powerplustools.nl- Logo - Beoordelingen

powerplustools.nl
Beoordelingen:

357 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden6.799 beoordelingen in totaal  

4,76
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 sep 2014
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
powerplustools.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
alle hulde hoe jullie mijn bestelling uiteindelijk hebben afgehandeld ik had een set van 2 bandenlichters besteld en toen ik mijn pakket open maakte was er maar een bandenlichter ingesloten na een mail van mij kreeg ik de toezegging dat er een werd nageleverd de volgende dag had ik de ontbrekende bandenlichter al in huis alle lof en hulde voor jullie vertrouwen en de zeer snelle oplossing super bedankt daar voor dirk van den bos delft
DV

de meest kritische beoordeling

3 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending van uit jullie kant is goed geen commentaar op maar DpD doet zomaar een dotje denk ik pakket mochten ze onder kar poort zetten en niet gedaan ?? Dat is al de tweede keer
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor powerplustools.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(9)
(0)
(1)
Resetten
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
de lasnaden zijn erg slordig
Beoordeling melden
3 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Verzending van uit jullie kant is goed geen commentaar op maar DpD doet zomaar een dotje denk ik pakket mochten ze onder kar poort zetten en niet gedaan ?? Dat is al de tweede keer
Beoordeling melden
10 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Magnetische gereedschapshouders besteld. Ik geef 3 sterren omdat deze eerder retour leken en sommige magneten krom zaten en gebogen
Beoordeling melden
13 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
betaalbaar, redelijk degelijk materiaal
Beoordeling melden
Antwoord van powerplustools.nl
14 mrt 2023
Beste Jozef Ampe, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We zijn blij dat u onze producten betaalbaar en van redelijk degelijke kwaliteit vindt. We willen echter graag meer inzicht krijgen in waarom uw beoordeling geen 5 sterren was. Was er iets dat niet voldeed aan uw verwachtingen of waaraan we kunnen werken om uw ervaring te verbeteren? We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en streven ernaar om een uitstekende klantervaring te bieden. Als u ons meer informatie kunt geven over uw ervaring en eventuele suggesties heeft, dan horen we dat graag van u. Neem gerust contact met ons op via E-mail: info@powerplustools.nl of telefoon: 0594-231040 zodat we u beter van dienst kunnen zijn. Bedankt voor uw tijd en we hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Powerplustools Nederland
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Montage materiaal niet meegeleverd.
Beoordeling melden
19 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van powerplustools.nl
20 mrt 2023
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We zijn blij dat de producten snel bij u zijn aangekomen. We willen echter graag meer inzicht krijgen in waarom uw beoordeling geen 5 sterren was. Was er iets dat niet voldeed aan uw verwachtingen of waaraan we kunnen werken om uw ervaring te verbeteren? We hechten veel waarde aan de mening van onze klanten en streven ernaar om een uitstekende klantervaring te bieden. Als u ons meer informatie kunt geven over uw ervaring en eventuele suggesties heeft, dan horen we dat graag van u. Neem gerust contact met ons op via E-mail: info@powerplustools.nl of telefoon: 0594-231040 zodat we u beter van dienst kunnen zijn. Bedankt voor uw tijd en we hopen u binnenkort weer te mogen verwelkomen.
19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van powerplustools.nl
3 mrt 2023
Beste Richard Blommaert, Bedankt voor uw beoordeling van onze diensten/producten. We vinden het jammer dat uw ervaring niet helemaal aan uw verwachtingen voldeed. We willen ons verontschuldigen voor eventuele ongemakken. We zouden graag meer willen weten over uw ervaring, zodat we eventuele problemen kunnen oplossen en onze diensten/producten kunnen verbeteren. Als u ons meer informatie kunt geven over wat er misging, kunnen we hiermee aan de slag gaan. Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om onze klanten te helpen en eventuele problemen op te lossen. Nogmaals bedankt voor uw feedback en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om u beter van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, team Powerplustools