De reviews voor Darts Warehouse zijn constant positief. Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het nakomen van levertijden. De service en klantenservice worden als vriendelijk, behulpzaam en probleemoplossend ervaren. Duidelijke communicatie over de bestelstatus, eventuele vertragingen en snelle reacties op vragen worden gewaardeerd. Daarnaast wordt het ruime en gevarieerde assortiment positief ontvangen. De verpakking wordt door de meeste klanten als zorgvuldig beschouwd en problemen met bestellingen worden doorgaans snel en naar tevredenheid opgelost.
Er zijn enkele klanten die graag een uitbreiding van het assortiment zouden zien. Verder zijn er klachten over beschadigde pakketten bij de levering.
Reviews voor dartswarehouse.nl
Harrows noble 24g aangekocht op 2mei vr 79,99 euro, aangekregen op 5mei, 5x mee gegooid en gisteren (11mei)breekt een punt van een pijl zomaar af terwijl ik pijl uit bord trek.
Heel jammer en zal in vervolg mijn pijlen elders bestellen. Tenzij jullie oplossing aanbieden!
Na contact met de klantendienst werd vandaag voorgesteld om een vervangsetje van de pijlen op te sturen ter vervanging van de beschadigde pijl.
Snel antwoord gekregen en een compensatie(vervangset) die ongetwijfeld 1 van de volgende dagen zal toekomen.
Alvast bedankt vr de snelle service!
Antwoord van Darts Warehouse
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Veel plezier met uw bestelling!
Voordelig geprijst, goed product en snelle levering
Hier voor de tweede maal een bestelling geplaatst na eerder een aantal flights en shafts te hebben besteld. Dit maal een bulls surround bestel die erg voordelig was geprijst. Ook dit maal werd dit product snel en goed verpakt geleverd. Ook de surround zelf voldoet goed. Zou hier zeker weer bestellen.
Lake's leisure Bergen op Zoom
Voor onze locatie bij Lake’s Leisure hebben we onlangs een nieuwe Scolia Pro, dartborden en surrounds aangeschaft bij Dartswarehouse. De bestelling werd zeer snel geleverd, wat voor ons als leisurelocatie echt een groot pluspunt is.
Alles kwam netjes en compleet binnen en functioneert perfect naar behoren. De kwaliteit van de producten is uitstekend en onze gasten maken er inmiddels volop gebruik van.
Kortom: een fijne ervaring met Dartswarehouse — snel, betrouwbaar en kwalitatief sterk. Dankzij deze upgrade kunnen wij bij Lake’s Leisure onze bezoekers weer een nog betere dartbeleving bieden. Zeker een aanrader!
Antwoord van Darts Warehouse
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Wij zijn heel blij dit soort berichten te krijgen, dit is waar we het natuurlijk voor doen! Veel plezier met uw bestelling en tot de volgende! :)
Appreciate you guys!
I told myself I was “just browsing” and somehow ended up with a new complete setup :)
Really happy, ordering was easy, the website is clear, and there’s a good range of products for both beginners and experienced players.
My order arrived quickly and was well packed. Everything was exactly as described and good quality. You can tell this is a shop run by people who know darts.
Overall a very smooth experience. I’d definitely order here again and would recommend it to others!
Antwoord van Darts Warehouse
Thank you very much for taking the time to leave a review! We hope you enjoy your order!
Erg blij met de whatsapp functie. Ik had een specifiek onderdeel nodig, foto gemaakt en verstuurd via whatsapp met de vraag of hier iets voor was. Snel reactie met een link naar het juiste artikel. Verzending ook snel gedaan. Al met al dik tevreden!
Goede service, vriendelijk en klantgericht, top!
Antwoord van Darts Warehouse
Erg goede en snelle klantenservice! Er ontbrak een kleinigheidje bij een bestelling van een nieuw dartbord, ik werd snel en vriendelijk geholpen en had het de volgende dag al in huis! Dikke aanrader!
Bestelling geplaatst en uiteindelijk ontbrak er een product! Na het formulier ingevuld te hebben van DPD, werd het ontbrekende product alsnog een week later door darts warehouse geleverd!
Erg blij uiteindelijk met de afhandeling!
Antwoord van Darts Warehouse
5 sterren! Na een kleine verwarring over de productfoto van mijn bestelling via bol.com, heeft de klantenservice van Dartswarehouse dit echt uitstekend opgepakt. Ze dachten direct in oplossingen en hebben ervoor gezorgd dat ik alsnog de juiste set in huis heb. Snelle communicatie via WhatsApp en een topservice. Hier kom ik zeker terug
Antwoord van Darts Warehouse
Eindelijk een online dartshop waar ik mega blij mee ben met een super service, voorheen bij dartshopper maar zo een slechte ervaring mee, ik blijf dus indien wat nodig te hebben altijd bij jullie terug komen🫶
Goed levering van materiaal
Snelle levering van bestelde flights en shafts . Er wordt niet geleverd in het weekend maar dit is te begrijpen. Los hiervan verliep de levering snel en kwam de bestelling compleet en goed ingepakt aan.
Antwoord van Darts Warehouse
Goede prijzen , assortiment kan nog wat uitgebreider maar 90% is wel verkrijgbaar !
Voor mij handig om de optie het af te kunnen halen aanbieden aangezien het om de hoek is en alleen verzonden kon worden . Voor de rest super !
Antwoord van Darts Warehouse
als je briefenbus post vestuurd betere bescherming graag pakje kwam ingedeukt binnen en dus ook het doosje van de darts beschadicht
Antwoord van Darts Warehouse
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Veel plezier met uw bestelling en wij nemen uw advies mee in onze overwegingen!
Eerst via bol bij hun besteld, uiteindelijk via een flyer bij hun eigen website terecht gekomen. Ik vind het echt een top website!
Top service
Ik werd netjes op de hoogte gehouden van mijn pre order bestelling. Hier hoefde ik zelf niet achteraan, wat ik bij andere sites/verkopers wel ervaren heb.
En werd uiteindelijk geleverd op het afgesproken moment.
Bord met verlichting
De bestelling was helaas pre-order maar toch nog redelijk snel geleverd.Goed contact via app en mail, er wordt snel gereageerd. Helemaal happy met mn mooie nieuwe opstelling ( Tor dartbord met surround en led verlichting)
Antwoord van Darts Warehouse
ik vind mijn spullen die ik nodig heb. maar wat hun aanbieden probeer ik ook uit. soms is het zoeken naar het juiste matriaal ook beter om je tijd te pakken.
Antwoord van Darts Warehouse
Fijne zaak om te bestellen, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer er iets vertraagt is en binnenkomt.
Antwoord van Darts Warehouse
Goede en snelle service ,ik had per ongeluk 2 dezelfde dingen besteld maar werd snel opgelost. 👍
Prima
Ruime keuze, snelle service. Setje darts van Bull's gekocht, Andy Baetens. Bij het uitnemen bleef één punt achter in de darthouder. Geen fout van Dartswarehouse uiteraard. Omdat ik toch zelf kon re-pointen en dat al van plan was, geen probleem. Wel zeer slecht van Bull's.
Antwoord van Darts Warehouse
Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om een recensie te plaatsen! Als u tegen zo een probleem aanloopt en het bij ons meld, lossen wij dit netjes voor u op, Bull's is gelukkig klantvriendelijk en bied op zoiets wel garantie. In ieder geval veel plezier met uw bestelling en fijne feestdagen toegewenst!
Super fijn contact toen bestelling niet volledig was geleverd (bleek logisch te zijn, omdat producten uit twee verschillende magazijnen kwam).
G