Feestwarenhuis.nl- Logo - Beoordelingen

Feestwarenhuis.nl
Beoordelingen:

347 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden527 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

2 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurige snelle bezorging met Track&Trace…diverse spullen gekocht…bleek ik achteraf iets vergeten te zijn bij bestelling…alsnog na besteld…maar ben zeer tevreden met al de spullen die ik heb ontvangen…fijne en betrouwbare leverancier…

Meest relevante negatieve beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Achteraf betalen is alleen mogelijk bij een bestelling vanaf 40 euro, dit staat onjuist vermeld op de site. Bij bellen werd verteld vanaf 30 euro en op de site stond 25 euro, na meerdere malen contact te hebben gehad werd 40 euro aangegeven. Helaas was toen de graag bestelde jurk al uitverkocht!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Feestwarenhuis.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Div vlaggenlijnen

Mooie prijzen voor de vlaggenslingers. En super snelle levering
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kreeg snel een goeie duidelijke reactie op mijn mail.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en precies wat het beloofde!
Beoordeling melden
EG
Els G.
Oosterhout
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben blij dat ik de teelt nog kon veranderen
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit!
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijk helder snel
Beoordeling melden
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
De snelle service
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service 👍🏼
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service.
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Lekker snel
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Bestellen en verzenden is uitstekend. De kwaliteit van het product was niet super. Zelfs de helft van de muts was niet dicht genaaid. Mijn vrouw heeft alles zelf nog goed moeten herstellen.
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Er werd aangegeven dat mijn ballon de volgende dag zou aankomen. We zijn 2 dagen verder en hij is er nog niet en ik heb hem morgenochtend nodig. Slecht! Nooit meer bij jullie bestellen
Beoordeling melden