Verschrikkelijk product, VEEL TE KLEIN. Zelfs voor men zoon van 70 cm. Alles deurtjes zitten kei vast en al je iets te hard trekt valt niet alleen het hele keukentje om. Maar ook alles uit elkaar, veel. Ik heb 25 euro betaald maar dit is nog geen 10 waard buiten wat stickers. Doe jezelf een plezier en koop eentje van een degelijke winkel waar je 150 betaald en degelijk speelgoed hebt. Deze kegel ik gewoon bij het plastiek afval
Onze bestelling is vooraan aan de straat geleverd en niet op school zelf...een geluk dat het niet regende of alles was kapot...+ iedereen kon de dozen gewoon meegenomen hebben! Nochtans hadden wij meegedeeld dat de schooluren van 8u30 - 17u zijn...Helaas hebben jullie daar geen rekening mee gehouden & is het pakket om 17u23 geleverd als er niemand meer aanwezig was...Slechte service!
Antwoord van lobbes.nl
Heel jammer om te zien dat de bestelling niet op de juiste wijze is bezorgd. Het is afgestemd dat school bestellingen meegenomen moeten worden en de volgende dag nogmaals bezorgd dienen te worden. Excuses dat dit niet is gebeurd! Dat is zeker niet onze bedoeling. Ik neem per mail contact met je op, om de verdere details te bespreken.
Ik had de kidsglobe loopstal 1:32 besteld. Deze heb ik niet gekregen maar in plaats daarvan wel de stal met landbouwloods 1:32. Ik heb hiervan geen melding gedaan omdat ik hem anders had moeten terug sturen en dan had ik geen kado gehad voor een verjaardag van een kind. Het kind was tevreden met de stal, echter blijft het nog steeds niet het product wat ik had besteld.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat je een onjuist artikel hebt ontvangen. Excuses voor het ongemak! Voor de volgende keer kan je contact met ons opnemen en zullen we zo snel mogelijk het juiste artikel alvast opsturen.
18 mei 2023
Het product dat ik besteld had was in prima staat. Alleen die kwam in een enorme doos van A3 formaat, terwijl het met gemak in een A4 brievenbusdoosje had gepast. En op de doos stond notabene dat deze op maat gemaakt wordt i.v.m. het milieu. Dat vind ik niet oké. Lever in een passende verzenddoos en zo niet, zég dan niet dat dit wel gebeurt.
19 mei 2023
Vervelend om te horen dat je artikel in een te grote verzenddoos is verstuurd. Het inpakken van onze artikelen is een volledig geautomatiseerd proces, waarbij het helaas weleens voorkomt dat de artikelen in een te grote doos worden verzonden. Excuses daarvoor!
Momenteel zijn wij druk bezig met het optimaliseren van het verzendproces. De verpakkingsgrootte is een belangrijk punt. De eerste stappen zijn al gemaakt in het ontwikkelen van een inpakproces waarbij de doos op maat naar de bestelde artikelen wordt gemaakt. Wij hopen binnen aanzienlijke tijd het nieuwe verpakkingsproces in werking te kunnen stellen. In de tussentijd hopen wij op uw begrip. Bedankt voor de melding in ieder geval, wij zullen dit meenemen in onze verbeteringen!
Ich spreche kein Niederländisch.
Meine Bestellung von Lobbes kam in einem riesigen Karton zu mir für zwei kleine Kuscheltiere. Das habe ich beim besten Willen nicht verstanden. Dazu kommt, das eines der beiden am Auge falsch verarbeitet war und ich musste es selbst korrigieren und Fäden einnähen.
Antwoord van lobbes.nl
Sie erreichen unseren deutschen Kundenservice unter: kundenservice@lobbesspielzeug.de. Unser Kundendienst ist immer schnell erreichbar. Schäden oder Fragen zu Versandmethoden werden sofort beantwortet
15 mei 2023
We misten een zakje met boutjes. Zelf opgelost want het fietsje was voor ons kleinzoon zijn verjaardag. Doos kwam met DHL pas de volgende dag. En er zaten 2 gaten in de doos. Er was ermee gesmeten zagen we. Daar kon Lobbes niets aan doen. Wel melding bij hun gedaan hierover.
16 mei 2023
Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat het artikel niet helemaal compleet geleverd is. Excuses!
Ik heb je nog even een e-mail verstuurd.
extra betaald om volgende dag te leveren. komen niet op tijd wat erg vervelend was. beloven om extra kosten die ervoor gemaakt zijn over te maken (wat ik al minimaal vond. tot op heden (2 weken later)niks ontvangen
Antwoord van lobbes.nl
Vervelend om horen dat er iets niet goed is gegaan. Excuses daarvoor! Ik heb je een mail gestuurd!
