fotobehangshopz.nl- Logo - Beoordelingen

fotobehangshopz.nl
Beoordelingen:

281 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.194 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde het behang donderdag wat later in de middag. Kreeg toen direct een leuke en persoonlijke mail met wat ik verder kon verwachten. En dat mijn behang over 4,5 uur al uit de pers zou rollen! De volgende dag kreeg ik al bericht dat ze het voor verzending hadden aangeboden. En zaterdag had ik het behang al in huis! Inclusief een heldere instructie en fijne tips&trics. Het behang is van een super goede kwaliteit en precies zoals afgebeeld op de website. De kleuren, uitsnede etc. kwamen exact overeen. En dat voor een vriendelijke prijs. Ik ben héél tevreden en raad deze webshop iedereen aan.

Meest relevante negatieve beoordeling

25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte klantenservice. Betreft geen normaal behang, maar een soort printshop, waardoor inmeten vrijwel onmogelijk is. Telefonisch contact gezocht en tot tweemaal toe iemand aan de telefoon gekregen die zowel verveeld als niet behulpzaam was. Vervolgens behang ontvangen dat in de verste verte niet lijkt op eerder ontvangen staaltjes. Telefonisch kreeg ik hierop de mededeling dat ik de kleine lettertjes had moeten lezen, waarin staat dat het behang kan afwijken van het staaltje. Wat is in hemelsnaam het nut van een behangstaaltje als het er totaal anders uitziet dan het behang dat je vervolgens krijgt? Tot slot ruikt het behang alsof je een gehele PVC fabriek aan het inhaleren bent. Kortom, niet aan beginnen!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fotobehangshopz.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(4)
(3)
(4)
Resetten
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer slechte klantenservice. Betreft geen normaal behang, maar een soort printshop, waardoor inmeten vrijwel onmogelijk is. Telefonisch contact gezocht en tot tweemaal toe iemand aan de telefoon gekregen die zowel verveeld als niet behulpzaam was. Vervolgens behang ontvangen dat in de verste verte niet lijkt op eerder ontvangen staaltjes. Telefonisch kreeg ik hierop de mededeling dat ik de kleine lettertjes had moeten lezen, waarin staat dat het behang kan afwijken van het staaltje. Wat is in hemelsnaam het nut van een behangstaaltje als het er totaal anders uitziet dan het behang dat je vervolgens krijgt? Tot slot ruikt het behang alsof je een gehele PVC fabriek aan het inhaleren bent. Kortom, niet aan beginnen!
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
26 apr 2024
Vervelend om te horen dat je geen goede ervaring hebt gehad! Zou je een mailtje willen sturen naar info@fotobehangshopz.nl? We zouden het dan ook graag met je op willen lossen.😊
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Foto lage kwaliteit

De foto op het behang is niet van zo'n goede kwaliteit als ik dacht. De pixels zijn wat beperkt, waardoor het beeld niet scherp is. Van veraf zie je dit niet, maar van dichtbij wel. De er bij gekochte nadenroller is van zeer slechte kwaliteit; na 1x rollen viel het uit elkaar. Bezorging is verder prima en snel verlopen.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
26 apr 2024
Vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent! Zou je hier een mailtje over willen sturen naar info@fotobehangshopz.nl? Dan zouden we het graag met je op willen lossen😊
16 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Had een bestelling gedaan, maar is niet goed gegaan in hun systeem, dat hoorde ik toen ik hun belde waar mijn behang bleef Misschien een tip naar hun om eerder de klsnt daarover te informeren
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
17 mei 2024
Vervelend om te horen dat het zo is gelopen! Ik zie dat er al wel mailcontact over is geweest en dat het met je is opgelost😊
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Communicatie goed maar behang is niet in 2 gelijke banen gesneden. 1 stuk loopt zowel onder als bovenin weg. Jammer nu spleet in de foto.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
14 mei 2024
Vervelend om te zien dat het behang niet geheel aansluit op de muur. We snijden de banen van het behang zelf uit nadat we het hebben geprint, de banen zouden dus op elkaar aan moeten sluiten. Zou je ons een mailtje willen sturen? Dan kijken we graag met je mee hoe dit is gebeurd en zouden we het graag op willen lossen! Ons emailadres is info@fotobehangshopz.nl. 😊
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
29 apr 2024
Vervelend om te zien dat je ons 1 ster geeft! Zou je een mailtje willen sturen naar info@fotobehangshopz.nl? We horen graag waarom je deze beoordeling geeft zodat we het met je op kunnen lossen!
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De foto is erg donker uitgepakt. Donkerder dan mijn upload. Verzenden via DHL is verschrikkelijk. Die weigeren bij de buren te leveren wat betekent dat ik naar een onbereikbaar servicepunt moet. Ik loop slecht dus Jeans Centre bereiken in Hoog Catharijne in Utrecht is een kriem.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
19 apr 2024
Vervelend om te horen! Zou je een mailtje willen sturen naar info@fotobehangshopz.nl? Dan gaan we met je meekijken naar een oplossing!
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
9 apr 2024
Vervelend om te zien dat je ons 1 ster geeft! Ik zie dat er al mailcontact loopt over jouw bestelling. Dan gaat het goedkomen, we willen het namelijk graag met je oplossen😊
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed behang, mindere service.

Kwalitatief goed behang. Helaas was het fotobehang gespiegeld geleverd, waar we pas achter kwamen nadat deze op de muur bevestigd was. Geen garantie omdat het al op de muur bevestigd is én omdat het om een outlet product betreft. Jammer dat er nergens beschreven stond dat het fotobehang gespiegeld geleverd zou worden. Anders hadden wij deze niet besteld, maar zelf op maat besteld. Een beetje misleidend. Helaas na telefonisch contact ook geen gepaste oplossing. Wij wilden graag een vervangend product, zodat we alsnog het juist bestelde product zouden ontvangen. Ons zijn ze als klant kwijt.
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
15 jan 2024
Dat vinden wij natuurlijk jammer om te horen, zou je met ons contact willen opnemen, dan gaan we dit voor je oplossen! Dat kan via: info@fotobehangshopz.nl of telefonisch via: 085 273 59 26.
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit airtex behang is zeer goed en sterk. Levering door DHL/fotobehangshopz was een drama
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
7 aug 2023
Heel vervelend natuurlijk, maar helaas zijn wij op dat moment ook afhankelijk van DHL en doen we er alles aan om het behang in goede orde te laten leveren! Gelukkig is het dan ook allemaal in goede orde ontvangen en kan je nu genieten van super gaaf behang😊!
29 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van fotobehangshopz.nl
18 apr 2024
Jammer om te zien dat je ons drie sterren hebt gegeven! Zou je ons willen mailen met wat er nog mist aan jouw ervaring? We zouden deze ervaring graag beter willen maken😊 Ons emailadres is info@fotobehangshopz.nl!