rubenrobijn.nl- Logo - Beoordelingen

rubenrobijn.nl
Beoordelingen:

489 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.420 beoordelingen in totaal  

4,75
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een robijn in zoisiet hartje besteld en gevraagd of het mogelijk was een hartje te ontvangen waar duidelijk kleur van het robijn in te zien is want er zijn ook die teveel groen zijn naar mijn zin,...in email schreven ze dat ze hun best zouden doen voor me. Ze hebben naar mijn idee hun stinkende best gedaan,..ik heb zo'n ontzettend mooi hartje mogen ontvangen,...heel erg bedankt ruben robijn

de meest kritische beoordeling

16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
BTW wordt zelfs op verzendingskosten meegerekend. Dat kan niet. Kleine zelfstandige (gepensioneerd) moet evengoed voor een groot bedrag aankopen willen de verzendingskosten vermeden worden. Kan dit aub aangepast worden.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor rubenrobijn.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(13)
(6)
(6)
Resetten
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
uw verzendorganisatie vind ik niet klantvriendelijk, uzelf levert een goed product!
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Musleidend ! Artikel is VEEL KLEINER in 't echt als op de foto !
Beoordeling melden
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 3 armbandjes besteld, mooi verpakt, snelle levering, maar helaas bij alle 3 gebarsten kralen, waarschijnlijk gevallen, kan ook door de postbode, maar dan zou het steviger verpakt moeten zijn. Wat ik persoonlijk ook leuk zou vinden is een kaartje erbij met de betekenis. Dit kun je natuurlijk op de website vinden, maar is een leuke toevoeging als je het als cadeau wil geven.
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
19 mrt 2024
Goedemiddag Daisy, Bedankt voor je reactie. Wat vervelend dat de armbandjes zo snel kapot gegaan zijn. Zou je een mail willen sturen naar info@rubenrobijn.nl, dan zorgen we ervoor dat je 3 nieuwe armbandjes krijgt. Graag hoor ik van je. Rianne - Team Ruben Robijn
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling nog steeds niet ontvangen.
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
4 apr 2024
Beste Patty, wat vervelend. Zou je ons een mailtje hierover willen sturen naar info@rubenrobijn.nl. Dan zorgen we natuurlijk voor een passende oplossing. Bedankt, groetjes Joyce - team Ruben Robijn
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verhoudingen vond ik niet helemaal kloppen. Op de foto lijkt de drakenkop groter dan dat ie in werkelijkheid is.
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
BTW wordt zelfs op verzendingskosten meegerekend. Dat kan niet. Kleine zelfstandige (gepensioneerd) moet evengoed voor een groot bedrag aankopen willen de verzendingskosten vermeden worden. Kan dit aub aangepast worden.
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Te snel stuk!!!

Onze hond was de hanger binnen zes uur kwijt. Gewoon afgebroken van de sluitingsdatum edelsteen op zich was prima en mooi afgewerkt. Verzending was uitstekend.
Beoordeling melden
25 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verpakking is nogal nonchalant en jammer dat er bij de producten niet nog een gebruiksaanwijzing is toegevoegd, vooral als het een kadootje is.
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
27 nov 2023
Dankje wel voor je review! Goed om dit soort dingen te horen van 1 van onze vaste klanten. Wij voegen bewust geen gebruiksaanwijzingen bij, daar alles onlin te vinden is op onze website. Ook recyclen wij vaak materialen bij het inpakken van pakketten, beide om verspilling en onnodig gebruik van nieuwe materialen te voorkomen om bewuster met natuur en milieu om te gaan. Heeft u een foto van hoe u het pakket ontvangen heeft? Wilt u die mailen naar info @ rubenrobijn .nl ? Dan kan ik e.e.a. voor u beter en persoonlijke oppakken. Hartelijk dank! Marijke - team Ruben Robijn
AB
Adolf B.
kerkrade
9 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

