Gecertificeerd sinds: 17 dec 2024
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewseuro-star
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Wat een vervelende klantonvriendelijke retour procedure! En maatvoering broeken is echt vreemd, maat 36 voor slank meisje van 13 is echt veel te klein en vervolgens is retourneren drama. En geen telefoonnummer op website vermeldt dus kan ook niets checken.
Antwoord van euro-star
Wat vervelend om te horen dat u dit zo heeft ervaren. Onze excuses dat de retourprocedure niet duidelijk voor u is geweest. Ik heb dit intern nagevraagd en het retourlabel is direct per e-mail naar u toegestuurd. Hierdoor was het niet meer mogelijk om zelf een label te downloaden. Het lijkt erop dat de communicatie hierin helaas langs elkaar heen is gegaan. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we onze klanten willen geven. We hopen u in de toekomst toch weer bij ons terug te zien! Bedankt voor de feedback.
Perfect
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Zeer slechte ervaring met euro-star!
Zeer slechte ervaring met euro-star. Bestelling geplaatst op 26 november vandaag 5 december en nog niks ontvangen. Zelfs nog geen mail met verzendingslink om het pakket te traceren. Terwijl levertijd 2-3 werkdagen is.
Beste klant,
wij hebben op 28 november van u een bestelling ontvangen, maar helaas was het product niet meer op voorraad ten tijde van het inpakken in het magazijn. Normaal gesproken had u van onze klantenservice een bericht moeten ontvangen, onze excuses dat dit niet is gebeurt. Ik zal de order direct voor u crediteren.
Nogmaals onze excuses - dit had zeker niet mogen gebeuren!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
euro-star
- nl.euro-star.de
- online@euro-star.de
- Den Haag, NLD
euro-star
Euro-star is een gevestigd ruitersportmerk dat in 1959 in Duitsland werd opgericht. Met meer dan 60 jaar ervaring staat euro-star bekend om functionele ruiterkleding en horsegear die comfort, duurzaam...