Teamsportbedarf.nl

1.438 reviews in totaal   462 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 11 feb 2020

teamsports.com/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, waarbij de verhouding tussen prijs en kwaliteit vaak als positief wordt benoemd. De website wordt als duidelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en ook de communicatie met de klantenservice wordt gewaardeerd. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de nette en stevige verpakking en wordt oplossingsgerichte service geboden wanneer er zich problemen voordoen. Tegelijkertijd zijn er aandachtspunten, zoals klachten over vertragingen of gesplitste leveringen. Sommige klanten vinden het betaalproces omslachtig en zouden graag meer betaalopties zien. Er zijn suggesties voor verdere verbetering van het gebruiksgemak van de website en opmerkingen over onduidelijke of ontbrekende Track & Trace-informatie. Ook wordt af en toe melding gemaakt van onvoldoende of beschadigde verpakking en worden niet alle problemen altijd direct naar wens opgelost.

ReviewsTeamsportbedarf.nl

B V
Bert V.
Grathem

Eenvoudig bestelproces, slechte verpakking

Het bestellen gaat gemakkelijk. Betalen per creditcard; per overboeking is (helaas) niet mogelijk. Levering binnen enkele dagen. Wel slecht verpakt; er wordt geen/weinig rekening gehouden met het gewicht van de artikelen; in ons geval houders voor slalomstokken. De verpakking was, net zoals bij de vorige bestelling, kapot. We hebben flink geluk gehad dat de levering toch nog compleet was. De slalomstokken en de houders hiervoor zijn van een prima kwaliteit.
Zeer tevreden over de producten en de levertijd. Nu al verschillende producten besteld ondermeer, ballentas, ballen, tactiekbord, drinkflessen met opdruk. Over alle producten ben ik zeer te tevreden. Zie foto’s
M V
Miryam v.

Leuk om te oefenen

Precies wat ik besteld had. Keurig binnen een paar dagen binnen. https://www.teamsportbedarf.de/fussball/fussball-trainingshilfen/muldenhauben-huerdenset-10-huerden/a-1141/ Ik ga het gebruiken om mijn pup (mechelaar) de laten wennen aan kleine hindernissen te nemen zonder te struikelen. Niet waar het voor bedoeld is maar een beetje creatieviteit is wel handig.

Antwoord van Teamsportbedarf.nl

Hartelijk bedankt voor de fantastische 5-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te horen dat alles snel en zoals verwacht is aangekomen. En we vinden uw idee met uw Malinois-puppy geweldig. We wensen u en uw puppy veel plezier en succes met de training!
F S
Francis S.
Tevreden, snel geleverd. Koelbox 6 liter, bij schrijven revieuw nog niet gebruikt, maar ziet er stevig en heel handig uit. Laat de zon maar verder schijnen, deze koelbox zal mijn drank en eten wel koel houden.
Bestelnummer 2737263. Ik heb dumbbells besteld. Deze zijn in 2 DHL zendingen verstuurd. De eerste zending was netjes ingepakt met voldoende ruimte tussen de gewichten en goed van elkaar gescheiden door kartonnen opvullingsmateriaal. De tweede zending was bijzonder slecht ingepakt. De verpakking was volkomen uit elkaar gescheurd. De gewichten lagen door elkaar los op elkaar gestapeld zonder tussenlagen. Eén gewicht een oranje 2 kg gewicht is daarbij beschadigd geraakt. Ik heb geprobeerd het te lijmen, maar mooi is het niet.

