heydude.nl- Logo - Beoordelingen

heydude.nl

1.320 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.939 beoordelingen in totaal

14 jan 2024
I am very happy with colors, and the design of the shoes. Also Hey Dude shoes are very light which is a great advantage for a shoe. The only thing that I’m not happy with my purchase is that the shoe that I received have several scratches as you can see in the photos. I have already send back my first order because the size was small. This one fits perfect but the problem is that I can’t change the shoes if it has been damaged. I can only send it back if I want to change the size.

25 jun 2024
We hadden gedacht dat een bestelling plaatsen n betalen maar later versturen niet zó veel problemen zou leveren, maar niets is minder waar. In eerste instantie weinig hulp en het grootste probleem schijnt bij dhl te zijn. Ondanks adreswijziging, telefonisch contact, geleverd op een adres wat niet mogelijk was en op een verkeerd adres. Nu 1 paar zoek maar er is een onderzoek gestart. Veel gebel, geschrijf vanaf vakantieadres, hiervan geleerd.

Beoordelingen voor heydude.nl

Resetten
22 jul 2024
Retourzending eigen kosten, terug betaling duurt te lang
12 jul 2024

Ik heb de bestekling nog steeds niet…

Ik heb de bestelling nog steeds niet binnen
12 jul 2024
Dank voor de review, dat is vervelend om te horen! Het lijkt erop dat je bestelling inderdaad retour is gegaan omdat het huisnummer ontbrak. Geen zorgen, we lossen dit graag voor je op. We hebben u een mail gestuurd over hoe nu verder.
13 jul 2024
Levering duurde wat lang
15 jul 2024
Hey, wat jammer dat de levering langer duurde dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak! We streven altijd naar een snelle bezorging, zodat je zo snel mogelijk van je nieuwe HEYDUDES kunt genieten. Bedankt voor je geduld en begrip. Als je nog vragen hebt, laat het ons gerust weten!
25 jun 2024

Dhl schijnt volgens heydude fouten te hebben gemaakt.

28 jun 2024
Dank je wel voor je review en het delen van je ervaring. Het spijt ons te horen dat je zoveel problemen hebt ondervonden met je bestelling en de levering via DHL. Dat is absoluut niet hoe we willen dat je ervaring met ons is. We zijn bezig met een onderzoek en doen ons best om dit snel voor je op te lossen. Bedankt voor je geduld en begrip. We waarderen je feedback enorm en hopen dat we dit snel kunnen rechtzetten.

Leveringsproblemen

Met de schoenen is niets mis maar met de bestelling en levering wel. Laatst een bestelling gedaan tijdens een aanbiedingsweekend met 50%. Na een week krijg ik bericht dat 1 van de 2 schoenen niet leverbaar is en dat mijn geld teruggestort wordt van die paar schoenen. Wat ik op zijn minst verwacht had dat ik een keuze zou krijgen in een alternatieve paar schoenen aangezien de actie alweer was afgelopen toen deze mail binnen kwam.
28 jun 2024
Dank je wel voor je review. Wat jammer dat je zo'n ervaring hebt gehad met je bestelling en levering. Het spijt ons dat een paar niet leverbaar was en dat je hierover pas na de actie bent geïnformeerd. Je had zeker de mogelijkheid moeten krijgen om een alternatief paar te kiezen. Dit had niet mogen gebeuren en we willen je hier graag verder mee helpen. Neem alsjeblieft contact met ons op, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden.
23 jun 2024
Het 2e paar schoenen opsturen a.u.b. ORDERNUMMER HDNL-15562 Mijn bestelling betrof 2 paar schoenen, 1 x heren, 1 x dames, Alleen de heren schoenen zijn geleverd, bij navraag over de nalevering kreeg ik als antwoord dat de dames schoenen uit een ander magazijn moeten komen, en misschien ook wel niet komen, heel vreemd, wat nu? Met vriendelijke groet, Kees de Haan
25 jun 2024
Bedankt voor je review en wat vervelend dat je niet correct bent geïnformeerd. Het klopt inderdaad dat jouw bestelling uit twee verschillende magazijnen komt. Ik heb het voor je nagekeken en zie dat je bericht hebt ontvangen dat het pakket bij ons retour is gekomen. Inmiddels is het geld teruggestort op je rekening. Mocht je nog vragen hebben of als ik ergens anders mee kan helpen, laat het gerust weten!
6 apr 2024

