www.asbest-laboratorium.nl- Logo - Beoordelingen

www.asbest-laboratorium.nl
Beoordelingen:

82 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.143 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik mocht het zonder problemen retourneren omdat ik het gelukkig niet nodig bleek te hebben. Goede service!

Meest relevante negatieve beoordeling

23 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
bij de vorige eigenaar voor asbestanalyse zaten de verzendkosten gewoon in de prijs inbegrepen. is een service die je moet bieden vind ik. ook de tijd die het in beslag neemt is wat lang. het zou voor een leek of particulier fijn zijn dat er staat dat er geen asbest is aangetroffen.(tekstueel) nu moet je gaan kijken wat er omschreven is en wat er mee bedoelt wordt. dit is wat onduidelijk
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor www.asbest-laboratorium.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service Aanrader
Beoordeling melden
JK
Jan K.
Vaassen
9 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle beoordeling
Beoordeling melden
JV
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle uitslag!!
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb nooit wat ontvangen,zijn va zaterdag 1juni verhuist. Geld weg.slechte zaak.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelprocedure verliep goed en onderzoekresultaat ws er snel .
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen specifieke dingen het is gewoon goed verlopen.
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Je kunt ze niet bellen en dat je binnen 2 werkdagen resultaat binnen hebt is ook een leugen. Ben al 10 dagen verder en nog steeds niks. Tijd kost geld en ik kan niet verder werken en ook nog 40 euro voor betaald. Slecht ga ergens anders je test laten doen.
Beoordeling melden
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik mocht het zonder problemen retourneren omdat ik het gelukkig niet nodig bleek te hebben. Goede service!
Beoordeling melden
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering van onderzoeks materiaal, goed materiaal en heldere instructie. En snel uitslag na opsturen van genomen monster.
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super snel! Pakketje gekregen…asbest monster opgestuurd. Volgende dag per email de uitslag.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg snel en precies waar ik om had gevraagd. Nu is mijn onzekerheid over Asbest weg.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel resultaat, eenvoudig zelf monster nemen en opsturen
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
we hebben een goed en duidelijk antwoord gekregen.
Beoordeling melden