JUNGstore.nl- Logo - Beoordelingen

JUNGstore.nlReviews

: 970Uitstekend

4,59

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
JUNGstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij JUNGstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 16 aug. 2019
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
JUNGstore.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij JUNGstore.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 2.500 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor JUNGstore.nl

201 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

970 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 nov. 2022
Bestelde goederen konden niet op tijd geleverd worden. Had graag eerder hierover worden geïnformeerd. Echter, er werd snel geantwoord antwoord op vraag via email annulering en terugbetaling zonder probleem afgestemd en uitgevoerd. Afhandeling dus betrouwbaar en snel.

de meest kritische beoordeling


4 aug. 2022
De snelheid dat ik het product kreeg was super. Echter de verzendkosten vrijwel de helft van het product zelf. Daardoor ben ik niet geneigd bij jullie weer te bestellen.

Beoordelingen voor JUNGstore.nl

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Geen lange wachttijd telefonisch contact. Snelle levering. Goede service. Artikel wel vrij duur voor wat je er voor krijgt.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2023
Snelle levering. Voldoet aan verwachting. A550 past op de standaard basiselementen van onze nieuwbouwwoning.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2023
Vrijdagavond besteld en de volgende dag al in huis. Top service!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2023
Ruime keuze. Snelle levering. Verzendkosten wat aan de hoge kant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 mei 2023
 
van CB B.
duidelijke site, makkelijk om juiste materiaal te vinden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 mei 2023
Service bij het zoeken naar een passend product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2023
goede en snelle levering zoals het hoort.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Duidelijk en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 mei 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 apr. 2023
Medewerker gesproken omdat ik een product niet kon vinden op de website. Heeft een vervangend onderdeel gevonden en aangepast op de website zodat het beter zichtbaar is binnen de productgroep. Goed geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 apr. 2023
De computer geeft niet aan als je een schakelaar besteld of er dan ook een afdekraam bij besteld moet worden. Voor de rest geweldig bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 apr. 2023
 
van Leo B.
Perfect materiaal, echter behoorlijk hoog geprijsd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2023
Makkelijke site. Bestaeld en met paar dagen binnen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 apr. 2023
snelle levering. pakje kwam wanneer gezegd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 apr. 2023
Netjes ingepakt en een mooi product.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2023
Bezorgkosten zijn aan de hoge kant
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2023
Snel bezorgd en netjes verpakt
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 apr. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 apr. 2023
Ik vind het wel vervelend dat een bestelling van boven de 1000 euro door postnl bij de buren is bezorgd en ik daar geen melding van kreeg
Beoordeling melden
Antwoord van JUNGstore.nl
11 apr. 2023
Geachte mevrouw Krul, wat vervelend dat PostNL uw pakket zonder bericht bij de buren heeft bezorgd. Helaas kunnen wij hier geen melding van maken, ik raad u aan contact met PostNL op te nemen. Zodat zij de bezorger hierop kunnen aanspreken. Hopelijk zijn de producten naar wens. Met vriendelijke groet, team Jungstore.nl