Topdrinks- Logo - Beoordelingen

Topdrinks
Beoordelingen:

1.001 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.601 beoordelingen in totaal  

4,49
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 feb 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Topdrinks voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging is prima verlopen. Bij het invullen van het bestelformulier werd pas halverwege duidelijk dat het mogelijk was om als factuuradres een ander adres op te geven dan het afleveradres. Dat leidde tot enige verwarring die bij mij resulteerde in het bestelling en factuuradres naar hetzelfde adres. Jammer, want het ging in mijn geval om een cadeautje. Meer in het algemeen zou ik de mogelijkheid van het versturen van een bestelling als cadeau meer expliciet aanbieden, bij voorkeur met de mogelijkheid om een felicitatie oid bij te voegen.

de meest kritische beoordeling

5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beneden alle pijl. 2 laatste bestellingen nooit ontvangen, omwille van computer fout van Topdrinks. De 2 bestellingen zijn inmiddels terug betaald. Ruimte om naar een betere samenwerking te kijken zodra de computerfout opgelost is.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Topdrinks

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(19)
(16)
(67)
Resetten
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bezorging op zich ging goed. Maar kom leverbelofte na, als product 24u na bestelling wordt uitgezonden, kan dit natuurlijk nooit 'volgende dag, van bestelling, bezorgd worden'. Geen uitleg waarom de bestelling met vertraging is uitgestuurd.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is nooit bezorgd. Na enige dagen bleek dat de bestelling is teruggestuurd naar de afzender ivm beschadiging. Topdrinks heeft toen toegezegd het betaalde bedrag terug te storten en een code zou verstrekken voor 10 % korting. Deze korting is later weer ingetrokken. Flauw hoor en niet echt klantvriendelijk.
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Te weinig geleverd.

Ik heb 5 flessen Drambuie en 1 fles Whisky besteld en bij levering (een dag later dan aangegeven) bleken slechts 4 flessen Drambuie in de doos te zitten. Na diverse keren gebeld te hebben zonder iemand aan de lijn te krijgen wegens drukte en gemaild te hebben, wacht ik een week later nog steeds op een reactie.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds geen levering helaas. Week na bestelling. Belofte op de site is voor een bepaald tijdstip besteld, volgende dag in huis. Vraag me af of ik iets van de bijna 100 euro terug ga zien.
Beoordeling melden
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet zeggen dat wanneer er voor 21.30 wordt besteld de volgende dag geleverd wordt. Jullie hebben de order er pas de volgende dag uitgedaan
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Slechte klantenservice onbereikbaar per telefoon en stuur je een mail krijg je meerderen keren zelfde mail terug van diverse mensen
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De doos van de fles Macallan 18 years sherry oak die ik aangekocht heb, was beschadigd. Eigenlijk niet OK bij zo'n dure fles.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Waardeloos na week ontvangen en buiten de deur van ons huis achtergelaten.
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel 72 gin 50ml flesjes. Ik heb er 58 ontvangen…
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket is nooit binnen gekomen…
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
26 apr 2024
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Wij hopen dat we je in de toekomst weer mogen verwelkomen op onze website. Proost en geniet van je bestelling! Met vriendelijke groet, Marie
CB
C. B.
Poortugaal
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

FLOPdrinks

Topdrinks heeft een nieuwe naam van mij gekregen: Flopdrinks. Op de website valt te lezen "voor 21.30 uur besteld, de volgende dag in huis" Dat gold dus voor 2 van de 8 flssen die ik besteld heb, de rest zit ik al 9 dagen op te wachten. Na veel heen en weer gemail bleek mijn tweede pakket niet voor de tweede keer gescand te zijn. Kan gebeuren natuurlijk en men beloofde mij met een passende oplossing te komen. Die kwam in de vorm van een formulier die ik in moest vullen met Word en toen ik aangaf geen Word te hebben kwam er een mail met "dan kunnen wij u verder niet helpen." En dan denken ze zeker ook nog dat ik ze de waarde van de bestelling 116 euro laat houden? Ze zijn nog niet klaar met mij en ik raadt een ieder aan om niet met dit malafide bedrijf in zee te gaan!
Beoordeling melden
13 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakket zou geleverd worden. Ze hebben niet een aangebeld pakket is de zelfde dag meteen retour naar topdrinks verzonden. Misschien een andere leverings bedrijf zoeken betaal je wel iets meer, maar dan geen je tenminste service aan de klanten. Ook geen ontvangst mail ontvangen vanuit hun kan is wel zo netjes dat ze dit uit hunzelf doen.
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

No good :-(

Hallo, Ik ben zeer ontevreden van deze levering. De bedoeling was deze present te geven voor de verjaardag van mijn beste vriend. Ik heb het niet kunnen geven want de origineele verpakking is enorm beschadigd, zie foto's. No good, sorry. Greets, Patrick.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het kost wel erg veel moeite om je goederen HEEL te ontvangen, maar de rompslomp over het terug betalen, al helemaal het juiste bedrag, maakt hier winkelen er niet prettiger op, erg jammer.
Beoordeling melden
Antwoord van Topdrinks
22 apr 2024
Beste, hartelijk dank voor jouw review. Het spijt ons te horen dat de bezorging en terugbetaling niet goed zijn verlopen. Onze welgemeende excuses! Wij zullen levering met de vervoerder bespreken. Met vriendelijke groet, Marie
MV
M. V.
Rotterdam
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Een zaterdag levering komt dinsdagmiddag

Een zaterdag levering komt bij Topdrinks op dinsdag middag binnen....... Wel betaal je €5,95 leverings kosten.....
Beoordeling melden