JUNGstore.nl- Logo - Beoordelingen

JUNGstore.nl
Beoordelingen:

195 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.169 beoordelingen in totaal  

4,57
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor JUNGstore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(142)
(34)
Resetten
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt. Klantenservice heeft mij goed geholpen voordat ik een bestelling had geplaatst.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een e-mail gestuurd met suggestie om aansluitschema’s in kleur ter beschikking te stellen.
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zeer snelle levering

Duidelijke webshop en zeer snelle levering. Volgende dag al in huis. Alles top👍🏻
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke website, besteld en de andere dag goed verpakt in huis.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heldere website en snel geleverd. Kortom, top!
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deskundige telefoniste en supersnelle levering
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Juiste product en snel geleverd
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goed en betaalbaar.
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ruim assortiment & top service

Na de bestelling op vrijdag middag een mail gestuurd met de vraag of hij nog met de post mee kon zodat ik het weekend aan de slag kon met de spullen. Binnen een uur een antwoord. Daarbij werd ook opgemerkt dat 1 onderdeel besteld was in de verkeerde kleur. Na verder contact mag ik de knop blijven gebruiken tot de nieuwe binnen is waarna ik hem terug mag sturen. Mooie spullen maar vooral ook een uitstekende service door, in dit geval, Lars! Heel veel dank!
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte service en assortiment

Ik bestelde om 23:30 en de volgende ochtend om 13:00 stond de Post al voor de deur. Logistiek perfect. Door een ongelukje beschadigde een stopcontact en ik moest alleen al lang zoeken voordat ik wist waar het precies vandaan kwam en welk model het was gelukkig stuurde Goggle me naar deze site en vond ik de perfecte vervanger van een 16 jaar oud model. Na enig gepruts (nieuw buitenkantje op oude binnenkant) zat alles weer perfect.
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon op de site niet duidelijk zien wanneer het een inbouw afdekraam was en wanneer niet, daardoor een verkeerde bestelling gedaan. Dus dat zou kwa informatie wel wat kunnen verbeteren. Ook de levertijd is vrij lang maar ben erg blij dat ze ook kleine hoeveelheden aan particulieren leveren!
Beoordeling melden
Antwoord van JUNGstore.nl
10 aug 2023
Beste mevrouw Gorgec, bedankt voor uw feedback. Wij vinden het vervelend om te horen dat het niet duidelijk weergegeven was. Hierdoor gaan de beschrijving aanpassen zodat het in de toekomst duidelijker te zien is dat de "zero" een speciale lijn is van Jung. Het klopt dat de levertijd van de Les Couleurs is inderdaad wat langer is, deze producten worden namelijk op bestelling gemaakt. Maar het ziet er wel echt heel erg mooi uit bij u! Met vriendelijke groet, team Jungstore.nl
KH
Kate H.
Leidschendam
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Website could have a clearer description of the switch afdekraam. The white glass is 'Alpine wit' and the green glass is 'Mat wit.' Why not say it is green glass???
Beoordeling melden
23 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als je ‘s avonds laat de bestelling doet, maar de volgende wordt alles gewoon de volgende dag al bezorgd. Dan is het dikke 5 sterren wel waard!
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend

Mooi en overzichtelijke site waar de producten goed te vinden zijn. Meldingen van bestelling, factuur en zending/transport zijn perfect.
Beoordeling melden
17 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product is goed aangekomen, alleen duurde het wel wat langer dan dat ik gewend ben als ik online een bestelling plaats.
Beoordeling melden
Antwoord van JUNGstore.nl
18 dec 2023
Beste heer Van Aalsburg, Bedankt voor uw feedback. U heeft een artikel besteld met een verwachte levertijd van 1-2 weken. U kunt deze informatie inzien alvorens het bestellen en u kunt dit ook terugvinden in de orderbevestiging. Helaas komt het voor dat artikelen een langere levertijd hebben dan verwacht. Zoals wij het kunnen zien is uw bestelling is binnen een week afgeleverd. Met vriendelijke groet, Team Jungstore.nl
24 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel en bekwaam

Mijn vragen werden snel vakkundig beantwoord. Na bestelling had ik de spullen binnen 24 uur binnen. Wordt ik blij van.
Beoordeling melden
17 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Duidelijke en eenvoudige webshop

De webshop werkt prima. Ook een snelle bezorging. Mis alleen de mogelijkheid om direct op een afhaalpunt af te halen.
Beoordeling melden
1 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Zeer klantgericht

Gebruiksvriendelijk, snelle en hele klantgerichte service, nabestelling zónder extra verzendkosten. Super ervaring!!
Beoordeling melden