Feestwarenhuis.nl- Logo - Reviews

82 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden827 reviews in totaal

Feestwarenhuis.nl- Logo - Reviews

Feestwarenhuis.nl

82 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden827 reviews in totaal

De reviews voor Feestwarenhuis.nl zijn constant positief. Klanten prijzen de snelle levering en afhandeling van hun bestelling. De kwaliteit van de producten wordt vaak als goed ervaren. Daarnaast wordt de service gewaardeerd en wordt het personeel als vriendelijk ervaren, vooral bij het afhalen van bestellingen. Ook vinden klanten het prettig dat bestellingen snel en gemakkelijk afgehaald kunnen worden. Een klein aantal klanten noemt tegenvallende kwaliteit. Er zijn enkele klachten over het gebrek aan respons op mails of retourverzoeken. Daarnaast laat de communicatie rondom bestellingen soms te wensen over, zoals het ontbreken van updates of reacties.

Reviews voor feestwarenhuis.nl

Ik heb slingers besteld vlaggetjes met ballonnen ik ben zaterdag jarig 67 word ik dan en wil dan wel de slingers ophangen. Toen vond ik jullie op de site en heb ze toen besteld. Ik ben er erg blij mee.
Duidelijke website en snelle levering. De ballonnen moeten nog gebruikt gaan worden maar ik neem aan dat deze goed zijn ;)
super snelle levering en goede kwaliteit
Mijn bestelling werd vlot geleverd en was precies de kwaliteit die ik verwacht had. Fijne website, makkelijk om te bestellen.
Snelle levering keurig geleverd en mooi product.

Bestelling is de volgende dag al geleverd en helemaal naar wens.
Super snelle levering, mooi product zoals omschreven.
Bestelling was snel en netjes afgeleverd
Goede kwaliteit voor een goede prijs bovendien snelle levering 👍
Het was allemaal heel goed geregeld
Mooi lint. Snelle levering. Via bol ook besteld. Duurde een week voor het er was.
Goed bereikbaar en gelijk hulp bij je vraag.
Snel verzonden. Maatje was wel aan de kleine kant. Maar paste gelukkig wel
lekker snel!