Saketos.nl- Logo - Beoordelingen

Saketos.nl
Beoordelingen:

132 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden749 beoordelingen in totaal  

4,27
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 okt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Saketos.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website incl. betalen is lastig. Was eerst bang dat ik producten niet zou ontvangen vanwege de slechte communicatie via de website. Zeer verrast dat ik ineens een bevestiging kreeg van de bestelling incl betaling. Daarna duurde het wel wat langer voor ik de producten uiteindelijk ontving. De producten zijn goed en mooi.

de meest kritische beoordeling

25 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het plaatsen van de bestelling ging niet gemakkelijk/ een vervelende website als je eenmaal aan bestellen toe bent. Ingevoerde bezorgadres werd factuuradres en vice versa. In een eerdere bestelpoging o.a. hier op vastgelopen. Nu uiteindelijk maar zo geaccepteerd om niet weer vertraging op te lopen. Nadat de bestelling geplaatst was is het proces verder goed verlopen en zijn de zakjes snel geleverd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Saketos.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(81)
(32)
Resetten
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi product en snelle levering zoals aangegeven 3-5 werkdagen. Het is me nog niet duidelijk waar ik de factuur kan downloaden.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zoals beschreven: mooi product, prijs/kwaliteit: prima. Super is de snelle levering; zoals beloofd.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel prettig en snel de producten in huis.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel keus, mooie producten!!!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
EA
Erna A.
Enkhuizen
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goed product. Organza zakjes zijn goed te gebruiken om bloemen in de pakken zodat zaad niet wegspringt
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
levering ok snel en goederen intact
Beoordeling melden
3 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles verliep uitstekend
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levertijd!
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles perfect
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het duurt tamelijk lang vooraleer het bestelde wordt geleverd. Wat ik momenteel besteld heb, heb ik nog niet ontvangen. En als je het dringend nodig hebt om als geschenk te geven dan is het wel een beetje vervelend. Je dient dit dus te weten en op tijd bestellen. Misschien komt het omdat de goederen van ver dienen te komen.
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Cadeauzakjes

De website incl. betalen is lastig. Was eerst bang dat ik producten niet zou ontvangen vanwege de slechte communicatie via de website. Zeer verrast dat ik ineens een bevestiging kreeg van de bestelling incl betaling. Daarna duurde het wel wat langer voor ik de producten uiteindelijk ontving. De producten zijn goed en mooi.
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fijn om hier mijn organza zakjes in verschillende maten te kunnen bestellen. Snelle afhandeling en levering van je order. ook administratieve afhandeling loopt vlot (toepassing van correct BTW regime op de betaling en factuur loopt helaas nog niet helemaal automatisch in de webshop = werkpuntje).
Beoordeling melden
26 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk over verzending, kwaliteit is beter dan verwacht. Dus als je meer krijgt dan verwacht en al het andere klopt dan ben je een tevreden afnemer. Daarom was dit niet de eerste en ook niet de laatste keer. Volgende keer laat ik het bedrukken. Eens kijken hoe dat gaat.
Beoordeling melden
23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zakjes zijn mooi en zoals verwacht. Nog mailcontact gehad met klantenservice omdat 1 maat niet beschikbaar was. Snelle en duidelijke reactie. Alleen de bezorgtijd was redelijk lang maar stond ook aangegeven.
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ruim aanbod, snelle levering

Ruim aanbod. Bestelling was er binnen de aangegeven levertijd. De afwerking van de katoenen zakjes had wel wat beter gemogen, er zijn best wat uitstekende draadjes die afgeknipt hadden moeten worden.
Beoordeling melden
9 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voor het eerst organza zakjes besteld en binnen een week al ontvangen. Prima kwaliteit en de volgende levering is al onderweg. Echt een aanrader.
Beoordeling melden