Feestwarenhuis.nl- Logo - Beoordelingen

Feestwarenhuis.nl

240 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden327 beoordelingen in totaal

2 aug. 2023
Keurige snelle bezorging met Track&Trace…diverse spullen gekocht…bleek ik achteraf iets vergeten te zijn bij bestelling…alsnog na besteld…maar ben zeer tevreden met al de spullen die ik heb ontvangen…fijne en betrouwbare leverancier…

de meest kritische beoordeling

24 jan. 2023
De door mij bestelde ballon is niet op de gevraagde datum afgeleverd bij het feestadres. 2 Dagen krijgt de ontvanger bericht in de brievenbus dat ze hem zelf moet gaan afhalen bij een afhaalpunt. Op deze manier is er geen sprake meer van een verrassing maar meer een last voor de ontvanger, omdat het afhaalpunt een flink eind van haar huis afligt. Erg teleurgesteld in het Feestwarenhuis.

Beoordelingen voor Feestwarenhuis.nl

Besteling Sintpak , pakje volgens beloofde afleverdatum ontvangen. Plus ! Geen gemaar of in backorder en alsnog wachten... Bestelling op tijd was echt noodzakelijk. Kwaliteit van het geleverde is zoals verwacht mocht worden. Geen beschadigingen of iets dergelijks en compleet. Tevreden mee !
de doktersjas die ik had besteld zou langen mouwen moeten hebben zoals op de afbeelding was weergeven. Helaas kwamen de mouwen tot mijn elleboog wat ik ook een rare lengte vind. Verder een snelle levering
6 nov. 2023
De bestelde Pietencol was gelukkig waterdicht verpakt , want PostNL vond het nodig om het pakketje bij de voordeur achter te laten , terwijl ik gewoon thuis was . Wel snel bezorgd : de volgende dag !
15 nov. 2023
De bestelling is snel en correct geleverd, precies zoals het was beloofd. Jammer dat ik niet meer dan 3 exemplaren kon bestellen in een keer.
7 nov. 2023
Zondag besteld en maandag al in huis top bedankt nu kan ik verder met mijn luiertaart
15 nov. 2023
Het aanbod is geweldig. Misschien kunnen de transportkosten voor Belgie wat minder?
10 nov. 2023
Netjes op tijd geleverd, goed geïnformeerd na de bestelling over de verzending.
VH
Vicky H.
Zandvoort
18 nov. 2023
Bestelling was volgende dag binnen en zoontje super blij met z’n pietenpak!
15 nov. 2023
Ik ben blij dat jullie het product verkochten, en is in goed orde ontvangen
Ter plaatse afhalen was top! Bij afhalen de pauzetijden goed communiceren.
mooie pieten pak, zoals op de foto, goed verpakt en snel geleverd.
15 nov. 2023
Het gewenste pakket kwam keurig verpakt al de volgende dag aan

Perfect!

Alles.....de snelheid, de informatie en de bezorging
8 nov. 2023
Fijne afhandeling van mijn niet bezorgde bestelling.
Snelle verzending helaas kwam de maat niet overeen
18 nov. 2023
Duidelijke maatomschrijving en snelle verzending.
HK
Henk K.
Den Haag
19 nov. 2023
Alles vlot en afgeleverd zoals besteld.
Snel verzonden, artikel zoals gewenst
16 nov. 2023
Snelle levering. Leuk assortiment