degelijkedeuren.nl

393 reviews in totaal   230 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de kwaliteit van de deuren en vinden de prijs-kwaliteitverhouding gunstig. De producten worden als betaalbaar beschouwd. De service wordt als snel, vriendelijk en oplossingsgericht ervaren, waarbij klachten en problemen doorgaans vlot en naar tevredenheid worden opgelost. Leveringen verlopen meestal snel en volgens afspraak. Ook de communicatie wordt als duidelijk en snel gewaardeerd. Installatie en montage gaan doorgaans eenvoudig. Enkele klanten merken kleine minpuntjes of afwijkingen aan de producten op. Soms zijn er lichte vertragingen of onduidelijkheden rond het bezorgmoment. De bereikbaarheid of informatievoorziening kan in enkele gevallen beter en sommige klanten missen duidelijke installatie-instructies of ervaren kleine uitdagingen bij de montage.

Reviewsdegelijkedeuren.nl

We zijn erg blij met de deuren! Product is zoals omschreven. Snelle duidelijke levering. Wat ik zelf mis is meer informatie betreft het zelf plaatsen in de muur, ik ben geen bouwvakker maar het was wel een uitdaging betreft onze muur dit was van kalksteen dus erg zacht materiaal waardoor bij het aandraaien van de plug in de muur het steen barste. Als ik dit op voorhand wist had ik het anders gedaan.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Bedankt voor je positieve feedback. Aarzel niet om contact op te nemen als we je kunnen helpen.

Fijn bedrijf!

Wanneer ik een mailtje stuurde kreeg ik heel snel reactie. Iedereen was vriendelijk en meedenkend. Ik heb mijn levering 2x moeten uitstellen maar dat was geen probleem, heel fijn! Ook de levering wordt netjes en duidelijk aangegeven.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Super bedankt voor je beoordeling!

Prachtige deur.

Makkelijk bestellen, levering volgens afspraak en wat een prachtige deur. Timmerman zeer tevreden met de montage methodiek. Kortom, aanrader ! Er moet nog wel verder afgewerkt worden maar toch foto's erbij.

Bijzondere levering, maar gelukt!

We moeten de deur nog installeren, maar de levering is top geweest. Helaas door mijn dove schoonmoeder, de bel die het niet deed en een foutief telefoonnummer die de bezorger had ontvangen, was de bezorger wel aanwezig maar hebben wij de deur nooit ontvangen. Gelukkig kon er na een paar belletjes en berichtjes heen en weer er een nieuwe aflever moment geregeld worden de volgende dag al! Zo liep de planning ook niet in de soep voor de rest van het klussen. Bedankt nog hiervoor! We gaan in alle waarschijnlijkheid genieten van de deur!
Was precies zoals beschreven. Goeie communicatie, snel antwoord op vragen. Zeer vlotte levering. Kortom precies zoals het hoort!

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Leuk dat je ons hebt beoordeeld, bedankt!
Juiste afmetingen en tijdig geleverd zoals afgesproken. Wat beter kan. De eenvoudige folder is voor beginners niet zo duidelijk. De afstelling sofclose is mij niet zo duidelijk van de eerste keer en de blokjes voor de speling plinten op te vangen zou beter 12 mm zijn ipv 7 mm. Hierdoor hangt de deur wat scheef bij mij.Verder mooie afwerking

Geen complicaties!

Prijs - kwalieit is super. Tussen het bestellen en de levering zijn er geen ongevraagde updates, als je contact opneemt wordt je professioneel en vriendelijk te woord gestaan.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Dank je wel voor je fijne feedback. Daar doen we het voor!
Communicatie met degelijke deuren was fijn en helder. Echter, transport kwam ruim een uur voor de tijd vermeld in de app, waardoor niemand thuis was. Kan altijd gebeuren, maar om zomaar een deur op de stoep te leggen, half in de tuin lijkt mij niet wenselijk. Zie foto als bijlage.
Snelle levering , verzorgd geleverd , deur is snel geplaatst en goede kwaliteit !

uiteindelijk naar tevredenheid opgelost met nalevering deur en kozijn en tegemoetkoming.

Was ontevreden op onderstaande punten. Merkte wel de wil om het goed op te lossen. zijn er met er met uiteindelijke goede oplossing+ compensatie goed uitgekomen. - Degelijke deuren was matig bereikbaar. - Matig in installatieadvies. - Verzonken gat van kozijn was te kwetsbaar waardoor schroef er doorschoot en niet bruikbaar was. - Aangeboden oplossing was een vervangend kozijn voor eigen kosten! - Na gewezen te hebben op recht op degelijk product toch garantie gekregen. - Vervolgens linksdraaiend kozijn opgestuurd gekregen ipv rechtsdraaiend. - Daarna een los kozijn geleverd gekregen, maar die deur pastte daar niet op, waardoor de deur klem in de scharnieren kwam. blijkt dat deur en kozijn als een geheel wordt gemaakt. - In augustus besteld geplaatst.in november uiteindelijk opgelost middels een compleet nwe deur en kozijn en een beloofde compensatie.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Bedankt voor je feedback en dat we het uiteindelijk, na wat slechte communicatie en verkeerde leveringen, toch hebben kunnen oplossen. We hopen dat je ondanks alles veel plezier gaat beleven van je aankoop!

Afmakers van het huis

Snelle levering, mooie kwaliteit. Wat aangeboden wordt op internet is in werkelijkheid ook zo. Heel blij met het resultaat in de woning.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Pakket en materialen top ! Levering perfect Klein minpuntje... Snellere productie zou het nog interessanter maken naar eindklanten toe..

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Leuk dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven. Dank je wel!
De deur werd snel geleverd. De kwaliteit viel goed mee en eenvoudig te monteren.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Leuk dat je de tijd hebt genomen om dit te schrijven. Dank je wel!
klantenservice TOP

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Leuk dat je ons hebt beoordeeld, bedankt!
Goede communicatie in offertestadium. Helaas geen wijzigingen of extra's mogelijk op het leveringsprogramma.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Bedankt voor je reactie. Aarzel niet om contact op te nemen als we kunnen helpen.

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Fijn dat je je ervaring met ons deelt — dank je wel!

Antwoord van degelijkedeuren.nl

Fijn dat je je ervaring met ons deelt — dank je wel!

Probleem alsnog opgelost door webshop

Update: probleem is alsnog verholpen door de webshop. Dank jullie wel! Deur prima, zending ook prima. Jammer dat als je de deur eenmaal hebt en advies vraagt, ze nergens verstand van hebben. Simpele vraag of het zin heeft om de foam te vervangen voor een rubberen tochtband om het bonken bij het dicht doen van de deur te dempen weten ze niet. De deur wordt de laatste 2 centimeter onwijs hard aangetrokken omdat deze magnetisch sluit. De foam band die erbij geleverd wordt gaat het niet dempen, enkel staal op staal geluid wordt vermeden. Heb er zelf een tochtband tussen gezet en dit dempt veel beter. Echter is de tochtband aan de dikke kant dus de magneten werken nu nauwelijks Ik ga een dunnere tochtband er tussen zetten van rubber. Dit had de winkel moeten weten en aangeven op product pagina dat deur kan bonken bij dichtdoen door magnetische sluiting. Ik kan echt niet de eerste zijn die deze hinder ondervindt van de magnetische sluiting.
Hele fijne ervaring gehad. Duidelijke communicatie. Deur is prachtig en precies zoals op de site. Was ook erg makkelijk te monteren

Antwoord van degelijkedeuren.nl

We waarderen je beoordeling enorm, bedankt!