feddekees.nl
Beoordelingen:

53 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden359 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn dochter (3.5 maand) maakte zichzelf steeds wakker met het slaan van haar beentjes, deze gingen alle kanten op waar zij van schrok. Een lakentje was niet veilig want deze kwam door de kracht van haar geschop los en kwam op haar gezichtje te liggen. Ik was al eerder het Nunki laken tegen gekomen en had toen al een positieve indruk ervan gekregen. Heel fijn was ook de try-out service, zodat je niet direct 95 euro uitgeeft indien het toch niks zou zijn voor haar. Vanaf dag 1 hadden wij (icm net gestart gebruikt van white noise), een dochter die weer heerlijk sliep. Toen zij ziek een nachtje naast me in de cosleeper belandde en ik de hele nacht haar benen in bedwang moest houden, hebben we dan ook per direct een lakentje voor de cosleeper bijbesteld. Ik kan iedereen het Nunki lakentje aanraden, wat is het fijn! Geborgen waar nodig, mooi vormgegeven en volledig veilig.

de meest kritische beoordeling

7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het lakentje is mooi, maar hielp hier niet en gaf lange tijd veel frustratie. Geld niet waard. We sturen het niet terug, maar 100 euro is wel absurd veel geld voor een irritant lakentje, want je wordt er wel handiger in, maar het dichtritsen en opmaken kost echt wel wat meer werk. We vonden het ook niet 25 euro waard als een soort huur constructie. Dan gaan we het eerder later verkopen en halen er zo meer uit. Mijn zoontje werd de eerst week zelfs boos met het gebruiken en moest er zeker aan wennen, nu accepteert hij het wel. Het doel is niet fixeren, maar ik had wel gedacht dat het meer zou helpen. Zo draait hij nog snel door naar de buik en zn armen haalt hij elke keer gelijk eruit, daarna vind hij het best. Ook op zn billen kloppen ter geruststelling is lastiger met het lakentje. Verder had ik pro-actief meer communicatie verwacht mbt de try-out. Ik heb geen idee waar van me verwacht werd dat ik die foto's zou uploaden en feedback kan vragen en hulp kan verwachten van de coaches. Dus try-out is een totale flop voor ons geweest. Verder is dat flapje bij de rits echt kneiter irritant. Het ziet er waarschijnlijk mooier uit, maar met het opnieuw open en dichtdoen (gezien de kleine nog 4x per nacht komt) moeten we dat flapje weer aan de kant duwen om de rits dicht te kunnen doen. De rits zit bij ons ook aan de kant van de muur dus boeiend hoe het eruit ziet verder. Ik had het ook mooi gevonden als we een rits aan beide kanten hadden of konden kiezen aan welke kant we het wilde. Want voor ons voelt het ook onlogisch om het zo open te doen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor feddekees.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2)
(3)
(2)
Resetten
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Overpriced en geen try-out hulp

Het lakentje is mooi, maar hielp hier niet en gaf lange tijd veel frustratie. Geld niet waard. We sturen het niet terug, maar 100 euro is wel absurd veel geld voor een irritant lakentje, want je wordt er wel handiger in, maar het dichtritsen en opmaken kost echt wel wat meer werk. We vonden het ook niet 25 euro waard als een soort huur constructie. Dan gaan we het eerder later verkopen en halen er zo meer uit. Mijn zoontje werd de eerst week zelfs boos met het gebruiken en moest er zeker aan wennen, nu accepteert hij het wel. Het doel is niet fixeren, maar ik had wel gedacht dat het meer zou helpen. Zo draait hij nog snel door naar de buik en zn armen haalt hij elke keer gelijk eruit, daarna vind hij het best. Ook op zn billen kloppen ter geruststelling is lastiger met het lakentje. Verder had ik pro-actief meer communicatie verwacht mbt de try-out. Ik heb geen idee waar van me verwacht werd dat ik die foto's zou uploaden en feedback kan vragen en hulp kan verwachten van de coaches. Dus try-out is een totale flop voor ons geweest. Verder is dat flapje bij de rits echt kneiter irritant. Het ziet er waarschijnlijk mooier uit, maar met het opnieuw open en dichtdoen (gezien de kleine nog 4x per nacht komt) moeten we dat flapje weer aan de kant duwen om de rits dicht te kunnen doen. De rits zit bij ons ook aan de kant van de muur dus boeiend hoe het eruit ziet verder. Ik had het ook mooi gevonden als we een rits aan beide kanten hadden of konden kiezen aan welke kant we het wilde. Want voor ons voelt het ook onlogisch om het zo open te doen.
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
De eerste week ging het super, hij kwam zoveel makkelijker in slaap, vond veel sneller zijn rust en was er vrijwel meteen relaxed onder, maar op een gegeven moment wist hij zijn armpjes eruit te wurmen en dan zijn we terug bij af want slaat hij tijdens het wrijven in de oogjes weer de speen er telkens uit en dan gaat ie vervolgens weer huilen, dus wij gebruiken hem helaas al niet meer
Beoordeling melden
21 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen profijt van zowel lakentje wat ik ooit gekocht heb en nu het Slaapzakje ook niet. Ook niet in combinatie. Veel geld uitgegeven aan producten die helaas niet voldoen.
Beoordeling melden
12 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Werkt niet. Onhandig.
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kindje kan nog makkelijk bij haar gezicht komen met de slaapzak met ritsen bij de armen
Beoordeling melden
Antwoord van feddekees.nl
8 apr 2024
Hi, als je contact opneemt via klantenservice@feddekees.nl staan we altijd klaar om tips te geven. De lengte van je kleintje is heel belangrijk voor de juiste maat keuze. TIP BUNDI: Gebruik de touwtjes onderaan het BUNDI slaapzakje goed. De touwtjes zijn er voor als het slaapzakje nog wat groot is, meer stof ruimte is meer bewegingsruimte... Als je het slaapzakje aan doet even een rukje naar beneden geven zodat het strak op het bovenlijfje zit, dan de overtollige stof onder de voetjes strak samen binden met de touwtjes.... De beentjes mogen iets gebogen zijn want door de stretch van de stof kan je kleintje dan alsnog de beentjes strekken. Dit zorgt ervoor dat de handjes minder hoog komen. Let wel! Het slaapzakje is echt een tussenstap tussen inbakeren en niks doen, dus een milde vorm met meer bewegingsvrijheid. Neem zeker contact op zodat we je verder kunnen helpen. Hartelijke groet, Frederieke
18 mrt 2024
Geïmporteerde beoordeling

