Teamsportbedarf.nl- Logo - Beoordelingen

Teamsportbedarf.nl
Beoordelingen:

177 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden651 beoordelingen in totaal  

4,27
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Na contact lukte het allemaal snel. De mogelijkheid om contact op te nemen - schriftelijk of telefonisch is onvoldoende. Ik heb lang moeten zoeken naar de contactgegevens. Die zouden bovenin de webpagina moeten staan of een verwijzing ernaar. het staat ergens helemaal onderin, waar het niet opvalt.

de meest kritische beoordeling

11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beste, jullie verliezen 2 sterren door de levering. 5 dagen op rij hebben we een mail ontvangen dat er "vandaag geleverd" ging worden. We bleven speciaal thuis en toen we moesten werken werden de buren zelfs ingeschakeld. Helaas.... Na anderhalve week werd er eindelijk toch geleverd. Dit is zeker niet leuk, jullie moeten op de website levertijd vermelden of persoonlijk via mail een leverdatum meedelen. Werkpuntje om te verbeteren !Website en prijzen zijn wel ok.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Teamsportbedarf.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(16)
(5)
(9)
Resetten
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Leveringstijd kan beter

Beste, jullie verliezen 2 sterren door de levering. 5 dagen op rij hebben we een mail ontvangen dat er "vandaag geleverd" ging worden. We bleven speciaal thuis en toen we moesten werken werden de buren zelfs ingeschakeld. Helaas.... Na anderhalve week werd er eindelijk toch geleverd. Dit is zeker niet leuk, jullie moeten op de website levertijd vermelden of persoonlijk via mail een leverdatum meedelen. Werkpuntje om te verbeteren !Website en prijzen zijn wel ok.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima producten, extreem hoge transportkosten

Producten die geleverd zijn prima, maar overdreven hoge transportkosten!
Beoordeling melden
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De bezorgtermijn is verstreken en ik kan nergens de status van mijn bestelling terug vinden
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
7 dagen geleden
Hallo, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. U kunt gerust contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. info@teamsportbedarf.de
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Onduidelijke bestelling en betaling
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
2 dagen geleden
Goedemorgen, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. U kunt gerust contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder. info@teamsportbedarf.de
27 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging mag effecienter

Bezorging mag efficiënter
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit onvoldoende

De kwaliteit van de radarmeting is ondermaats.
Beoordeling melden
BH
Brigitte H.
Bocholtz
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is nogal een weg met obstakels om uiteindelijk je bestelling te kunnen afronden middels een betaling...
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
9 apr 2024
Hallo, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. Helaas hadden we een verstoring in ons betalingssysteem, wat tot deze problemen kan leiden. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik dank u voor uw begrip en hoop dat wij u bij uw volgende bestelling kunnen overtuigen van onze kwaliteit.
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
BH
Brigitte H.
Bocholtz
29 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik maar twee sterren inverband met dat jullie de levering te lang duurt en dat de betaling via paypal dat via de credit kaart gaat waar door het geld pas einde van maand afgeschreven word en mensen in de problemen komen met de bank .
Beoordeling melden
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Tot 2 x toe in 2 weken wordt mijn pakket niet bezorgd. Telkens klopt het adres niet terwijl ik in het systeem sta
Beoordeling melden
Antwoord van Teamsportbedarf.nl
9 apr 2024
Hallo, Met spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling over onze winkel. Mocht je toch nog iets missen, neem dan contact op met onze klantenservice. info@teamsportbedarf.de
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De betaling vond ik lastig heb geen PayPal of creditcard voor mij zou iDEAL beter zijn. Omdat ik het artikel graag wilde heb ik doorgezet anders had ik het voorbij laten gaan. De levering was prima netjes en voldoet aan de verwachtingen
Beoordeling melden
7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg de aanvraag om de site te beoordelen, maar 80% van de goederen zijn nog niet geleverd... Graag eerst zorgen voor de levering alvorens om een beoordeling te vragen
Beoordeling melden
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Magneten van 20 mm waren goed Magneten 11 mm sloegen nergens op. Ijzeren ronde schijfjes, verroest en geen cijfers erop of meegeleverd
Beoordeling melden
18 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zorg ervoor dat klanten die weer terug komen hun oude bestellingen kunnen inzien! Zodat ze wellicht een herhaal bestelling kunnen doen
Beoordeling melden
9 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als het afleveradres permanent anders is dan het factuur adres moet dit toch elke keer weer opnieuw aangepast worden.
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het prettig om via Ideal te betalen maar daar zijn ze mee gestopt vanwege problemen.
Beoordeling melden
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vriendelijke en behulpzame klantendienst Slechte koerierdienst
Beoordeling melden
11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb nog steeds niet mijn bestelling....
Beoordeling melden
19 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Betaling via Paypal verliep rampzalig
Beoordeling melden