feddekees.nl

528 reviews in totaal   79 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Veel klanten merken op dat hun kind(je) rustiger, beter en dieper slaapt dankzij het lakentje of slaapzakje. Het product wordt vaak geprezen om de kwaliteit van de stoffen, de nette afwerking en het doordachte concept. Ook vinden klanten het product praktisch en eenvoudig in gebruik. Daarnaast zijn er positieve ervaringen met de klantenservice, waarbij de vriendelijkheid en het meedenken worden gewaardeerd. Klanten zijn vaak tevreden over de snelle levering. Tegelijkertijd zijn er ook negatieve ervaringen. Sommige klanten vinden het lastig om het lakentje of slaapzakje goed te plaatsen of af te stellen. Er zijn klachten over vertraagde of niet ontvangen bestellingen. De communicatie met de klantenservice wordt soms als traag of onaangenaam ervaren. Enkele klanten zijn teleurgesteld in de werking of pasvorm van het product; kinderen kunnen er soms onderuit kruipen of moeite hebben met de mouwen. Daarnaast wordt genoemd dat kinderen wakker kunnen worden van het geluid van de ritsen of het klittenband.

Reviewsfeddekees.nl

Wat een uitvinding voor ons . Het lakentje super top mijn zoontje vind het fijn en slaapt er goed door. Ook vind ik de slaapzak fijn alleen die vind ik wel net iets te strak waar door hij het niet leuk vind om hem aan te doen. Maar als die eenmaal aan zit slaapt die best goed. Ik vind het echt aan aanrader!
Heel fijn laken en slaapzak! Ons dochtertje was een ontzettend lastige slaper, een echte huilbaby wat alleen sliep in een inbakerdoek. Aangezien ze begon te draaien was inbakeren niet meer veilig. Op advies van de kinderarts Fedde en Kees aangeschaft, met toch een beetje angst op opnieuw slapeloze nachten toch maar mee begonnen. En het gaat zo goed! We kunnen haar nu zelfs wakker in bedje leggen en valt vanzelf in slaap! Heel blij en dankbaar.

Het perfecte dekentje voor onrustige slapers

Ik heb een Nuki-dekentje besteld voor mijn dochtertje en ben er zó blij mee! Ze sliep voorheen erg onrustig: trapte haar dekentje steeds af, lag alle kanten op en maakte zichzelf daardoor vaak wakker. Sinds we het Nuki-dekentje gebruiken, slaapt ze veel dieper en rustiger. Het dekentje zit lekker strak, waardoor ze minder draait en zich veilig voelt. Ik merk dat ze hierdoor veel beter uitrust, en ik als mama ben ook een stuk geruster. Echt een aanrader voor elke kleine druktemaker in bed! 💛
Lakentje gekocht voor mijn “slecht” slapende kleinkind. Houdini kruipt er regelmatig onderuit. Maar als hij een keer langer slaapt dan 30/45 min lijkt het dat hij rustiger slaapt. Maar het is helaas nog steeds niet het ei van Columbus. De feedback en hulp vanuit Fedde en Kees is wel top. Ze kijkt mee en geeft raad. Helaas zit er een koppie op zullen we maar zeggen. En is het wat het is.

Ik raad dit iedereen aan!

Ik heb een bestelling gedaan en het kwam vrij snel binnen. Mijn zoontje slaapt heel fijn en vele malen rustiger in het slaapzakje en onder het lakentje. Er bleek uiteindelijk iets niet goed te zijn aan het slaapzakje. Contact gehad via e-mail en dit werd keurig opgelost! Kortom ik raad iedereen aan om deze producten te gebruiken!
Vanaf nacht 1 slaapt hij er fantastisch onder! Iedere nacht 4-6x per nacht je bed uit moeten omdat hij zich had vast gedraaid of speentje kwijt was is geen pretje. De eerste week hebben we hem maar 1x gehoord! We komen nu zelf ook meer tot rust en slapen veel beter. Ook begint de kleine nu uit te slapen. Ipv van 5-5.30 uur is het nu 7-7.30 uur.

Nunki & Bundi redders in nood!

Onze dochter (4 maanden) sliep erg onrustig en vaak wakker. Vooral ‘s nachts. Met het Nunki lakentje en Bundi slaapzakje merkte we na 3/4 dagen al verschil. Ze slaapt beter en wordt minder vaak wakker. Precies het resultaat wat we hoopte te bereiken. Wij zijn dan ook enorm tevreden over Fedde & Kees. Voor ons werkt het goed. Wel is het soms lastig inschatten hoe strak je het Nunki lakentje om het matras moet vastzetten bij het opmaken van het bedje. Soms is het net te strak en soms te los. Dit is even uitproberen. En soms wordr onze dochter wakker van de rits of het klittenband. Omdat het Bundi slaapzakje vrij strak is, is het een beetje lastig om de armpjes door de mouwen te krijgen. Maar deze ‘problemen’ zijn niets vergeleken met hoe onze nachten eerst waren en dus nemen we dit zeker voor lief!

