Beoordelingen voor JUNGstore.nl
1 okt 2024
Groot assortiment. Bij producten die wat moeilijker leverbaar zijn worden er email updates gegeven over de status van de levering.
En dan is het extra mooi als de schakelaar eenmaal is gemonteerd.
Helaas een product niet op voorraad maar op verzoek kon daar zonder probleem een deellevering van gemaakt worden. Top want dan konden wij door met de klus 👌🏻
21 sep 2024
Alles vlotjes verlopen. Alleen wat meer communicatie als een artikel niet op voorraad is. B.v. verwachte leverdatum o.i.d.
Snelle reactie
Hulp uitstekend zoeken naar juiste onderdeel.
Schriftelijk vriendelijk
Mooi materiaal. Goede voorraad. Snel geleverd en deugdelijk verpakt
Beste heer Lughthart, Bedankt voor uw review. We willen u graag informeren dat wij niet alle artikelen op voorraad hebben. Op onze website kunt u zien welke artikelen direct beschikbaar zijn en welke een langere levertijd hebben. U heeft een artikel besteld met een verwachte levertijd van 1-2 weken, en uw bestelling is binnen deze verwachting (na 1 week) verzonden. We hopen dat het product naar wens is en horen graag van u als u nog vragen of opmerkingen heeft. Met vriendelijke groet, Team Jungstore.nl