195 reviews in totaal   90 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

195 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 12 mei 2023

racketshop.com/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de scherpe prijzen, het ruime aanbod en de variatie aan producten. Ook de kwaliteit van de producten wordt gewaardeerd, evenals de duidelijke en behulpzame communicatie in de meeste gevallen. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en de klantenservice krijgt positieve beoordelingen vanwege de oplossingsgerichte aanpak. Daarnaast wordt de verpakking meestal als goed beoordeeld. Toch zijn er verbeterpunten, zoals klachten over vertragingen bij de levering of onduidelijke levertijden. Bij vertragingen ontbreekt soms extra informatie vanuit de communicatie. Ook zijn er enkele opmerkingen over beschadigde of onvoldoende stevige verpakkingen en komt het voor dat klanten verkeerde of gebruikte artikelen ontvangen.

Reviewsracketshop.com/nl

Groot aanbod van padelrackets, voor ieder wat wils. Goed verpakt , en het blijkt ook een fijn racket te zijn. Maar de info betreft de bezorging laat wel te wensen over. Ik moest langer wachten om onduidelijke reden en uiteindelijk wordt ie plotseling bezorgd als ik natuurlijk net niet thuis ben. Had heel graag een pickup point willen kiezen.
Assortiment en prijzen zijn helemaal prima. En dan blijkt dat je schoenen helemaal vanuit Zweden worden verzonden met als gevolg lange(re) levertijden.

Prettige shop om te kopen

Snelle levering en duidelijke communicatie over de levering. ook bij vragen waren ze goed te bereiken.
Batje besteld, ging eerst even niet helemaal goed, maar is daarna snel opgelost. Snelle levering, keurig verpakt.

Prima!

Bestellen ging prima. Levering idem dito. Duurde wel iets langer dan in Nederland bestellen, maar prijs was wel heel erg goed!
Bij jullie op de site staat 2 tot 5 dagen levertijd... duurde toch echt langer dan vijf dagen.

Scherpe prijs uit Zweden

Tweede racket gekocht. Beide goede rackets. Scherpe prijs en snelle verzending. Ook prima helpdesk. Winkel zit in Zweden en dat wordt niet gemeld. Anders 5 sterren
Ik had probelemen met mijn bestelling maar ze hebben mij heel fijn geholpen.
Bestelling snel en netjes ontvangen.
Goed verpakt, snel binnen duidelijke communicatie. 100% aanrader deze site

Prima

De racket kwam goed en snel binnen.
P B
Patrick B.
Mooie schoenen voor een mooie prijs, bezorging duurt iets langer aangezien ze uit het buitenland komen, maar het was het wachten waard.
Top, alles verliep soepel en prima. En super prijs
Ik vroeg een licht racket en kreeg een zwaarder dan gemiddeld racket
De doos en verpakking van de rackets had iets steviger gemogen... maar al met al snel en goed geleverd.
Ruim assortiment, scherpe prijzen en snelle verzending.
Snel en compleet zoals het hoort 👍
Mooie squash producten. Netjes op tijd geleverd.

• racketshop.com/nl
  • nl@racketshop.com
  • Järfälla, SWE

racketshop.com/nl

Bij Racketshop.com bieden we een breed assortiment van toonaangevende merken binnen de racketsport – tegen zeer scherpe prijzen. Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft voor uw sport, ongeacht uw nive...