de aangepaste levertijd. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies

Energetische pleister

Eerst was ik wat sceptisch maar ik ben helemaal om. Je moet even wennen aan de eerste onrust die het veroorzaakt, schiet omhoog omlaag met alle plekjes die met je blokkade samenhangen en dan gaat het werken. Voor mij een uitgelezen kans om een defect 25 jaar geleden opgelopen en af en toe weer opspeelt, tot rust te laten komen. Ik ben wr super blij mee

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw goede 5 sterren beoordeling! Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies

Yvonne is een top fysiotherapeut

Yvonne is een fijne vrouw. Ze is fijn in omgang en ze luisterd goed naar wat de klachten zijn. Ook leest ze zich goed in wat voor operatie je heb gehad en geef ze goede oefeningen en raad. Ze heeft mij na mijn operatie goed geholpen. En nu nog! Ze zorgd voor verlichting in de spieren en zorgd voor een verantwoord herstel. Ik ben heel blij met haar.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw goede 5-sterren beoordeling! Mooi om te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. We staan graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies

professioneel in zijn werk

De ontvangst was heel goed. De Heer Bots heeft de vragenlijst doorgenomen en heeft zelf de nodige aantekeningen gemaakt. Met mijn schoenen en bovenbroek uit heeft hij mij de nodige oefeningen laten doen. Regelmatig herhalen en de nodige aantekeningen gemaakt. Vervolgens moest ik op de bank gaan liggen en ook daar werd mijn voetkwaal uitvoerig bekeken met nu weer de nodige oefeningen. De heer Bots heeft mijn hiel ingetaped en dat gaf bij het staan al een lichte verbetering. Ik kijk uit naar de volgende behandeling op 26 mei aanstaande.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterren beoordeling! We zijn erg blij te horen dat u tevreden bent met onze producten en service. Uw positieve feedback geeft ons elke dag weer motivatie om het beste voor onze klanten te doen. Met vriendelijke groet, Team FysioSupplies

Snelle levering, snelle terugbetaling

Snelle levering, goede communicatie via e-mail, snel bedrag terug betaald. Ik was bezorgd toen ik negatieve recensies zag op internet. In tegenstelling tot deze recensies heeft dit bedrijf alles perfect gedaan. Kussen besteld, zelfde merk en type, maar is nu minder stevig dan 1O jaar geleden. Daarom teruggestuurd. Het bedrijf heeft perfect alles afgerond.

Antwoord van FysioSupplies

De bezorgdienst deed z’n werk niet goed, maar uiteindelijk snel geschakeld met de mensen van Fysio Supplies en daarna als nog een snelle levering gekregen, dus wat mij betreft een hele goeie service. Het maakt niks uit dat je een foutje maakt, het gaat erom hoe je het oplost!

Antwoord van FysioSupplies

Kreeg heel netjes bericht dat de verzending langer duurde. Ik annuleerde mijn bestelling vanwege te lange wachttijd wat binnen enkele uren werd verwerkt. Ik had product sneller nodig vanwege heftige klachten maar vond behandeling van de winkel erg netjes en snel.

