sportamundo.comReviews

: 141Goed

4,36

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
sportamundo.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sportamundo.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 27 jan. 2022
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
sportamundo.com is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij sportamundo.com kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor sportamundo.com

141 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

141 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


6 jan. 2023
We hadden 4x de "Pure2Improve Bidonkrat Met Bidons - Inclusief 12 Bidons" besteld daar deze qua kleuren goed bij onze sponsor passen. De kwaliteit van deze bidons en het krat viel wat tegen en we verwachten dan ook niet dat deze de beoogde 4 jaar het vol zouden houden. We hebben gemaild hierover en konden ze zonder problemen retourneren. Dit verliep allemaal zeer vlot. Goede service dus!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


20 aug. 2022
Product besteld en betaald, volgende dag zou het verzonden worden. Helaas niet gebeurd; contact met klantenservice; order gevonden maar nog niks mee gebeurd. Klantenservice was super goed! Snel teruggeschakeld en email met uitleg gekregen. Productbeschrijving kan beter. Na 5 dagen product ontvangen. Verpakking was toegetakeld, wonder boven wonder was alles heel op een klein puntje (zie foto) Uiteindelijk tevreden met product en op basis van eerste ervaring zal ik hier niet meer online bestellen. Volgende keer probeer ik de fysieke winkel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor sportamundo.com

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
6 jan. 2023
We hadden 4x de "Pure2Improve Bidonkrat Met Bidons - Inclusief 12 Bidons" besteld daar deze qua kleuren goed bij onze sponsor passen. De kwaliteit van deze bidons en het krat viel wat tegen en we verwachten dan ook niet dat deze de beoogde 4 jaar het vol zouden houden. We hebben gemaild hierover en konden ze zonder problemen retourneren. Dit verliep allemaal zeer vlot. Goede service dus!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 jan. 2023
Na ongeveer 2 maanden lieten kleine stukjes glasfiber van m’n padelracket los. Toen ik dit meldde en als bewijs foto’s had meegestuurd kreeg ik per ommegaande het aankoopbedrag terug gestort. Netjes afgehandeld naar mijn mening
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 jan. 2023
Correcte levering van fraaie hockeytas voor kleindochter
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Lifting set besteld. Goede en snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Goede service en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Snelle en nette levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Prijs is goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 dec. 2022
Ik was al tevreden over mijn gekleurde bidon rek voor mij en mijn volleybal team, welke snel en netjes was geleverd! Helaas nam 1 fles de "benen" en na contact te hebben gehad krijg ik een nieuwe bidon opgestuurd. Wat een super service! Ze zijn snel op de mail en snel met verzenden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dec. 2022
Mooie tas, snelle reply van de klantenservice, maar had de tas voor 22 uur besteld en is toch niet meer gelijk verzonden door drukte. Daar kwam oom nog de drukte bij de bezorgdiensten bij. Kwam uiteindelijk 3 dagen te laat aan.
Beoordeling melden
Antwoord van sportamundo.com
6 dec. 2022
Geachte klant, Bedankt voor uw review. Helaas hebben wij geen invloed op de drukte bij bezorgdiensten. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Sportamundo
 Geverifieerde beoordeling
17 dec. 2022
Zeer snelle en goede levering en een uitgebreid assortiment met zeer nette prijzen.
Beoordeling melden