22 mrt 2024
Nadat ik een bestelling geplaatst had op Dartswarehouse.nl en het pakket ( die stevig verpakt was ) geleverd werd controleerde ik de inhoud en zag dat er iets te ontbrak , telefonisch contact opgenomen met voornoemde werd dit netjes en op een vriendelijke manier opgelost zonder enkel probleem , 2 dagen later had ik de rest van mijn bestelling ontvangen met een gratis extra pakketje van 5 paar flights !
Dit is pas Topservice , daar ga ik nog met volle vertrouwen online shoppen 🤩
Nieuwe pijlen besteld en kreeg ze binnen kon je zien dat ze gebruikt waren. Contact gehad wel heel netjes hoor! Kon ze uiteraard terug sturen maar goed je wil er zo snel mogelijk mee gooien dus besloten ze te houden. Maar is niet de bedoeling natuurlijk.. Verder goede service goede levering en ik blijf een redelijk tevreden klant.
Beoordelingen voor Darts Warehouse
15 sep 2024
Top service!
Telefonisch contact gehad om te zien of artikelen inderdaad op voorraad zijn en ik kon de artikelen direct ophalen. Top service! Het stond al klaar toen ik aankwam.
Antwoord van Darts Warehouse
16 sep 2024
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Wij zijn blij dat we u op korte termijn konden voorzien van de juiste artikelen, veel plezier ermee en we zien u graag terug!