lobbes.nl- Logo - Beoordelingen

lobbes.nl
Beoordelingen:

5.680 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden50.670 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 29 okt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lobbes.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

4 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Heb zojuist een bestelling binnen gehad. Daar zaten papieren bekers in. Afbeelding eenhoorns en regenbogen. Had die niet eens besteld. Maar wel fijn dat er een keer iets extra's in zit. Het enigste wat naar mijn mening verbeterd kan worden is de verzending met PostNL. Deze levert in mijn regio zo slecht dat het de ene keer wel geleverd kan worden en maar dan wel bij een PostNL punt en niet thuis. En de andere keer helemaal niet geleverd wordt. Aan te raden is ook om de mogelijkheid met een ander vervoersbedrijf te bezorgen, aan te bieden

de meest kritische beoordeling

7 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levering van Lobbes is altijd weer leuk verpakt. Normaliter ben ik altijd erg tevreden geweest over lobbes. Helaas ontbrak er bij de laatste bestelling een product, was de verzending erg traag en kwam de klantenservice tot tweemaal toe na telefonisch contact de beloften niet na. De twee heren die ik telefonisch sprak kwamen niet beleefd over en kwamen hun toezeggingen dus ook niet na. Pas na een e-mail is het ontbrekende product netjes nageleverd. Mocht er een probleem zijn met je bestelling, bel dan ook maar niet. Wanneer je een email stuurt is het sneller opgelost. Helaas is mijn vertrouwen hierdoor gebroken en zal ik minder snel weer opnieuw voor lobbes kiezen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lobbes.nl

 Sorteren  
Relevantie
(4464)
(905)
(126)
Resetten
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, keurig in orde. Twee opmerkingen. Een klein miniloco spel met boekje erbij, los in een echt veel te grote kartonnen doos. Dat de spullen makkelijk kunnen beschadigen is een ding, maar veel te ruim verpakken is verspillend en niet meer van deze tijd. De jojo mooi en van hout maar doet het helaas niet goed.
Beoordeling melden
AV
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed

Duidelijke afbeeldingen en beschrijving van de artikelen. Snelle en nette verzending. Al was de doos (waar het in verzonden werd) wel wat aan de grote kant voor het bestelde artikel.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
1 feb 2024
Bedankt voor je review. Het inpakken van onze artikelen is een volledig geautomatiseerd proces, waarbij het helaas weleens voorkomt dat de artikelen in een te grote doos worden verzonden. Momenteel zijn wij druk bezig met het optimaliseren van het verzendproces. De verpakkingsgrootte is een belangrijk punt.
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg goede service, ik kon mijn bestelling nog aanpassen na het afronden. Snel geregeld met een telefoontje, heel fijn. Ook snelle verzending en goed verpakt in een leuke doos waar nog mee geknutseld kan worden :-)
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
1 feb 2024
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Je kunt zelfs een cadeaubon winnen als je je creatie met ons deels op Facebook of Instagram. Meer informatie vind je via deze link https://www.lobbes.nl/lobbes/bouwdoos
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prachtige, duidelijke website. Heel veel keus. Werd ook op ideeën gebracht. Snelle levering. Vind de doos waarin alles geleverd wordt nogal groot en onhandig. Misschien kan dat verbeterd worden.
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige spullen in deze webshop, graag tot de volgende keer.

Uitgebreid assortiment met leuke en educatieve artikelen van hoge kwaliteit. Wij hebben al eerder bij jullie besteld en blijven dat zeker doen, vooral nu ons derde kleinkind onderweg is!
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Een duidelijke site! Artikelen zijn gemakkelijk te vinden. Betaling verliep goed en de bestelling werd zoals altijd netjes, in een gezellige doos afgeleverd. Alles supersnel 👍👍
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, producten in goede staat, had wat schrik met gemengde reviews. Maar zelf ben ik zeer content! Ook zeer scherpe prijs voor producten! Zou er zeker nog bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
12 feb 2024
Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en onze producten. Tot de volgende keer!
GG
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel en tegen een goede prijs. Maar er kan heel wat worden bespaard op verzendkosten 2 boekjes van 10x18x0,5cm in een doos van 40x50x30cm. Had makkelijk in een envelop gepast.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
20 uur geleden
Dank voor je review. Wij versturen alles via de pakketpost, pakketjes zijn altijd verzekerd en traceerbaar.
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik ben heel tevreden met de houten opbergkisten xl die ik met regelmaat bestel maar deze laatste was net wat minder mooi afgewerkt en de sluiting zit niet in het midden.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering .. Top.. ik had een heel klein stoffen popje 25 cm dat geleverd wordt in een mega grote kartonnen doos .. veel verzendkosten en niet milieu vriendelijk
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

beter inpakken

Het kwam optijd aan en het product doet ook aan omschrijving alleen hadden ze de lava lamp iets beter mogen inpakken of er fragile op kunnen zetten
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijzen, snelle levering en goede service! Een product was niet naar behoren en na mijn email kreeg ik gelijk de dag erop een nieuw product.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne service, vlotte bezorging!

Fijne service , vlotte bezorging en vele goede merken speelgoed en leuke acties ! ik koop er graag speelgoed voor mijn Gastouderopvang!
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
5 feb 2024
Bedankt voor review. Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent.
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering in toffe dozen! En leuke acties, zoals de donderdag-deals. Alleen ligt het bedrag voor gratis levering wel heel hoog.
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tiptop in orde!

Groot assortiment, goede prijzen en leuke acties! Ook hebben ze goede service. Zeer tevreden over Lobbes, kan geen minpunt bedenken.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
5 feb 2024
Bedankt voor je leuke review. Wat fijn om te horen dat je zo enthousiast bent!
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Keurig en snel verzonden.

Ik had houten onderzetters gekocht om te bewerken. Deze heb ik keurig een dag later ontvangen en zijn van goede kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
12 feb 2024
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Veel succes met het bewerken van de houten onderzetters! Als je creatie af is dan kun je ons altijd taggen op onze social media kanalen.
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima service

Er was een artikel steeds stuk en dit gemeld! Zonder problemen mochten we het terugbrengen en kregen een nieuwe!
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel ontvangen. Stevig verpakt. Mooi product conform website. Dit bedrijf doet wat het moet doen. Aanrader!
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, goed verpakt. Bonus is dat het in een super leuke doos is verpakt waar je mee kan knutselen.
Beoordeling melden
Antwoord van lobbes.nl
16 feb 2024
Bedankt voor je review! Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent. Je kunt zelfs een cadeaubon winnen als je je creatie met ons deels op Facebook of Instagram. Meer informatie vind je via deze link https://www.lobbes.nl/lobbes/bouwdoos
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ons pakje was leeg toegekomen. Lobbes heeft zonder enig probleem het speelgoed opnieuw laten bezorgen. 👍
Beoordeling melden