heydude.nl

4.831 reviews in totaal   1.899 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.899 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 28 jan 2022

heydude.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over het comfort, de soepele pasvorm en het lichte gevoel van de schoenen. Ook wordt de snelle en correcte levering gewaardeerd. De kwaliteit van de schoenen wordt als uitstekend ervaren en het brede, modieuze assortiment valt in de smaak. Retourneren en omruilen verloopt doorgaans soepel en de klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam gezien. Er zijn echter ook verbeterpunten: sommige klanten merken op dat de maten afwijken of dat schoenen groter of kleiner uitvallen dan verwacht. Daarnaast zijn er verzoeken voor meer variatie in kleuren en modellen. Enkele klanten wijzen op bijkomende kosten of onduidelijke communicatie bij het retourneren.

Reviewsheydude.nl

Ze zijn zeer fijn, Niks aan op te merke, Voor mij het 5 paar Mijn man is dit jaar overstag gegaan, Met twee paar te gelijk Wel de bootschoenen, Die vindt ik geweldig, De anderen schoenen zijn niet mijn smaak, Compliment, aan de dames van de klantenservice, twee maal bestelt dit jaar, Tweemaal vergeten het huisnr, Word netjes gebeld, zeer vriendelijk te woord gestaan,

Antwoord van heydude.nl

Wat een geweldige review, ontzettend bedankt! Wat leuk om te horen dat dit inmiddels al je vijfde paar is en dat je man inmiddels ook enthousiast is geworden. Fijn dat de bootschoenen zo goed bevallen! Ook je complimenten voor onze klantenservice geven we met veel plezier door. We vinden het belangrijk om nét dat stapje extra te zetten, dus fijn dat je onze telefoontjes en service zo hebt gewaardeerd. Bedankt voor je vertrouwen en heel veel draagplezier gewenst aan jullie allebei!

Hey dudes zijn de beste!

Goede overzichtelijke website. Met natuurlijk de fijnste schoenen die er zijn. Door lichamelijke mankementen vindt ik veel schoenen te zwaar, "dudes" zijn heerlijk licht waardoor ik daar geen last van heb. En ze zijn naar mijn mening ook erg leuk. Ik heb meerdere varianten voor elke outfit. Ik wil niet meer anders.

Antwoord van heydude.nl

Superfijn dat je zo blij bent met je Dudes en dat het lichte gewicht voor jou zo prettig draagt. En meerdere varianten voor elke outfit? Dat noemen wij een goed gevulde schoenenkast!

De zomerschoen/ instapper van 2026!

Leuke collectie, ervaring met eerder een paar schoenen van hey dude, fijne pasvorm en je kan er mee van Amsterdam naar Rome lopen! Een punt van aandacht, ze vallen wat ruim, dus ik heb altijd maat 45 maar bij Heydude heb ik een maatje kleiner, dus 44. Komt denk ik ook dat de canvasstof in de loop der tijd wat ruimer gaat zitten.

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het comfort. En bedankt voor je handige tip over de maat, daar hebben andere klanten zeker iets aan. Veel plezier met je HEYDUDE's!
Een heerlijke lichte schoen voor in de zomerperiode, lekker makkelijk aantrekken en draagt comfortabel. Twijfelde iets over de maat. Normaal draag ik 42/43, nu een 42 gedaan en bevalt prima. Lekker met blote voeten instappen en voldoende ruimte. Ik ben er blij mee

Antwoord van heydude.nl

Licht, comfortabel en zo aan je voeten: perfect voor de zomer. Super dat maat 42 voor jou helemaal goed uitpakt. Lekker instappen en genieten van je HEYDUDEs!
Geweldige schoenen, zowel de canvas als de lederen exemplaren passen perfect met mijn steunzolen (dat is soms echt een probleem). Ik heb ze ook al aan vrienden aangeraden en ik kom ze de laatste tijd meer tegen en iedereen is uiterst tevreden. Voor mij bestel ik wel steeds een maatje groter.

Antwoord van heydude.nl

Fantastisch om te horen dat zowel onze canvas als leren modellen perfect werken met je steunzolen. Extra leuk dat je HEYDUDE aanbeveelt aan vrienden. Bedankt voor je vertrouwen en veel draagplezier!
5 jaar geleden mijn eerste paar Hey Dude in Engeland gekocht, ze zijn nog steeds heel goed. Maar na 5 jaar was het tijd voor een vervanging. Hele fijne schoenen waar ik kan heerlijk zomers oplopen. Wil zeker nog meer in de toekomst kopen. Bedankt.