Antwoord van Teamsportbedarf.nl

Goedemorgen, tot onze spijt hebben wij kennis genomen van uw negatieve beoordeling van onze winkel. Allereerst wil ik mij bij u verontschuldigen dat u uw pakket in beschadigde staat hebt ontvangen. De artikelen verlaten ons magazijn in perfecte staat en worden bij het verpakken nogmaals gecontroleerd. Helaas hebben wij geen invloed op hoe DHL hiermee omgaat. We willen graag bekijken welke verdere stappen we kunnen ondernemen. Hiervoor wil ik u het volgende vragen: 1. Maak ter documentatie van de schade foto's van het gesloten pakket vanaf alle kanten. 2. Pak de artikelen voorzichtig uit en fotografeer ook de beschadigde artikelen. Neem vervolgens contact op met onze klantenservice. info@teamsportbedarf.de Zij helpen u graag verder.
Van mijn kant ging er iets mis met de betaling en daar werd ik heel netjes op geattendeerd. Daarna kreeg ik ook meteen een reactie met een bedankje en dat het nu in orde was.
Heb al verschillende keren iets besteld en het was telkens in orde op 1 levering na waar er iets fout is verlopen met een gestikte kapiteinsband maar ze bieden telkens een oplossing aan...! Goede service...!

verzendkosten relatief hoog

Vond dat de levering lang duurde als vergelijk met andere aanbieders en ook de verzendkosten is relatief hoog ten opzichte van andere ook die via duitsland leveren
Grote assortiment van voetbal spoelen - van simpele mapjes tot proffesionele toebehoren, alles op 1 plek. Snelle levering en altijd op afgesproken tijd! gewoon PROFESSIONEEL!
Gewoon zoals je graag zou willen. Uitzoeken - bestellen - bevestiging en verzenden. Duurde een week voordat het binnen was vanuit Duitsland.
Goede prijs kwaliteit, mooie magneten, precies hoe ik ze verwacht /gehoopt had. Levering duurde kleine week, had ik liever vooraf geweten.
De prijs is zeer aantrekkelijk en de producten zijn goed. Maar betalen was lastig en de bezorging liet enige tijd op zich wachten.
Maten van keepershandschoenen en scheenbeschermers blijft lastig bij kinderen. Misschien duidelijker maken met een leeftijdsaanduiding

Bij onze oosterburen gekocht

Veel voordeliger dan in Nederland, voor sportclubs echt een aanrader hier eens rond te kijken. Enige nadeel, ze werken m.b.t. betalen nog niet met WERO / IDEAL.

Dik tevreden.

De bestelling is snel geleverd en het bestellen was makkelijk. Verbeterpuntjes: Betere verpakking (viel bijna uit elkaar) en de 2 pakketten werden apart geleverd, eerste pakket op dinsdag en 2e pakket op vrijdag.
Helaas heb ik bij mijn laatste bestelling geen mail van DHL ontvangen dat dit pakket bij het ophaalpunt lag. De laatste bestelling is retour naar jullie gegaan. Kunnen jullie er voor zorgen dat dit pakket alsnog bij mij terecht komt. Gegevens pakket: 2657172 EUR 0.00 10.02.2026 11.02.2026 7 | Goods have been posted Shipment tracking CI961484845DE

Het adres voor mijn sportveld materiaal.🙏

Vanaf het begin van de bestelling tot aan de aflevering van het materiaal prima op de hoogte gehouden waar en wanneer het afgeleverd zou worden. Top geregeld.

Super service

Levering was snel en netjes. Voortaan zullen wij als club alle benodigdheden altijd bij teamsportbedarf bestellen.
3 cans met dezelfde inhoud op 2 verschillende dagen geleverd. Moest dus 2 maal thuis zijn. De verf is goed.
Correcte levering en goede prijs/kwaliteit, maar de dikte van het product komt niet volledig overeen met de omschrijving. We hadden nochtans deze besteld omdat de dikte van de puzzelstukken dikker zou zijn dan bij andere websites. Achteraf gezien blijkt dit niet te kloppen.

Antwoord van Teamsportbedarf.nl

Hallo, we hebben uw beoordeling van onze winkel met spijt ter kennis genomen. Mocht u reden hebben voor een klacht, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. info@teamsportbedarf.de Zij helpen u graag verder.

Teamsportbedarf.nl

We bieden een breed scala aan voetbaltrainingsapparatuur zoals magnetische tactiekborden, hindernissen of voetbaldoelen. Onze eerlijke prijzen en goede service zijn bekend in Europa.