JUNGstore.nl- Logo - Beoordelingen

JUNGstore.nl
Beoordelingen:

159 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.118 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 aug 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
JUNGstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na de bestelling op vrijdag middag een mail gestuurd met de vraag of hij nog met de post mee kon zodat ik het weekend aan de slag kon met de spullen. Binnen een uur een antwoord. Daarbij werd ook opgemerkt dat 1 onderdeel besteld was in de verkeerde kleur. Na verder contact mag ik de knop blijven gebruiken tot de nieuwe binnen is waarna ik hem terug mag sturen. Mooie spullen maar vooral ook een uitstekende service door, in dit geval, Lars! Heel veel dank!

de meest kritische beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Pakket is nooit bezorgd. Dit is de vierde keer dat ik iets bestel bij JUNGstore en het is altijd goed gegaan en ik heb altijd goed materiaal gekregen. Waarschijnlijk kan JUNGstore hier niks aan doen, maar zij kiezen hun vervoerder. Deze vervoerder, PostNL, geeft aan dat het pakket bezorgd is, terwijl dit niet het geval is. Op camerabeelden is te zien dat er na 20:00uur geen activiteit geweest is,
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor JUNGstore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede telefonische service en snelle levering
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en mooi ontwerp
Beoordeling melden
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Juiste spullen opgestuurd
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

onderdelen waren niet verpakt

Snelle levering maar bestelde onderdelen maar bestelde onderdelen zaten los in een kartonnen doos zonder beschermfolie. Door het tegen elkaar rammelen hadden sommige onderdelen krasjes opgelopen. Ik heb het voor iemand anders besteld en die vond het geen probleem maar persoonlijk had ik het teruggestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van JUNGstore.nl
8 dagen geleden
Geachte heer Loenen, bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat de wandcontactdozen onbeschermd en beschadigd zijn geleverd. Als u dit via de mail aan ons had laten weten, dan hadden we dit uiteraard voor u opgelost en de wandcontactdozen geruild voor netjes verpakte artikelen. Mocht u alsnog gebruik willen maken van dit aanbod, vernemen we dat graag. Met vriendelijke groet, Team Jungstore.nl
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Verzending duurt lang voor nederland
Beoordeling melden
Antwoord van JUNGstore.nl
2 dagen geleden
Beste heer/mevrouw Ploeg, bedankt voor uw review. Het artikel dat u besteld heeft, had een verwachte levertijd van 1-2 weken. Uw bestelling is binnen deze verwachting verstuurd en een dag later op een PostNL punt bezorgd. Wij hopen dat de wandcontactdoos naar wens is! Met vriendelijke groet, Team Jungstore.nl
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

De snelle beantwoording van de telefoon, een snelle respons op een vraagstelling per e-mail en, na het plaatsen van de bestelling, een snelle levering.

Zeer tevreden over: De snelle beantwoording van de telefoon, een snelle respons op een vraagstelling per e-mail en, na het plaatsen van de bestelling, een snelle levering. Met vriendelijke mensen voor elkaar gebokst.
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en netjes verpakt. Klantenservice heeft mij goed geholpen voordat ik een bestelling had geplaatst.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een e-mail gestuurd met suggestie om aansluitschema’s in kleur ter beschikking te stellen.
Beoordeling melden
24 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke website, besteld en de andere dag goed verpakt in huis.
Beoordeling melden
18 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heldere website en snel geleverd. Kortom, top!
Beoordeling melden
21 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel, goed en betaalbaar.
Beoordeling melden