Dankbaar

Ik schrijf niet gauw een review, maar het Nunki lakentje is echt een uitkomst voor ons. Hebben onze dochter van (bijna) 6 maanden nooit ingebakerd omdat ze het niet fijn leek te vinden en waren wat sceptisch over het Nunki lakentje (“ hoe kan zo’n laken er ineens voor zorgen dat ze langer slaapt?”) . Ze werd standaard om de 2 à 3 uur wakker in de nacht. Hadden alles al geprobeerd om deze tijd te verlengen en voelden ons wanhopig. Rond de 4 maanden werd het wakker worden nog vaker en begon ze tevens de pivoteren. Het Nunki lakentje gekocht en zorgde direct al voor een zichtbaar groot verschil. Ze sliep opmerkelijk snel in (al direct de eerste nacht) en maakte ineens langere blokken van 4 à 5 uur. We gebruiken dit lakentje nu ongeveer een maand (en misschien is het toeval) maar ze slaapt nu door (op een nachtvoeding na). Wij kunnen niet meer zonder en hebben het gevoel dat Fedde&Kees ervoor hebben gezorgd dat wij weer wat nachtrust hebben!
De slaapzak werkt wel goed, maar je kan er alleen een lange mouwen romper onder doen. Op de website staat voor elk seizoen maar een lange mouwen romper eronder is best koud voor mijn kindje, zelfs met een deken. Ik vind dat het enige minpuntje van de slaapzak.

Geborgenheid en gemak

Geborgenheid voor de baby en gemak voor de ouders. Een slapende baby leg je gemakkelijk weg zonder een slaapzakje aan te hoeven trekken. Onze baby (8,5 maand) slaapt elk moment van de dag goed.
Geen gedoe met lakentjes instoppen. Dit is zó praktisch!! Bedje in en hop: lekker slapen.

Je, zou er zelf ook een willen hebben.

Hierbij mijn ervaring: Onze oudste 2 sliepen altijd heerlijk onder een NUKI laken. Zo,fijn dat het dekentje goed blijft liggen en onze jongste nog mag genieten van het NUKI laken. Laatst toch nog een mooie zand kleur erbij gekocht. Te,gebruiken met en zonder een slaapzak. Maar geeft wel het vertrouwde geborgen gevoel als de slaapzak uit is. Toen het zo warm was. Vroeg onze jongste dochter; mama mag ik onder deken slapen? Want het is toch altijd moeilijk als het warm weer is. Maar ze heeft ook toen heerlijk geslapen, wel met alleen haar luier om. Maar fijn onder haar vertrouwde deken. Zoveel,meer rust en langere slaapjes. Ook enorm fijn om mee te nemen bijv op vakantie. Je, zou er zelf ook wel een willen hebben 😁
Goede producten en heel fijne service. Bij elke vraag staan ze je snel te woord!
Het dekentje werkt goed en laat onze gevoelige baby beter en dieper slapen na een dagje opvang bijvoorbeeld. Erg blij mee.
Het is een mooi lakentje alleen werkt het vooralsnog niet voor onze 8 weken oude baby. Met handen vrij of juist met armen erin. In slaapzak, zonder slaapzak. Hij slaapt niet in zn co sleeper of schrikt wakker binnen het uur. Herlaad

Antwoord van feddekees.nl

Beste Femke, Neem zeker even contact met ons op via klantenservice@feddekees.nl Dan kunnen we je ondersteunen, meekijken en tips geven. Ik hoor graag van je. Hartelijke groet, Frederieke
Geen vriendelijke klantenservice gehad met Frederieke. Ook maak duidelijk dat de bestelling wordt geleverd op een afhaalcentrum als je niet de extra kosten wilt betalen. Het ging helemaal mis met mijn bestelling. Heb alle e-mails verwijderd dus weet ik het nummer van de bestelling niet meer. Ik heb hem teruggestuurd en Frederike was zo vervelend in de mail communicatie.

Antwoord van feddekees.nl

Beste Maggie, Vervelend dat je het contact met mij als vervelend hebt ervaren. Mijn excuses dat ik je niet naar tevredenheid heb kunnen helpen! Hartelijke groet, Frederieke

Mwah

Werkt voor ons niet, dochter trekt direct haar armpjes onder het lakentje vandaan (waardoor ze alsnog onrustig slaapt). Juiste maat aangeschaft en de instructies opgevolgd, dus daar kan het niet aan liggen. Helaas!

Antwoord van feddekees.nl

Beste, Neem zeker even contact met ons op via onze klantenservice@feddekees.nl Heel belangrijk om te weten, dit staat ook vermeld op de site, is dat het NUNKI lakentje niet het doel heeft de armen onder het lakentje te fixeren. Als je contact met ons opneemt en de situatie uitlegt kunnen we zeker nog tips en adviezen geven naar succes. Ik hoor graag van je. Hartelijke groet, Frederieke
Onze kleine slaapt nu zoveel rustiger en makkelijker in zijn eigen bedje sinds ik dit lakentje gebruik. Echt ideaal.