Onduidelijke afzender en schoenen vallen klein

De bezorging via DHL gaat onder vermelding van Hooijer groep. Dat roept vragen op omdat dit een onbekende partij is. Je verwacht dat de afzender HeyDude is. Helaas vallen de schoenen ook klein. Ik heb maat 46 maar de Wally Funk Heren Instappers waren duidelijk te klein. Ik heb ze moeten omwisselen voor een grotere maat. Returnprocedure werkt overigens prima.
8 apr 2024
Hey daar! Super dat je dit met ons deelt, zowel de feedback over de verzending als je ervaring met de maat van onze Wally Funk Heren Instappers. Het klopt dat de bezorging soms onder de naam van Hooijer Groep gaat. Sorry voor de verwarring! Wat betreft de maat, het spijt ons te horen dat de schoenen te klein waren, maar we zijn blij dat de omruilprocedure goed is verlopen. We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons om te blijven verbeteren.
18 feb 2024

Schoenen perfect. Retourneren slecht!

Schoenen perfect. Retourneren duur. Link gekregen om gratis om te ruilen , werkt niet! Naar van Assem zelfs gegaan om daar schoenen te kopen en dat was keurig; verkoopsters zei U mag terug komen met de schoenen , dan kan ik nieuwe bestellen en deze gratis terug sturen. Spijkeniise/ R’dam en terug en Maandag weer!
19 feb 2024
Dank voor je review. Het spijt ons te horen dat het retour/omruil proces niet voor je heeft gewerkt. Dit is een proces wat altijd zou moeten werken. We gaan dit intern bekijken of we hierin verbeteringen aan kunnen brengen.
5 nov 2023
Slechte levering van schoenen beide schoenen hebben een andere kleur licht en donker ziet er niet uit ik snap niet dat dit zo afgeleverd wordt. Als je het wil retourneren moet je nog zes euro betalen dit was de eerste en de laatste keer dat ik bij deze besteld
6 nov 2023
Bedankt voor uw review. Jammer dat u niet eerder contact hebt gezocht met ons. Is het mogelijk om een foto te sturen van beide schoenen ? Dan kunnen we kijken wat we hier aan kunnen doen. Graag naar info@heydude.nl. Bedankt !
11 jun 2024