Antwoord van FysioSupplies

De hexdumbbels zijn niet geleverd, ik heb fysiosupplies dit bericht gestuurd: Beste meneer/mevrouw Fusiosupplies, Ik neem contact met u op naar aanleiding van de bezorging van mijn bestelling vandaag. Volgens de informatie van PostNL zou mijn pakket vandaag tussen ongeveer 11:45 en 12:30 worden bezorgd. Ik was op dat moment thuis aanwezig, maar heb niets vernomen van de bezorger. Het pakket is ook niet persoonlijk aan mij overgedragen. Ik zag dat mijn pakketten bij de ingang van het gebouw waren achtergelaten, in een openbare ruimte. Dit vind ik niet acceptabel. Het is niet de bedoeling dat pakketten onbeheerd worden achtergelaten op een plek waar iedereen toegang toe heeft. Van mijn bestelling heb ik twee van de drie pakketten teruggevonden: 1. Kettlebell Cast Iron 12 kg — SKU: FS2961 2.Muscle Power Arm Bicep Blaster — SKU: FS20967 Ik heb ook hex dumbbels besteld can 20kg en wil graag weten hoe het hiermee zit, deze ontbreken nog. Ik heb lang op mijn bestelling gewacht en wil u daarom vragen om uit te zoeken waar deze dumbbells zijn gebleven en wanneer ik deze alsnog kan verwachten. Het achterlaten van pakketten in de openbare ingang van het gebouw is niet acceptabel. Ik heb hier eerder al een klacht over ingediend, maar blijkbaar is hier nog onvoldoende mee gedaan. Dus wil ik u nogmaals hiervan op de hoogte brengen Ik heb inmiddels zelf ook melding gemaakt bij PostNL. In de bijlage voeg ik een video toe van de locatie waar de pakketten zijn achtergelaten. Graag hoor ik van u hoe dit wordt opgelost en wanneer ik duidelijkheid krijg over het ontbrekende artikel ik ga binnenkort ook weg op vakantie voor de zomer dus ik kan niet meer thuis wachten op een pakket, daarom wil ik graag van u horen hoe we dit gaan oplossen. De andere twee pakketten zijn inmiddels afgeleverd; ik mis op dit moment alleen nog de dumbbells. Alvast bedankt voor uw reactie. Ik hoor graag van u hoe dit verder wordt opgepakt Met vriendelijke groet, Wallison Pereira Da Silva

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Onze excuses voor het ongemak. We hebben hierover inmiddels al meerdere keren mail- en telefonisch contact met u gehad. Wij vinden het erg vervelend dat dit nog steeds niet is opgelost en begrijpen uw frustratie hierin goed. Op dit moment zijn wij nog in afwachting van een reactie van PostNL. Helaas werkt dit proces op dit moment niet mee zoals wij zouden willen. Onze excuses hiervoor. Wij blijven dit dossier actief opvolgen en hebben nog steeds contact hierover totdat er een passende oplossing is gevonden. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
Na wat zoeken pogingen via louche webwinkels hier bij Fysio Supplies terecht gekomen. Bestelling van woensdag op zaterdag in huis doordat Hemelvaartsdag er tussen zat. Regelmatig op de hoogte gehouden van het leverings proces. De bestelde rugbrace lijkt prima, nog maar een paar keer gedragen. Webshop aankoop zoals ik die verwacht.

Top service ondanks leveringsprobleem

Helaas was er een leveringsprobleem van een van de bestelde producten, maar ik werd zeer adequaat en vriendelijk door Jenna geholpen. Ik kon wachten of een alternatieve kleur fysiotape kiezen. Ik heb het laatste gedaan en de bestelling kon direct worden klaargemaakt. Top service!

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Bedankt voor uw mooie review! Hoewel het natuurlijk vervelend was dat er een leveringsprobleem ontstond, zijn we blij om te horen dat Jenna u snel en vriendelijk heeft kunnen helpen. Fijn dat er direct een passende oplossing gevonden kon worden en dat uw bestelling alsnog snel kon worden verwerkt. Bedankt voor uw begrip en vertrouwen in onze service! Met vriendelijke groeten, Team Fysiosupplies
Bestelproces makkelijk; snelle levering. Als ik dan een verbeterpunt moet aankaarten, dan zou het fijn zijn om na bestelling al direct je factuur te ontvangen (bij andere webshops gebeurt dit wel); hier krijg je die pas nadat verzending in orde is gemaakt.

