WINIX

824 reviews in totaal   383 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle en correcte levering, de hoge kwaliteit, effectiviteit en duurzaamheid van de producten, en het fraaie, onopvallende design. Ook de eenvoudige installatie en het gebruiksgemak van de apparaten worden geprezen. De klantenservice wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren. Daarnaast wordt het geluidsniveau meestal als positief beoordeeld en vinden sommige klanten de prijs scherp of marktconform. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige klanten ervaren vertragingen of problemen met de bezorging. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met de bereikbaarheid van de klantenservice en het retourproces. De prijs van filters en onderdelen wordt door sommige klanten als te hoog ervaren en enkele klanten vinden het apparaat te luid.

ReviewsWINIX

Absoluut waanzinnige fijne apparWinix luchtreinigers zijn absoluut aan te bevelen 🙏✨️aten

Absoluut waanzinnige fijne apparaten, niet alleen de fraaie vormgeving maar vooral het adembenemende resultaat wat er behaald wordt. Alsmede de sevicedesk, niks anders dan love en een dikke duim. 👍 Zelf ben ik in het bezit van de 5500-2 en de Zero en wil zonder enige twijfel de apparaten niet meer missen. ♥️
De telefonische toelichting die uw medewerkster gaf bij wijze van een ondersteunende productinformatie op een duidelijke en zeer klantvriendelijke manier leidde tot de aankoop en (in eigen beheer) plaatsing van de nieuwe cilinder, die prima werkt en een meer veilig gevoel geeft. Heel dank hiervoor!
Enorm tevreden over de luchtreiniger die ik nu al zo'n 2 jaar heb. Staat op de slaapkamer, waar ook mijn hond in zijn mand ligt. Zeker bij warm weer en pollen gaat de reiniger de hele nacht aan, waarbij het geluid meteen dienst doet als "white noise" functie.

Service zoals het hoort

Na problemen met levering vorig jaar, daarvoor van WINIX excuses en een kortingscode ontvangen. Nu weer een bestelling geplaatst, was wat huiverig maar de service was 100% top. WINIX doet wat ze beloven en de klantenservice is meer dan behulpzaam.

Met ernstig astma geeft een Winix luchtreiniger betere lucht

Net als onze andere Winix luchtreiniger (de U450) is ook de nieuwe T800 een uitstekende en bovendien mooie luchtreiniger. De oudere staat op de slaapverdieping, de nieuwe op de woonverdieping. Omdat ik heel ernstig astma heb zijn deze goed helpende apparaten een uitkomst. We gebruiken ook een Radoff luchtkwaliteitsmeter, die bevestigd de betere lucht met de luchtreinigers van Winix.
Werkt verrassend goed. Het apparaat (5500) reageert meteen als er gekookt wordt. Ook de ronddwarrelende haren en geuren van onze huisdieren worden sterk verminderd. Het maakt een groot verschil. Na een jaar voor de eerste keer de filters vervangen. Prima!!

Never disappointed.

Been using Winix air purifiers since 2020 and haven’t been disappointed since. Truly the best value to performance air purifier brand out there (as also attested by many independent reviews online).
De filtering van het HEPA filter is na vernieuwing duidelijk merkbaar. Maar na een 3-4 maanden is de werking duidelijk minder. Vandaar dat het filter toch vaak vervangen dient te worden. Ik houd het nu op 1x per 8 maanden
2 stuks gekocht. 1 voor de woonkamer en 1 voor de slaapkamer. Een monteur had zonder afzuiging in het gipse gestucte verlaagd plafond gezaagd. Resultaat, heel veel fijnstof. Elke dag een waas van wittemeuk over al in huis. Naanderhalve week is het al een stuk minder met deze lucht reiniger
Design en prijs/kwaliteit heel tevreden. Misschien iets stiller maken, ventilatiekracht ipv 3 naar 6 stappen over laten gaan. Koolstoffilter te zwak.

Snelle verzending en de prijs is prima.

Snelle verzending en de prijs was ongeveer de helft van dezelfde reinigers op bol en cool blue. Lijkt een goede deal te zijn.
Zeer goede luchtreiniger, na bijvoorbeeld frietjes bakken of gourmet of roken, etc. Het toestel heeft een sensor en staat op automatisch. Zodra hij een geur detecteert, bv roken, schakelt hij een tandje hoger. Ik ben zeer tevreden.

Is de klant wel te vertrouwen?

Door een fout van mij, de verkeerde filters besteld. Om retour te sturen en geld terug te ontvangen, moest ik door foto’s aantonen dat ik de filters nog niet uit de verpakking had gehaald. Bij inleveren (bij Winix) werd gezegd dat ze alsnog gingen controleren of de filters echt niet gebruikt waren. Ruim een week moeten wachten en pas na een mail van mij, kreeg ik de melding dat het akkoord werd bevonden en een paar dagen later stond het geld weer op mijn rekening. Ben op zich blij dat ik de filters terug kon sturen, maar: Winix heeft weinig vertrouwen in de klant? Door klantencontact wel steeds, snel en netjes geholpen.

Simpel te bedienen toestel dat doet wat moet

Het toestel is heel makkelijk in gebruik en op automatische stand voelt het de luchtkwaliteit heel goed aan. Hoewel het behoorlijk stil is in nachtstand, moest ik toch even wennen aan slapen met het geluid. Maar om wakker te worden zonder verstopte neus, heb ik er dat wel voor over ;).
Snelle levering, origineel materiaal. De site is niet zo handig om te bestellen en de prijs is hoger dan ik gewend ben.
Werkt al jaren feilloos en als ik een nieuw filter bestel, wordt dit snel geleverd.
Gewoon goed. Snelle verzending en prima filters.
S S
saskia s.
correcte levering. misschien alleen iets kleinere verpakking nemen in de toekomst , er wordt nogal wat lucht verzonden op deze manier ;-)
Winix 5500-2: These types of Winix air purifiers are well built. I have a previous model (Winix zero) that has been running 24/7 for 4 years now. Only bad thing is that the original filters are way overpriced- I buy my filters from amazon or AliExpress at half the price.

Antwoord van WINIX

Beste Antony Hermens, wij willen u graag bedanken voor de positieve 4-sterren recensie over onze luchtreinigers. WIj zijn blij om te lezen dat de WINIX Luchtreiniger ZERO al ruim 4 jaar zo goed bevalt en wij gaan ervan uit dat de WINIX 5500-2 net goed gaat bevallen. Wij begrijpen jou opmerking over onze WINIX filters volledig echter willen wij jou er wel op attenderen dat onze filter getest en gecertificeerd zijn door onafhankelijke test instituten op een filtratie van 99,99% wat niet altijd het geval is op filters van andere aanbieders. Nogmaals dank, Team WINIX
S V
Syl v.
Ik ben heel tevreden met de service en de snelheid van leveren.