JUNGstore.nl- Logo - Beoordelingen

JUNGstore.nlReviews

: 866Uitstekend

4,62

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
JUNGstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij JUNGstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
JUNGstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij JUNGstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor JUNGstore.nl

189 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

866 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mrt. 2022 
Duidelijke omschrijving van de producten. Bestellen en betalen is zo maar gebeurd. Alleen duurde het wat lang voordat de bestelling bij mij werd afgeleverd. Maar een email met de vraag wanneer de bestelling zou komen werd binnen 24 uur beantwoord met uitleg. Uiteindelijk is alles goed gekomen. We zijn tevreden.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


10 jan. 2022
Levertijd wordt niet nagekomen en hier werd ook niet over gecommuniceerd totdat ik zelf een mail stuurde. Telefonisch was niet mogelijk. Te laat wordt het product zonder bericht ineens geleverd. Het product zelf voldoet wel.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor JUNGstore.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022
Bestelde goederen konden niet op tijd geleverd worden. Had graag eerder hierover worden geïnformeerd. Echter, er werd snel geantwoord antwoord op vraag via email annulering en terugbetaling zonder probleem afgestemd en uitgevoerd. Afhandeling dus betrouwbaar en snel.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
niet alle artikelen stonden op de side bijvoorbeeld de jung wissel/wissel 509 ,waarschijnlijk doordat het niet voorradig was/is bij leverancier ,misschien toch zichtbaar laten zijn met aanduiding (niet voorradig) . Voorts alles duidelijk weer gegeven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 nov. 2022
Moest helaas wel even wachten op mijn bestelling, terwijl op de site stond dat de artikelen binnen 2 a 3 dagen leverbaar waren. Dit werd 3 weken.....
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Fast delivery. Also, returned a couple of items because I ordered them wrongly. Didn't have any problems with the refund.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Ik had een lastige vraag over welk type frontjes ik nodig had en daar ben ik goed mee geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 nov. 2022
artikelen makkelijk te vinden en zeer snelle levering (volgende dag) zonder problemen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
top . duidelijker laten zien waar in te loggen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Duidelijkheid website, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Top service en kwaliteit artikelen!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Duidelijke site met voldoende keuze
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Snelle levering. Optimaal verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 uur geleden
Snelle nette levering Aanrader!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Snelle en accurate levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 nov. 2022
Beoordeling melden