asbest-laboratorium.nl- Logo - Beoordelingen

asbest-laboratorium.nl
Beoordelingen:

81 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.111 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

2 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heel snel volgens afspraak, meteen het certificaat in huis. Voor de leek graag ook heel duidelijk asbest ja/nee aangetoond
JB
Jaap B.
Warnsveld

de meest kritische beoordeling

17 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Test monster gekocht in December als particulier, sample gemaakt en langs de afbreng locatie toe gereden. Persoonlijk het monster afgeleverd, sinds dien nooit meer reactie vernomen. Ik heb meerdere malen zowel telefonisch als per email contact geprobeerd op te nemen zonder resultaat. Ik heb maar een enkele keer een mailtje terug gekregen, dan vertellen ze mij dat het pakket waarschijnlijk verloren is gegaan bij de verzending terwijl ik duidelijk meerdere malen heb aangegeven dat ik het persoonlijk heb afgeleverd.....
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor asbest-laboratorium.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(2)
(6)
Resetten
23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

ruimte voor verbetering

bij de vorige eigenaar voor asbestanalyse zaten de verzendkosten gewoon in de prijs inbegrepen. is een service die je moet bieden vind ik. ook de tijd die het in beslag neemt is wat lang. het zou voor een leek of particulier fijn zijn dat er staat dat er geen asbest is aangetroffen.(tekstueel) nu moet je gaan kijken wat er omschreven is en wat er mee bedoelt wordt. dit is wat onduidelijk
Beoordeling melden
27 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en duidelijke instructies voor een veilige monsterafname. Resultaat binnen afgesproken termijn. Certificaat bevat informatie voor professionals, maar geeft voor een particulier niet eenvoudig weer wat het resultaat betekent.
Beoordeling melden
28 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eigenlijk geen duidelijk rapport voor een particulier. Je weet eigenlijk nóg niets. Wat je wil weten is of de golfplaten verwijderd moeten worden of niet. Chrysotiel zegt een particulier niets. Dat het asbest bleek te zijn verrastte ons!
Beoordeling melden
1 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na 4 dagen werd de bestelling geleverd, is misschien ook wel.handig om een conclusie toe te voegen of in het product asbest aanwezig is.
Beoordeling melden
Antwoord van asbest-laboratorium.nl
5 mei 2023
Bedankt voor uw review! Onze analysecertificaten bevatten gegevens over de aanwezigheid en afwezigheid van asbest in het product. Op het analysecertificaat staat veelal een "-" wat betekent dat er gee nasbest is aangetroffen die hoger is dan de in Nederland geldende wettelijke grens van 0.1%. Dit is ook terug te lezen op https://asbest-laboratorium.nl/wp-content/uploads/2022/09/Folder-Niet-Aantoonbaar_HP.pdf
10 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Iets duur voor de service. Nog niet eens een postzegel erbij!
Beoordeling melden
17 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte service

Test monster gekocht in December als particulier, sample gemaakt en langs de afbreng locatie toe gereden. Persoonlijk het monster afgeleverd, sinds dien nooit meer reactie vernomen. Ik heb meerdere malen zowel telefonisch als per email contact geprobeerd op te nemen zonder resultaat. Ik heb maar een enkele keer een mailtje terug gekregen, dan vertellen ze mij dat het pakket waarschijnlijk verloren is gegaan bij de verzending terwijl ik duidelijk meerdere malen heb aangegeven dat ik het persoonlijk heb afgeleverd.....
Beoordeling melden
21 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakketje nooit aangekomen, nergens een manier te vinden om contact op te nemen..
Beoordeling melden
PD
P.A. D.
Aldeboarn
1 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wij hebben een asbestsaneringsbedrijf en regelen voor onze opdrachtgevers ook analyses. De levering is snel genoeg, maar het adres van de locatie van het monster staat niet op de analyse, alleen maar een bestel nr. Voor onze opdrachtgevers is het belangrijk dat het adres van de monstername op de analyse staat om bijvoorbeeld naar de gemeente aan te kunnen tonen dat het materiaal asbestvrij is.
Beoordeling melden
4 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Monster opgestuurd maar nooit wat gehoord. Ok na met ze te mailen geven ze alleen aan dat ik kan afwachten geen optie om. Opnieuw het monster te versturen.
Beoordeling melden
27 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor een leek haal ik het resultaat op het certificaat er niet uit! En 2 dagen later nog geen antwoord op mijn vraag!
Beoordeling melden
14 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een duidelijkere uitleg geven bij de resultaten. Die zijn voor een leek niet te begrijpen.
Beoordeling melden
Antwoord van asbest-laboratorium.nl
5 mei 2023
Bedankt voor uw review! Onze analysecertificaten bevatten gegevens over de aanwezigheid en afwezigheid van asbest in het product. Op het analysecertificaat staat veelal een "-" wat betekent dat er gee nasbest is aangetroffen die hoger is dan de in Nederland geldende wettelijke grens van 0.1%. Dit is ook terug te lezen op https://asbest-laboratorium.nl/wp-content/uploads/2022/09/Folder-Niet-Aantoonbaar_HP.pdf
31 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket is niet ontvangen
Beoordeling melden
16 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden