utp-kabel.nl

4.090 reviews in totaal   867 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle en correcte levering, de uitstekende en betrouwbare productkwaliteit en de scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het brede assortiment met veel keuze in lengtes, kleuren en producten wordt als een groot pluspunt ervaren. Daarnaast wordt de website als overzichtelijk, duidelijk en gebruiksvriendelijk beoordeeld. Ook wordt de behulpzame, vriendelijke en oplossingsgerichte klantenservice vaak geprezen. Problemen zoals foutieve bestellingen, voorraadtekorten of defecten worden meestal goed opgelost. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of problemen met de bezorgdienst. Er zijn enkele negatieve ervaringen met de klantenservice. Ook kan het oplossen van problemen soms traag of onvolledig verlopen.

Reviewsutp-kabel.nl

Had een rol van 50 m UTP cat.5e besteld, soepele kern en afgeschermd met S/FTP. Kreeg vlak daarna een keurige e-mail dat deze helaas niet voorradig was. Kreeg direct een voorstel voor een alternatief, cat. 6 S/FTP en dan de stugge variant. Deze kreeg ik snel en zonder bijbetaling geleverd. Dat noem ik echt service!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat je onze communicatie en service waardeerd. Hoewel het jammer was dat de oorspronkelijk bestelde kabel niet direct leverbaar was, zijn we blij dat het aangeboden alternatief goed aansloot bij je wensen en snel geleverd kon worden. Groet, Team Utp-kabel.nl

Op maat advies en snelle levering

Ik werd gebeld met de vraag of ik goed had gezien dat een product niet op voorraad was en daardoor de levering veel later zou worden. Op basis hiervan zij we gekomen tot een vergelijkbaar alternatief dat wel op voorraad was. Levering ging supersnel met een product dat prima voldoet aan de vereisten!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat alles naar wens is verlopen en we een passend alternatief hebben kunnen bieden. We verwelkomen je graag nog een keer teug. Groet, Team Utp-kabel.nl
De netwerkkabels zijn er in vele maten en kleuren. Deze zijn ook van goede kwaliteit. Alles wordt snel geleverd. Wat beter zou kunnen zijn: Het indruklipje om de netwerkkabels van een data aansluitpunt los te krijgen is niet praktisch. Indrukken van lipje moet je soms met een schroevendraaiertje doen. Wat ik in het aanbod van de netwerkkabels mis is een 4 m lengte. In huis is soms de 3 m kabel net te kort en de 5 m kabel veel te lang. Verder alles prima!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de netwerkkabels en de snelle levering. Daar doen we het voor. Dank ook voor je waardevolle feedback. We begrijpen dat het indruklipje in sommige situaties minder praktisch kan zijn, dat nemen we zeker mee. Ook je opmerking over een 4 meter lengte is heel terecht; we gaan bekijken of we dit in de toekomst aan ons assortiment kunnen toevoegen. Bedankt voor het meedenken en graag tot een volgende keer! Groet, Team Utp-kabel.nl

Eindelijk duurzame data oplossing

Naar aanleiding van productomschrijving (en video) overgegaan tot aankoop. Kabelstekkers opnieuw gemonteerd (heerlijk met die doorsteekstekkers als je een leesbril nodig hebt) keurig afgeknipt met de tang die geen plastic rommel is, maar voelt als een echt stuk gereedschap en BAM 900 Gbps door mijn ethernet kabeltjes. Feest en een einde aan storingen en traag of wisselend dataverkeer in mijn netwerk

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze producten! Mochten we in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen dan helpen we je graag.
Er werd op de dag van plaatsing bestelling met ons gebeld ivm de huidige voorraad en wat er wel of niet geleverd kon worden. Het ging om een vriendelijke medewerker aan de telefoon. Daarnaast is het bestelproces en de website overzichtelijk.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de uitgebreide 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat je het contact met onze collega als prettig hebt ervaren en tevreden bent over het bestelproces en de overzichtelijke website. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden, zeker wanneer er iets verandert in de voorraad of levering. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling! Groet, Team Utp-kabel.nl

UTP -Kabel.nl, een perfect bedrijf

Perfecte service van UTP kabel.nl. Buiten hun schuld om na ruim een week nog steeds geen bestelling ontvangen!! Post-Nl erg nalatig en beloofde iedere dag met track en Trace dat het die dag bezorgd zou worden....Niet dus. Wacht nu nog steeds, ik heb UTP kabel gebeld, vonden het ook schandalig en hebben meteen een nieuwe bestelling aangemaakt wat naar verwachting morgen aan mij geleverd zal worden. Hoop van ganser harte dat Post-Nl nu wel de bestelling zal gaan afleveren!! Aan UTP kabel zal het in ieder geval niet liggen, chapeau voor dit bedrijf, een dikke 10.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de review! We hebben al even contact gehad en het pakket is inmiddels ook gearriveerd. We wensen je succes met de montage en hopen je in de toekomst nog eens te zien!

Prima levering, wat betreft de service moet je niet teveel verwachten

Producten geleverd zoals beschreven op de website. Levering op tijd. Verder ben ik wel teleurgesteld over de serivce. Per ongeluk 100 meter verkeerde UTP kabel besteld, hier wou de klantenservice niet in meedenken (ivm verstrijken 14 dagen) en kreeg het advies het maar te verkopen op Marktplaats. Na wat herhaaldelijk aandringen gevraagd of er toch niet iets mogelijk door bijv om te ruilen voor vergelijkbaar product zou ik over terug gebeld worden. Tot mijn teleurstelling is er niet meer de moeite genomen mij terug te bellen.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat de levering naar wens was en dat de producten correct en op tijd zijn geleverd. Tegelijkertijd vinden we het spijtig om te lezen dat je onze service als teleurstellend hebt ervaren. We vinden het jammer dat je pas na het verlopen van de retourtermijn contact met ons hebt opgenomen over de verkeerd bestelde UTP-kabel. Hoewel we hebben geprobeerd met je mee te denken over mogelijke oplossingen, zijn wij daarbij ook gebonden aan onze voorwaarden en retourtermijnen. Daarnaast betreuren we dat je het gevoel hebt gekregen dat er geen opvolging is geweest rondom het terugbelverzoek. Het is jammer dat je dit zo hebt ervaren, want dat is uiteraard niet de indruk die we willen achterlaten. Dank voor het delen van je ervaring; we nemen je feedback mee. Groet, Team Utp-kabel.nl
Prima kabel, goed te verwerken, wel jammer dat de transporteur er wat met de pet naar gooide, maar snelle reactie van leverancier dat men inmiddels bekend is met de slechte reviews van dpd, en dat er een alternatief is. ( 2e zending was idd sneller met DHL)

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je 5-sterrenreview! Jammer dat de levering via de transporteur niet vlekkeloos verliep. We zijn ons bewust van de wisselende ervaringen en proberen hierin continu te verbeteren door alternatieven aan te bieden, zoals je zelf al hebt gemerkt met de tweede zending via DHL. Dank voor je begrip en feedback, daar worden we beter van! Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar. Groet, Team Utp-kabel.nl
Anoniem R.

Fantastische klantenservice

Ik ben bezig met het aanleggen van een uitgebreid camerasysteem in mijn huis. Daarom moet ik CAT6 kabels trekken en zelf de connectoren vastmaken. Dat heb ik al 20 jaar niet gedaan, dus ik heb de klantenservice gebeld en gevraagd om hulp. Ik heb de laatste maanden nog meer spullen besteld en de noodzaak gevoeld om klantenservice te bellen in verband met vermiste pakketten, vragen over producten, etc. Maar geen van deze bedrijven heeft mij zo goed geholpen als utp-kabel.nl. En nog specifieker; Lody. Ik had mijn winkelwagen helemaal vogeladen met krimptangen, kabels, en ga zo maar door. Maar ik had 100% verkeerde keuzes gemaakt. En dankzij Lody is het helemaal goed gekomen en heb ik de juiste dingen ontvangen. De krimptang had een klein mankement en er is gelijk een nieuwe opgestuurd. Ik ben echt verpletterd door de klantenservice die ik heb ervaren. Jullie hebben er een nieuwe trouwe klant bij. Nogmaals bedankt voor alles.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je prachtige woorden en vijfsterrenreview! We verwelkomen je graag nog een keer terug!

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd!

Ik heb onlangs de DANICOM CAT6A S/FTP 100m kabel op rol (soepele variant) aangeschaft in combinatie met de DANICOM RJ45 Kabeltules en de DANICOM S/FTP CAT6a RJ45 Connectors van utp-kabel.nl, en ik ben ontzettend tevreden met de kwaliteit en het gebruiksgemak. De CAT6A-kabel is soepel, makkelijk te verwerken en voelt direct als een premium product aan. Ideaal voor nette en professionele netwerkinstallaties. De afscherming is top, wat zorgt voor een stabiele verbinding zonder storing. De RJ45 Kabeltules zitten perfect en geven de kabels een mooie, nette afwerking. De kwaliteit van het materiaal is stevig en duurzaam. Ook de DANICOM S/FTP CAT6a RJ45 Connectors sluiten naadloos aan. Ze klikken stevig vast en maken het afmonteren heel eenvoudig. Een klein minpuntje is dat de instructie voor het in elkaar zetten iets duidelijker mocht zijn. Kortom: uitstekende producten voor een scherpe prijs, snelle levering en zeer geschikt voor iedereen die een betrouwbare netwerkoplossing wil. Ik ben heel tevreden met mijn aankoop!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de vijfsterrenreview en uitgebreide uitleg. We zien je graag weer terug!
M A
MadMax A.
UTP-Kabel heeft een groot assortiment aan Utp kabels in vele kleuren. Hiermee heb ik mijn Meterkast duidelijk kunnen ordenen en overzichtelijk kunnen maken. En dat voor een betaalbaar bedrag. 1 minpunt zijn de standaard verzendkosten hier zie ik ruimte voor verbetering. Maar de producten zijn top en van goede kwaliteit. Ik raad het aan hier te kopen!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de uitgebereide review! We zijn blij je te mogen hebben geholpen met het overzichtelijk maken van je meterkast!
Levering niet zo als beloofd. Voor een bepaalde tijd bestellen is zeker niet de volgende dag geleverd. Ook niet 2 dagen later. Raaf en antwoord werkt niet fatsoenlijk. Vraag gesteld. > bericht gekregen dat ze geantwoord hebben. => geen vraag en antwoord te zien op de pagina van het product of de link die ze mee sturen. => na reply dat ik het antwoord niet zag heeft de service desk wel heel mooi het antwoord door gestuurd naar mij. Waarvoor dank

