asbest-laboratorium.nl- Logo - Beoordelingen

asbest-laboratorium.nlReviews

: 983Goed

4,00

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
asbest-laboratorium.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij asbest-laboratorium.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 1 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
asbest-laboratorium.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij asbest-laboratorium.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor asbest-laboratorium.nl

85 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

983 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


28 sep. 2021
Bestellen en leveren verliep snel en accuraat. De volgende dag netjes de test set in mijn brievenbus. Dezelfde dag (dinsdag) het monster terug gestuurd maar helaas duurde het nog tot de volgende maandag voordat het resultaat binnen was. Afgezien van de lange wachttijd en daarmee het niet waarmaken van de belofte om binnen 1 werkdag het resultaat te ontvangen heel tevreden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 aug. 2022
Er zijn meerdere instanties waar je asbest kunt laten onderzoeken. Ik had voor deze gekozen omdat zij pretenderen in twee dagen een uitslag te mailen. In totaal heeft het bij mij (tussen aanvraag en uitslag) elf dagen geduurd. Min vier weekenddagen, is zeven ipv twee werkdagen. In mijn perceptie is dat vijf dagen waar mijn timmermannen niets konden doen omdat het niet zeker was of het om asbest ging. Maar ook een week waarin ik ook een inventarisatie had kunnen laten uitvoeren. Mijn advies: niet meer van die korte termijnen aangeven bij het adverteren. Die blijken niet realistisch te zijn. Ik zal hierom, deze instantie, zeker niet aanbevelen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor asbest-laboratorium.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2022
Wij hadden twijfels over dat stukje maar jullie waren bijzonder snel dank daarvoor Mvg C Bellekom
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 jan. 2022
Het test pakket was eenvoudig te gebruiken. Het was prettig om snel antwoord te krijgen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 apr. 2022
Duidelijke instructies. Rapportage keurig binnen de gestelde 48h ontvangen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2022
Super snel geleverd, duidelijke instructie en snel het resultaat bekend
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2022
Snelle levering van enveloppe en uitslag na enkele dagen binnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mrt. 2022
Erg snelle service. Duidelijk rapport en bijbehorend certificaat.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 apr. 2022
Je weet binnen een aantal dagen waar je aan toe bent!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 nov. 2021
We hebben snel de uitslag van het onderzoek gekregen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 apr. 2022
Met name de duidelijkheid en vlotte beoordeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2021
Contact en service buitengewoon goed te noemen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Correcte prestaties tegen redelijk tarief.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 apr. 2022
De handschoenen zijn waardeloos.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 feb. 2022
Binnen paar dagen duidelijkheid.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
26 okt. 2021
Keurig netjes verpakt geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mrt. 2022
Snelle service en bedankt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 sep. 2021
Super service en advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 okt. 2021
Het wasprima verzorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 jan. 2022
Snelle analyse
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dec. 2021
snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 okt. 2021
perfect gegaan
Beoordeling melden