lampjes en armbandje

ze adviseren ledlampjes in selenit lampen en doen er gewone lampjes in en het bestelde armbandje lag zonder verpakking tussen het verpakpapier
Beoordeling melden
28 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik was niet zo tevreden over de uitvoering van de oorstekers. De steker zelf stond redelijk scheef en het sluitstukje “sluit” niet voldoende
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
30 jan 2024
Goedemiddag Cecilia, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het sluitstukje niet goed functioneert. Zou je een mail willen sturen naar info@rubenrobijn.nl? Dan kijken we samen naar een passende oplossing. Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Rianne – team Ruben Robijn
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
niet van toepassing. ik vind het niet leuk om overal weer te moeten vertellen hoe of ik iets ervaren heb en doe dat dus niet meer.
Beoordeling melden
22 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sorry maar klantenvriendelijkheid is ver te zoeken. Coulance / Garantie beleid is ondermaats.
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
22 jun 2023
Goedemorgen meneer Blijlevens, dank voor uw review. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en als wij ook maar enige schuld hebben in een schade oid dan zullen we dit oplossen voor u. Helaas bent u zelf uw stenen verloren, roekeloos omgaan met uw stenen is helaas niet onze verantwoordelijkheid. U gaf aan dat u tot 2 keer toe uw stenen bent kwijtgeraakt, misschien kunt u de stenen beter thuis laten in plaats van meenemen op pad? Mochten wij in de toekomst wel iets voor u kunnen betekenen, dan horen we het graag. Ik wens u een heel prettige dag!
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niks ontvangen

1,5 week geleden besteld maar niks ontvangen. Een foto kan ik dus ook niet toevoegen
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
13 sep 2023
Goeiemiddag Monique! Vervelend dat je het nog niet ontvangen hebt. Heb je hem met briefpost besteld? Dan kan hij er 8 werkdagen over doen. Wil je ons anders even een mailtje sturen op info@rubenrobijn.nl met je postcode en huisnummer erbij? Dan gaan we het nakijken voor je. Groetjes Marijke!
EJ
Edy J.
Elst.
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn klacht werd niet naar tevredenheid opgelost. Geen mooie gave steen ontvangen.
Beoordeling melden
BJ
Bob J.
Kapelle
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte kwaliteit !!!

Kwaliteit van het geleverde stuk is erg slecht. Deze komt niet overeen met de foto.
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
11 sep 2023
Goeiemorgen meneer/mevrouw Joustra, dank je wel voor je beoordeling. Helaas is het onmogelijk om van alle stukken die we verkopen een foto te maken, daarom hebben we ook in onze algemene voorwaarden opgenomen dat items niet altijd overeenkomen met de foto's. Als u het niet een mooi stukje vindt, dan mag u natuurlijk altijd retourneren, u kunt daarvoor contact opnemen met info@rubenrobijn.nl. Heel fijne dag gewenst!
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zonnesteen vol nare krassen erg bleke steen alles behalve zonnig
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
5 jan 2024
Hallo Sharon, Wat vervelend voor je dat een beschadigde Zonnesteen hebt ontvangen. Ik zag in jouw bestelling dat het om een Donut gaat. Nou, maak je geen zorgen, want ik heb opdracht gegeven om een nieuwe naar jou te sturen. Aangezien je wel meer bij ons besteld informeer ik je dat Ruben Robijn 100% garantie op haar artikelen. Aangezien we meer dan 14.000 artikelen voeren doen we uiterste best om de mooiste mineralen en alle andere mooi artikelen onbeschadigd te versturen. Helaas gaat het wel eens fout blijkt. Daarom niet goed, geld terug. En sorry voor het ongemak. Groeten Paul, Team Ruben Robijn.
25 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
shungiet is te duur volgens de hoeveelheid
Beoordeling melden
Antwoord van rubenrobijn.nl
27 dec 2023
Goedemorgen, dan voor uw recensie! Ik zie dat u de Elite Shungit heeft gekocht, dit is 1 van de duurste varianten van Shungit, dus de prijsstelling is correct. Mocht u het te duur vinden, dan mag u uiteraard altijd retourneren. Mailt u ons dan op info@rubenrobijn.nl voor meer informatie. Met groet Marijke - team Ruben Robijn