Antwoord van FysioSupplies

Ik geef maar 3 sterren omdat product niet op voorraad was en dat ook niet op de website vermeld staat. Dag na plaatsen van order kreeg ik bericht dat het 2-3 weken zou duren. Daarna was het lastig om contact te leggen , telefonisch of per mail. Uiteindelijk via contactformulier gelukt. Afhandeling daarna was prima. als het goed is ontvang ik mijn geld binnenkort.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Bedankt voor uw feedback. Jammer om te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. De voorraadstatus wordt op onze website onder de prijs weergegeven. Wanneer daar geen voorraad vermeld staat, betekent dit dat het product niet direct uit voorraad leverbaar is. We begrijpen dat dit niet voor iedereen even duidelijk is en nemen uw opmerking daarom mee om te bekijken of we dit nog duidelijker kunnen communiceren. Daarnaast bieden wij onze excuses aan voor de moeizame bereikbaarheid. Fijn dat het via het contactformulier uiteindelijk is gelukt en dat de terugbetaling inmiddels in gang is gezet. We hopen u in de toekomst alsnog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
De brace geeft zeer goede ondersteuning en gaat makkelijk om en af. De ruimte rondom de duim is voor mij te ruim. Wellicht verschil tussen man en vrouw? Ik heb het aangeschaft ter ondersteuning bij het fietsen en draag deze met gemak een aantal uur. Aanrader!

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Bedankt voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat de brace goede ondersteuning biedt en comfortabel te dragen is tijdens het fietsen. Dank ook voor uw feedback over de ruimte rondom de duim. Dit kan inderdaad per handvorm verschillen en we nemen uw opmerking zeker mee. Fijn dat de brace ondanks dat toch goed bevalt en gemakkelijk in gebruik is. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies

Combi v oedeem en fysio top

Combi v oedeem en fysio. Begrip en zorgzaamheid, zeer gewaardeerd. Ook persoonlijke sfeer wordt gewaardeerd. Geldt voor Marian en zeker ook voor Glenn. Geen verbeterpunten. Alles perfect.

Antwoord van FysioSupplies

Duidelijk en goed geholpen, ons product was niet voorradig zodat we het voor de vakantie niet in huis hadden, na een telefoontje geannuleerd en binnen 2 dagen geld terug gestort.

Antwoord van FysioSupplies

Prima voor als je zelf op zoek wilt naar othopedische middelen. Uiteindelijk vervangt dit niet het bezoek aan een fysiotherapeut maar meer voor tijdelijke oplossingen.

Antwoord van FysioSupplies

Jullie hebben mijn pakket naar het verkeerde adres gestuurd, waarschijnlijk door automatische invulling. Praktijk voor Lichaamswijsheid zit op Zesde Donk 20 in 's-Hertogenbosch en niet op Van Broeckhovenlaan 99-101. Ik zie nu pas dat het verkeerd is ingevuld. Ik heb dit adres nooit zelf ingevuld. Het pakket in nog niet bezorgd, dus hopelijk kan ik het later via Post-NL nog wijzigen. Vandaag lukte dat niet.

fijne service, goede producten

Al eerder besteld en altijd fijne service en goede producten. Dit keer bestelling nog niet binnen want net besteld, maar ik durf er vanuit te gaan dat ook deze bestelling weer keurig en snel geleverd wordt.

Antwoord van FysioSupplies

Beste klant, Dank u wel voor uw mooie woorden en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat u eerder tevreden bent geweest over onze service en producten. Wij doen ons best om ook deze bestelling weer zo zorgvuldig en snel mogelijk bij u te leveren. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
tennis elbow & thumb brace in goede orde ontvangen, en zijn fijn en goed van materiaal, ik had op de zelfde dag ook nog een kniebrace besteld maar die heb ik nog niet ontvangen.

Antwoord van FysioSupplies

Beste Klant, Hartelijk dank voor uw review en uw positieve feedback. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de tenniselleboogbrace en de duimbrace en dat de kwaliteit van het materiaal u goed bevalt. Vervelend dat u de kniebrace nog niet heeft ontvangen. Neemt u gerust contact met ons op onder vermelding van uw bestelnummer, dan controleren wij graag de status van deze bestelling voor u. Bedankt voor uw vertrouwen en veel succes met het gebruik van de braces. Met vriendelijke groet, Team Fysiosupplies
Grote sortering en duidelijke informatie op de website. Hele goede klantenservice en zeer bereidwillig om te helpen.

FysioSupplies

FysioSupplies is een groothandel met een uitgebreid assortiment aan gezondheidsproducten: van verbruiksartikelen, oefenmaterialen, meet- en behandelapparatuur tot aan complete praktijkinrichtingen. O...