Keepershandschoenen.nl

780 reviews in totaal   162 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. Ze waarderen daarnaast de vriendelijke, meedenkende en oplossingsgerichte klantenservice. Ook het ruime aanbod en de duidelijke productinformatie worden als positief ervaren. De prijzen worden als scherp en passend bij de kwaliteit gezien, en het retourneren en ruilen verloopt snel en probleemloos. Enkele klanten merken op dat ze kwaliteitsproblemen met sommige producten ervaren. Daarnaast wordt soms traagheid of een gebrek aan reactie in de communicatie genoemd. Het ontbreken van een fysieke winkel wordt eveneens als een minpunt beschouwd.

ReviewsKeepershandschoenen.nl

Super service

Wij maakten zelf een fout met de maat van de handschoenen voor onze kleinzoon. Wij hadden gepersonaliseerde besteld dus ruilen kan dan niet, logisch. Savonds besteld smorgens gebeld en een zeer vriendelijke meneer loste ons probleem op. Wij kregen de juiste maat en gaan ze zondag geven voor zn 9e verjaardag. Super!
Heel tevreden met de service en het assortiment van keepershanschoenen. Het enige nadeel vind ik dat er geen winkel is om te passen… daardoor al een keer een paar moeten terugsturen en een ander paar moeten bestellen. Ik vind dat gedoe en ook zonde van het milieu! Liever zou ik met mijn zoon naar een winkel gaan.
2 keepers leggings besteld. Mijn zoon vind deze heel fijn zitten. Heb ze al eens eerder besteld.
Prima prijs/kwaliteit. Verder hebben ze een ruim aanbod, duidelijke uitleg en een snelle verzending.
Darde maat goed was en snel geleverd . Mij kleinzoon was er blij mee
Snelle verzending, en mooi gepersonaliseerd product geleverd
Snelle goede levering.
Prima, mijn zoon is heel blij 🤩✅⚽️
Snelle levering. Handschoenen bleken te klein te zijn, ondanks de maat die ik altijd van Uhlsport bestel.

Antwoord van Keepershandschoenen.nl

Hi! Bedankt voor uw feedback! Wij zijn ontzettend blij om te lezen dat u zo tevreden bent met Keepershandschoenen! Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Ben Klantenservice www.keepershandschoenen.nl info@keepershandschoenen.nl
W V
Willem v.
Goede maat en goed beweegbasr in en top de knie heup bescherming

Antwoord van Keepershandschoenen.nl

Veel keus en snelle levering.

Antwoord van Keepershandschoenen.nl

Mijn vorige aankoop was al dramatisch. Na 2 wedstrijden was de fingersafe gebroken. Wat kreeg is als antwoord. ammer geen garantie want ze waren gebruikt. Wat ik erg kort door de bocht vond. Nu toch nieuwe handschoenen besteld daar, waren op voorraad dus volgende dag besteld. Naam er op laten zetten duurde 1-2 dagen langer. Als ik ze dan op maandag bestel verwacht je ze toch voor het weekend. Maar nee, duurde een week. Op vragen via de mail werd gewoon niet gereageerd. Nee na deze 2 ervaringen bestel ik nooit meer bij keepershandschoenen.nl