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de levering niet is verlopen zoals je had verwacht. Dat vinden wij oprecht vervelend. Helaas zijn wij voor de bezorging afhankelijk van de transporteur. We zien dat je hierover contact hebt gehad met hun servicedesk. Fijn dat zij je uiteindelijk van een antwoord hebben kunnen voorzien. Mocht je in de toekomst nog eens bij ons bestellen, neem dan gerust ook direct contact met ons op. We helpen je graag verder en kijken met je mee. Dank je wel voor je feedback. Groet, Team Utp-kabel.nl
Alles was netjes en compleet verpakt en snel geleverd. De doos had iets kleiner mogen zijn, zodat het echt door de brievenbus had gekund.
Artikel leek op voorraad in de webshop, maar bleek dat niet te zijn. Snelle reactie van de back office, maar vervolgens paar keer suggestie voor een alternatief dat niet geschikt was. Uiteindelijke overeenstemming over juist alternatief dat per abuis ook later verzonden werd. Goede intenties, maar al met al toch slordig.

Super snelle levering

Ik had de kabel besteld en de dag erna al ontvangen, dit is geweldig en dus een aanrader. UTP moet je hebben voor al je kabel werk en meer.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de 5-sterrenreview! Fijn dat alles naar wens is verlopen en mooi om te horen dat je ons aanraadt! Mochten we je in de toekomst nog een keer kunnen helpen, neem dan gerust contact op! Groet, Team Utp-kabel.nl

Dik tevreden

UTP besteld prijs/kwaliteit is prima , ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending en het pakket werd snel geleverd. Top service!

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding, de communicatie én de snelle levering. Daar doen we het voor! Veel succes met de installatie en graag tot een volgende keer! Groet, Team Utp-kabel.nl

Verzending was snel en goed, product beter dan omschreven

Verzending was snel, verpakking was goed en niet te groot dus paste het pakketje in de pakketbrievenbus. Product had alle benodigdheden voor een snelle installatie. Alleen de instructie op de achterkant van het product kon ik niet uit opmaken welke poort de linker of rechter aansluit, en op dit moment heb ik nog geen tweede kabel lopen, dus was dat gokken.

Had kabelnodig voor aansluiting Glavezel naar Modem.

Had een kabelnodig voor Glavezel aansluiting naar Modem. Ongeveer 5 meter, tijdens zoeken bij UTP-Kabel terecht gekomen. Omdat zij veel uitleg gaven daar gekocht vol koper kleur blauw. Is probleemloos aangesloten. Waarschijnlijk eenmalig. Was erg stevig verpakt dus goed aangekomen.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de mooie review! Leuk om te lezen dat je via deze weg bij ons bent gekomen en tevreden bent met ons product. Ook al verwacht je niet direct nog wat nodig te hebben, verwelkomen we je wel van harte terug!

Goed waar voor je geld

Makkelijk te vinden, veel keuze aan kabels, super uitleg in de verschillende types en goeie prijzen voor goede artikelen.

Antwoord van utp-kabel.nl

Bedankt voor de enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u onze website overzichtelijk vindt en tevreden bent over het assortiment, de uitleg en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten. Daar doen we het voor! We hopen u snel weer terug te zien in onze webshop. Groet, Team Utp-kabel.nl

kwaliteit pas zichtbaar als het niet gaat zoals gewenst

Inmiddels kent iedereen het trucje wel van een doos versturen en hopen dat de transporteur het daags erna af kan leveren. Je komt pas echt in aanraking met kwaliteit binnen een bedrijf als dingen niet lopen zoals normaal zou gaan. In mijn geval had de transporteur moeite met het leveren van de bestelling. na contact met de klantenservice werd ik tijdig en netjes geholpen en kreeg ik het gevoel dat je als klant wil voelen. Inmiddels is de zending geleverd en ben ik dik tevreden. Ik kom graag terug bij bedrijven die goed zijn in alles facetten van het vak.