Prima speelgoed! Echter vind ik de foto’s niet passen bij wat je koopt. Lees de omschrijving goed, want op de foto staan misschien 10 autootjes, je bestelt er maar 1 en je hebt geen idee welke
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je review! Wij verkopen inderdaad ook assorti artikelen, waarbij verschillende kleuren of uitvoeringen door elkaar worden geleverd. De gegeven feedback over deze artikelen nemen wij mee.
3 mei 2023
Het product was niet goed en de retourneer-procedure duurde erg lang en er waren erg veel emails nodig om een restitutie te kunnen ontvangen. Het is uiteindelijk opgelost, maar dit kan beter.
4 mei 2023
Dit heeft inderdaad allemaal veel te lang geduurd, nogmaals excuses hiervoor.
15 mei 2023
Bestelling werd op tijd geleverd maar het slotje van het dagboek werkte niet. Flutkwaliteit helaas. Horloge was wel naar wens.
15 mei 2023
Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent. Ik heb je een mail gestuurd.
8 mei 2023
ontvangen product duidelijk eerder verzonden (en geretourneerd): beschadigde verpakking, vlekken op product zelf.
8 mei 2023
Vervelend om te horen dat je een artikel hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Excuses daarvoor. Ik heb je een mail gestuurd.
De potloden lagen allemaal los door de doos heen. De doos was ook heel groot, zonde van al het karton.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je feedback. Indien de potloden niet in orde zijn schroom niet om een e-mail te sturen naar info@lobbes.nl.
11 mei 2023
Bestel een puzzelboek,komt in een doos waar het boekje 20 x in past
11 mei 2023
Vervelend om te horen dat het puzzelbeok in een te grote doos is bezorgd. Excuses voor dit ongemak! Ons inpakproces is geautomatiseerd, waardoor het wel eens voor kan komen dat artikelen in een te grote doos wordt bezorgd. Dit proberen wij constant te optimaliseren. Ik neem de gegeven feedback over deze artikelen direct mee.
4 mei 2023
Op verkeerd adres geleverd!!
En drie dagen later dan beloofd!
4 mei 2023
Vervelend om te horen dat de levering niet naar wens was, ik neem nog even per mail contact met je op
Na betaling blijft Lobbes incasso’s sturen.
Antwoord van lobbes.nl
Bedankt voor je review. Ik heb per e-mail contact met je opgenomen voor meer informatie over je betaling.
Prut, veel te duur
19 mei 2023
Bedankt voor je feedback. Vervelend dat het artikel niet aan je verwachting voldoet. Excuses! Ik heb contact met je opgenomen per e-mail, zodat we je hopelijk alsnog een passende oplossing kunnen aanbieden.
19 mei 2023
Bedankt voor je review, vervelend om te zien dat je niet tevreden bent. Mocht er iets mis zijn met je bestelling kan je altijd ons een mailtje sturen naar info@lobbes.nl
18 mei 2023
Bedankt voor je review!
14 apr. 2023
als je aangeeft dat ik het [pakket de 4e zal ontvangen moet je dus niet de 5e een berichtje sturen dat het pakket verzonden is.. aangezien jullie het niet terug in de tijd kunnen sturen was het dus te laat. Zet dan gewoon niet op de website (en in de bevestiging) dat ik het de volgende dag krijg.
14 apr. 2023
Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de vervoerder een vertraging heeft opgelopen. Excuses voor het ongemak!
3 apr. 2023
Sorteerdoos (hout) besteld voor in de klas. Was snel gehavend, de stukjes/plaatjes die erbij hoorden; het hout liet los en splinterde. Voor die prijs had ik meer verwacht.
Bijbestelde puzzel, Duplo platen waren verder prima. Snel geleverd, goed verpakt.
3 apr. 2023
Vervelend om te horen dat de sorteer box niet helemaal netjes is aangekomen. Sorry! Je kunt hierover altijd direct met ons contact opnemen. Ik zal je een mail sturen om dit goed op te lossen.
17 apr. 2023
Het laatste werkje wat ik besteld had voldeed niet aan de verwachting. De balletjes blijven niet plakken op het schaap (met magneet). Het zou fijn zijn als dit erbij vermeld zou worden zodat de volgende bestellers er rekening mee kunnen houden
19 apr. 2023
Bedankt voor je review. Voor opmerkingen, tips of tops over je bestelling kun je altijd ons een mail sturen!
Geïmporteerde beoordelingen: