sportamundo.com- Logo - Beoordelingen

sportamundo.com
Beoordelingen:

67 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden243 beoordelingen in totaal  

4,12
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 27 jan 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
sportamundo.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie racket voor een betaalbare prijs, alleen is het koortje van het touwtje na 1 keer gebruiken al stuk gegaan, waardoor die niet om mijn pols meer kon. Ik heb er een knoop is gezet, maar dat is eigenlijk niet echt de bedoeling.

de meest kritische beoordeling

26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product was niet goed en met retourneren is het hele slechte service. Weinig informatie op de website en geen retourformulier aanwezig. Gelukkig heb ik die wel snel gekregen nadat ik contact heb opgenomen met de klantenservice. Maar wat ik het vervelendste vind is dat het retourneren niet gratis is!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor sportamundo.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik dacht een bord besteld te hebben met basketbal contect, krijg ik een voetbalbord, wat natuurlijk niet de bedoeling was.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en duidelijke communicatie. Top.
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede communicatie
Beoordeling melden
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
levertijd niet gehaald. last minute een mail ontvangen dat het item niet op voorraad is terwijl op de site andere info staat
Beoordeling melden
Antwoord van sportamundo.com
8 mei 2024
Beste klant, het kan gebeuren dat een artikel uitverkocht raakt. De website kan niet 24/7 worden ge-update. Onze excuses voor dit ongemak, maar vind u voor deze kleine fout deze slechte beoordeling terecht? Als er een probleem is met uw bestelling, kunt u altijd een mail naar de klantenservice sturen, zij helpen u graag verder.
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
😁
Beoordeling melden
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Graag reactie op onze klacht over de kwaliteit van product Brute speedbal
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie rackets voor een goede prijs. Snelle levering, top!!
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering !
Beoordeling melden
8 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nvt
Beoordeling melden
11 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Spullen besteld en kreeg ze pas na een week en 1 dag en dat was niet de reclame die ze maken. Moest daar tussen ook nog veel mailen om te vragen waar mijn bestelling blijft en eindelijk eens bezorgd werd.
Beoordeling melden
Antwoord van sportamundo.com
29 mrt 2024
Beste klant, jammer dat u ons een zo slechte beoordeling geeft. Uiteraard zien wij ook het liefst dat bestellingen de volgende dag al bij onze klanten geleverd worden. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. U straft ons nu met een slechte recensie, terwijl de oorzaak bij de pakketdienst ligt. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen? Onze excuses voor het ongemak.
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op de site geven ze aan voor 22:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Dit hebben zij en daarna de vervoerder niet waargemaakt.
Beoordeling melden
Antwoord van sportamundo.com
29 mrt 2024
Beste klant, jammer dat u ons een zo slechte beoordeling geeft. Wij beloven nergens voor 22:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Uiteraard zien wij ook het liefst dat bestellingen de volgende dag al bij onze klanten geleverd worden. Helaas hebben we geen directe invloed op het leveringsproces zodra de goederen ons magazijn hebben verlaten. U straft ons nu met een slechte recensie, terwijl de oorzaak bij de pakketdienst ligt. Wellicht dat u deze slechte recensie wilt aanpassen of verwijderen? Onze excuses voor het ongemak.
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit materiaal.
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Super service
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
lekkere mat
Beoordeling melden