Saketos.nl- Logo - Beoordelingen

Saketos.nl
Beoordelingen:

132 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden734 beoordelingen in totaal  

4,11
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 18 okt. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Saketos.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De website incl. betalen is lastig. Was eerst bang dat ik producten niet zou ontvangen vanwege de slechte communicatie via de website. Zeer verrast dat ik ineens een bevestiging kreeg van de bestelling incl betaling. Daarna duurde het wel wat langer voor ik de producten uiteindelijk ontving. De producten zijn goed en mooi.

de meest kritische beoordeling

25 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het plaatsen van de bestelling ging niet gemakkelijk/ een vervelende website als je eenmaal aan bestellen toe bent. Ingevoerde bezorgadres werd factuuradres en vice versa. In een eerdere bestelpoging o.a. hier op vastgelopen. Nu uiteindelijk maar zo geaccepteerd om niet weer vertraging op te lopen. Nadat de bestelling geplaatst was is het proces verder goed verlopen en zijn de zakjes snel geleverd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Saketos.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden!

Snel geïnformeerd van de gang van zaken bij Saketos, snelle levering. Voldoet aan alle verwachtingen! Prima zo.
Beoordeling melden
SN
SABIEN N.
Doesburg
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering! Hele mooie kwaliteit jute zakken in allerlei formaten 👌👌
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed overzicht webwinkel en binnen 10 dagen binnen. Dus netjes.
Beoordeling melden
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de goederen voldoen aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Niks op aan te merken

Producten zijn goed, leveren snel. Niks op aan te merken
Beoordeling melden
3 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
goederen zijn gearriveerd en ok. Mag wat sneller.
Beoordeling melden
2 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijke webshop. Gunstig geprijsf. Ruime keus
Beoordeling melden
3 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snellere levering zou prettig zijn
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle complete levering
Beoordeling melden
6 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
27 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JT
Jeanette T.
Taufkirchen
24 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
het is GEEN Nederlands bedrijf, retouren moet ik zelf betalen.... EU wetgeving stelt dat dat niet mag en dat de verkoper een retourzegel dient te verstrekken. de toegezonden zakjes waren geen 20 maar slechts 18cm.
Beoordeling melden
Antwoord van Saketos.nl
13 nov. 2023
Ons bedrijf is gevestigd in Polen en deze informatie staat op onze website. We verontschuldigen ons voor het ongemak en de situatie is in een persoonlijke correspondentie opgelost.
4 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen...
Beoordeling melden
Antwoord van Saketos.nl
13 nov. 2023
De situatie werd verduidelijkt in e-mailcorrespondentie. Onze excuses voor de situatie.
25 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bestellen op website lastig, uiteindelijk wel goed verlopen.

Het plaatsen van de bestelling ging niet gemakkelijk/ een vervelende website als je eenmaal aan bestellen toe bent. Ingevoerde bezorgadres werd factuuradres en vice versa. In een eerdere bestelpoging o.a. hier op vastgelopen. Nu uiteindelijk maar zo geaccepteerd om niet weer vertraging op te lopen. Nadat de bestelling geplaatst was is het proces verder goed verlopen en zijn de zakjes snel geleverd.
Beoordeling melden
14 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het duurt tamelijk lang vooraleer het bestelde wordt geleverd. Wat ik momenteel besteld heb, heb ik nog niet ontvangen. En als je het dringend nodig hebt om als geschenk te geven dan is het wel een beetje vervelend. Je dient dit dus te weten en op tijd bestellen. Misschien komt het omdat de goederen van ver dienen te komen.
Beoordeling melden