utp-kabel.nl- Logo - Beoordelingen

utp-kabel.nl

448 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.737 beoordelingen in totaal

18 okt 2024
Goede verpakking, goede communicatie over hoe het er voorstaat qua verzenden. Kabel is iets dikker en stugger dan de standaardkabel die meegeleverd werd met mijn Fritzbox. De kabel gaat rechtstreeks naar de Fritzbox maar zowel bij up en downloaden is er geen snelheidswinst te meten. Heeft waarschijnlijk te maken met gebouw waarin ik woon, dat is gebouwd in een tijd dat nog niemand van internet gehoord had. Dus daar zitten alleen maar oude telefoon kabels in uit de jaren '80. De voorlichting over een dergelijk item mag beter, kom je ook eerlijk en betrouwbaar over bij de consument.

8 dec 2023
Universele ac/dc adapter besteld. Wegens info op de website, specifiek deze besteld. Bleek na ontvangst de verkeerde Ampère te leveren dus had er niks aan. Volgens hun eigen regels nemen ze het product dan terug en vergoeden alle kosten. Desondanks een mail terug gekregen dat de verzendkosten voor mijzelf waren of dat ik genoegen moest nemen met ongeveer 45% van de aankoopsom (excl. Verzendkosten). Na veel mailtjes heen en weer en na het citeren van hun eigen regels en productomschrijving, een mail gekregen waarin ze zeggen dat ik niks terug hoef te sturen en men gaat kijken of ik het volledige bedrag terug krijg. Ieder andere die er niet zoveel moeite voor had gedaan was blijven zitten met de kosten. Tip welke ik altijd aanhoud: Lees de retour-regels en voorwaarden ff kort door.

Beoordelingen voor utp-kabel.nl

oost vlaanderen
4 aug 2024
28 jul 2024

UTP kabels - duidelijke uitleg

pluspunten: - duidelijke uitleg (met en zonder "einde") - verschillende kleuren kabels (en lengte) - snelle levering minpunten: het doosje had wat kleiner gekund
3 jul 2024

Duidelijke webshop met goed prijs/kwaliteit verhouding

Makkelijk te bestellen, duidelijk en goed prijs kwaliteit verhouding. Netjes op tijd verzonden en dus ook binnen.
22 jul 2024
Goede prijzen en snelle levering. Kabels zijn prima van kwaliteit en werken als verwacht.
3 jul 2024
Ruime keuze, prijs prima en snel geleverd.
15 jul 2024
Makkelijk bestellen en snel geleverd.
28 jul 2024

Alle netwerkkabels onder een dak

Goede kwaliteit en snel geleverd
CV
20 jul 2024
Op tijd geleverd en goed verpakt
18 jul 2024
Prima vlotte afhandeling