beugelsenmeer.nl

131 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.575 beoordelingen in totaal

5 mrt 2024
Stevige standaard. Veel xtra materiaal om op te bouwen voor de juiste samenstelling! Klein minpuntje in de opbouwtekening. Misschien even aangeven dat de bout in de staande constructie even losgedraaid moet worden, zodat deze in de juiste stand kan worden gezet. Voor de rest....grote klasse, zijn geld waard.

23 jan 2024
Beugel HL 45-3 gekocht om een 42inch tv op te hangen. Qua afmetingen en gewicht ruim binnen de marges van de beugel. Echter: beugel is erg instabiel; hoogte verstelling is zeer lastig omdat de tv dan heel makkelijk uit de bovenste beugel schiet. Bovendien is vastzetten van de hoogte bijna niet te doen vanwege de kleine en zwakke schroeven om de instelling vast te zetten. Als de tv eenmaal hangt is alles ok, zolang je maar van de tv afblijft. Voor wie meer stabiliteit en robuustere verstelmogelijkheden zoekt, doet er verstandig aan deze beugel over te slaan.

Beoordelingen voor beugelsenmeer.nl

Resetten

Sorry, we konden niet vinden wat je zocht...

Probeer een andere filter voor een nieuw resultaat.

Reset alle filters