Productomschrijving laat te wensen over

De bestelling en levering verliepen soepel. De schoen oogt als een volwaardige sportschoen, maar overstijgt in werkelijkheid het niveau van een eenvoudige instapschoen niet. Het zou goed zijn om dit nadrukkelijker te vermelden.
12 jun 2024
Dank je wel voor je eerlijke feedback! Fijn dat de bestelling en levering soepel verliepen. We begrijpen dat je meer verwachtte van de prestatie van de schoen. We nemen je suggestie ter harte en gaan kijken hoe we dit beter kunnen communiceren. ✨👟
24 mrt 2024
Snel geleverd maar beetje jammer dat de schoenen op de originele site stukken duurder zijn dan op de neven sites. Zou voor mij een reden zijn om niet meer rechtstreeks te bestellen
25 mrt 2024
Hey, goed dat je zo snel je nieuwe HEYDUDE schoenen in huis had! Maar ik snap dat het verschil in prijs tussen onze site en andere verkopers even slikken is. We streven naar de beste ervaring voor onze klanten, ook wat betreft prijs. Jouw feedback is voor ons superwaardevol. We zijn constant bezig met het evalueren van onze prijzen om je de beste deals te bieden. Hopelijk blijf je ondanks dit toch fan van onze comfortabele, lichtgewicht schoenen. Bedankt voor het delen van je ervaring!
6 nov 2023
De levertijd en info ivm levertijd zou welkom zijn. Schoenen zijn een week geleden besteld maar voor de rest is het windstil als het op informatie aankomt.
7 nov 2023
Bedankt voor uw review. Volgens onze gegevens is uw zending gisteren bezorgd om 15.46. Veel plezier met uw Heydude schoenen !
19 apr 2024
Deze schoenen wegen evenveel als een doorsnee kleurpotlood. Dit gezegd zijnde hoef ik niet verder uit te wijden over de kwaliteit.
19 apr 2024
Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met de kwaliteit van de schoenen. We streven ernaar om lichte, comfortabele schoenen te bieden, maar het is belangrijk dat ze ook aan je verwachtingen van duurzaamheid voldoen. Zoals ook aangeven op onze webshop zijn het lichtgewicht schoenen. "De gebruikte materialen houden het licht en luchtig, zodat je stijlvol en zonder gewicht aan je voeten de deur uitgaat". Als je verdere vragen hebt of als we iets kunnen doen om je ervaring te verbeteren, neem dan alsjeblieft contact met ons op. We staan klaar om te helpen en willen graag dat je tevreden bent met je aankoop. Nogmaals excuses voor het ongemak.
10 mei 2024
Ik heb me beatelling tot op heden niet gehad mail contact even gehad en vervolgens niets meer gehoord weet gewoon niets
13 mei 2024
Dat klinkt zeker niet zoals we het graag zien, sorry voor het ongemak! Wij hebben al contact gehad via de mail en ik begrijp dat het nu helemaal duidelijk is. Ik wens u een fijne avond !
27 nov 2023
Dames schoen maat 41, lengte was goed. Maar de breedte was veel te wijd. Waardoor ze niet om je voet blijven zitten.
27 nov 2023
Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat de schoenen niet goed aansloten op de breedte van je voeten. We zullen dit doorgeven aan ons team voor verdere verbeteringen. Neem gerust contact met ons op voor eventuele oplossingen of een retourprocedure.
4 mrt 2024

Terug sturen kost geld+slechte schoenen

Terug sturen kost geld, vind ik echt heel erg. De schoenen zijn van kwaliteit echt waardeloos. Zeker voor het geld!
4 mrt 2024
Dank voor je eerlijke review. Wil je een bestelling retoursturen dan is dit altijd tegen een eerlijke prijs. Het spijt ons te horen dat de schoenen niet aan je verwachtingen hebben voldaan. We zullen je het geld spoedig terugstorten.
EV
E V.
Velsen
16 dec 2023
De kwaliteit van de schoenen is top vindt alleen de communicatie na de bestelling wat summier
18 dec 2023
Bedankt voor je review, fijn dat u tevreden bent over onze schoenen. Dat onze communicatie na de bestelling wat summier zou ik graag wel iets meer over willen weten. Wat er ontbrak en wat we kunnen verbeteren. Graag hoor ik daar meer over in een mail zodat we daarmee aan de slag kunnen
22 jun 2024
Zijn net klompen. En als je wilt retourneren kan je €6,- betalen. Jammer
25 jun 2024
Hey, Dank voor je review. We streven ernaar dat iedereen happy is met hun aankoop. Wat betreft retourneren, inderdaad, er zijn kosten aan verbonden. Als je meer hulp nodig hebt, stuur ons dan gerust een berichtje. We willen graag zorgen dat je tevreden bent!
15 dec 2023
Ik heb mijn bestelling nog stteeds niet ontvangen
18 dec 2023
dank voor je review. Wat vervelend dat het nog steeds niet bezorgt is. Ik heb gelijk gekeken waar het aanligt en zie dat het pakketje bij de vervoerder niet verder komt. Ik heb gelijk een onderzoek gestart en hopelijk wordt het nu snel bezorgt.
29 mrt 2024
Heb mn bestelling nog steeds niet ontvangen
29 mrt 2024
Afgelopen woensdag hebben we al even mail contact gehad en u geïnformeerd dat uw huisnummer voor de straat is ingevuld en dat dat problemen voor het uitleveren geeft. We hebben woensdag een onderzoek gestart bij de DHL waar het pakket is. Hierop is het wachten, dit kan 3-5 werk dagen duren. We hopen naar het weekend hier uitsluitsel over te krijgen. We nemen dinsdag even contact met u op. Mocht het pakket ondertussen geleverd worden horen we dit ook graag. Fijn paasweekend !