Laken

Levering prima product geen effect
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van feddekees.nl
5 apr 2024
Beste Inge, Mag ik vragen waarom je ontevreden bent? Ik zie dat je een Try Out service hebt wat incl begeleiding is, op mijn laatste mail heb ik geen reactie meer gehad. Je gaf aan al blij te zijn met het NUNKI lakentje. Ik hoor graag van je of we je ergens mee kunnen helpen? Neem zeker contact op via onze Try Out mail. Hartelijke groet, Frederieke
8 jan 2024
Geïmporteerde beoordeling

Slaapzak+laken

Zowel het slaapzakje als lakentje gekocht. Met de slaapzak zeer tevreden, maar met het lakentje niet. Deze zou specifiek voor een co-sleeper geschikt zijn maar bij onze (nieuw aangeschafte) co sleeper trok die het matrasje krom. Na contact met Fedde&Kees werd geadviseerd een plank op maat te zagen en onder het matras te leggen. Goed dus om te realiseren dat het lakentje niet altijd werkt voor co sleeper.
Beoordeling melden
13 jan 2024
Geïmporteerde beoordeling

Lakentje en slaapzakje

Prima levering maar helaas hadden het lakentje en slaapzakje niet voldoende effect. Misschien te laat geïntroduceerd waardoor hij te sterk was voor het slaapzakje en zich onder het lakentje uit kon wurmen. Ik kan mij voorstellen dat het bij jongere baby's een beter effect kan hebben!
Beoordeling melden
29 aug 2023
Geïmporteerde beoordeling

Nuki lakentje en slaapzak

het lakentje werkt niet naar behoren. Baby werkt zich er onderuit. Het laken is veel te duur voor wat je krijgt en zou het ook zeker niet aanbevelen.
Beoordeling melden
Antwoord van feddekees.nl
29 aug 2023
Beste Stefanie, Helaas heb ik geen communicatie kunnen terug vinden. Vaak kunnen we door mee te kijken (of het lakentje correct is opgemaakt) en op basis van de situatie nog vele tips geven. Elk kindje is toch weer anders. Dat het lakentje niet fixeert, klopt! Dit mag ook niet en is ook niet het doel van het lakentje. Oudere kindjes kunnen hierdoor eronderuit komen, in deze situatie hebben we altijd nog tips. Zie ook in onze Q&A: https://feddekees.nl/pages/faq#eerste-hulp-nunki-baby-kruipt-onder-nunki-uit Je kunt altijd nog contact met ons opnemen voor tips en adviezen via klantenservice@feddekees.nl Hartelijke groet, Frederieke
16 nov 2023
Geïmporteerde beoordeling

Slaapzak

Zwarte slaapzak gekocht is heel snel verwassen en lelijk geworden. Zonde om deze kleur te kopen.
Beoordeling melden
23 okt 2023
Geïmporteerde beoordeling

Lakentje

We hebben het lakentje, maar het hielp ons niet.
Beoordeling melden
26 sep 2023
Geïmporteerde beoordeling

Slaapzak

Slechte ervaring
Beoordeling melden
Antwoord van feddekees.nl
26 sep 2023
Beste Elena, Helaas kan ik geen communicatie terug vinden waarin je ons benaderd hebt over je slechte ervaring. We kunnen altijd ondersteunen en adviseren. Als wij niet weten dat er iets is kunnen wij het helaas ook niet oplossen. Ik hoop dat je alsnog een berichtje stuurt naar klantenservice@feddekees.nl en je slechte ervaring met ons deelt zodat we je misschien alsnog kunnen ondersteunen. De werking van het BUNDI slaapzakje hangt af van de juiste maat en juist gebruik, hierin kunnen we zeker even met je meedenken. We horen graag van je. Hartelijke groet, Frederieke