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor uw mooie review en uw vertrouwen in Hey Dude! Geweldig dat uw eerste paar na 5 jaar nog steeds goed is. Fijn dat u nu weer een nieuw paar heeft om heerlijk de zomer mee door te komen. We wensen u veel draagplezier en zien u graag terug voor een volgend paar!
Werkelijk waar TOP levering(en) Nu al een paar keer besteld en steeds super snelle en correcte leveringen gehad. Ook de verpakking is heel netjes. Eigenlijk gewoon zoals het hoort, maar dat kom je lang niet altijd meer tegen. Hier wel bij Hey Dude! AANBEVELING!

Antwoord van heydude.nl

Wat een geweldige review, dank je wel! Super om te horen dat je inmiddels meerdere keren bij ons hebt besteld en telkens tevreden bent over de snelle levering en nette verpakking. We waarderen je vertrouwen én je aanbeveling enorm. Heel graag tot de volgende bestelling!

Zijn niet Hey Dude waardig.

De loafers die ik besteld had hadden geen kurken binnenzool. Dit was een vies glibberig zooltje die ik direct vervangen heb door degene uit mijn oude. Ook had ik gerekend op een leren schoen. Dit ziet eruit als geplastificeerd geheel. Ook zijn de randen rond de hiel ruw en hard. Niks met loafers te maken want die zijn zacht. Zo tevreden als ik was over mijn 1e paar zo ben ik nu niet te spreken over dit paar. Volgende keer bestel ik ze niet meer online. Als ik ze gepast had en een rondje had gelopen in een winkel dan had ik ze niet genomen. Nu dan maar met sokjes maar dat is minder prettig. Vandaar de matige review. Deze loafers zijn niet Hey Dude waardig.

Antwoord van heydude.nl

Dankjewel voor je eerlijke en uitgebreide feedback. Wat jammer om te horen dat dit paar niet voldoet aan de kwaliteit en het comfort die je van ons gewend bent. We begrijpen je opmerkingen over de binnenzool, het materiaal en de afwerking rond de hiel heel goed. We nemen je feedback zeker mee richting ons productteam.
De meest comfortabele sneakers ooit, ik ben aan mijn derde paar nu omdat ik ze zo ontzettend veel draag. En ze kunnen goed in de wasmachine. Heerlijk. Dus nog een extra reserve paar voor het geval dit model ooit uit de collectie gaat.

Antwoord van heydude.nl

Wauw, al je derde paar! Dat is een geweldig compliment. Super om te horen dat je ze zó comfortabel vindt dat je zelfs alvast een reservepaar hebt klaarliggen. Bedankt voor je enthousiasme en vertrouwen in Hey Dude. We wensen je nog heel veel comfortabele kilometers toe!

enorm fijne schoenen en betrouwbare service

heb inmiddels aardige collectie Hey Dude schoenen, grotendeels gekocht in UAE. Helaas in Nederland niet bij veel winkels te koop. Maar online bestellen prima, vlot en betrouwbaar. Ook de schoenen die ik het laatsr kocht, wally stretch sox, lopen heerlijk, zo licht en wel voldoende ondersteuning, goed voetbed.

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in HeyDude! Wat leuk om te horen dat je inmiddels een aardige collectie hebt opgebouwd. Fijn dat het online bestellen je goed bevalt en dat je tevreden bent over de snelle en betrouwbare service. Geweldig dat ook de Wally Stretch Sox heerlijk lopen en dat je het lichte gewicht, de ondersteuning en het voetbed zo waardeert. Veel draagplezier gewenst!
B D
Bert d.

Uitstekende prijs/kwaliteit/service verhouding.

Makkelijk bestellen, makkelijk betalen, snel bezorgd, goede communicatie bij wijziging, goede kwaliteit tegen een goede prijs. Bij niet kunnen leveren snel goede communicatie en snel het geld terug gestort.

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor je uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het bestelproces, de levering, onze communicatie en de prijs-kwaliteitverhouding. Ook wanneer iets niet leverbaar is, vinden we het belangrijk om dit snel en netjes op te lossen. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!
Nou de heren slippers vallen wel erg ruim.mijn man heeft altijd 44 en had nu wel 43 kunnen nemen dus maattabel valt gewoon klopt niet!! Ik heb ze gehouden omdat hij ze nodig had maar had liever 1 maat kleiner..verder alles prima snelle levering fijn contact

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor je review en je feedback. Jammer om te horen dat de heren slippers ruimer vallen dan verwacht en dat de maattabel hierin niet voldoende houvast heeft geboden. We begrijpen dat je achteraf liever een maat kleiner had besteld. We nemen je feedback over de maatvoering zeker mee. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent over de snelle levering en het contact. We wensen je man veel plezier met de slippers!
Fijne schoenen en snel geleverd, 1 keer de verkeerde maat besteld en via de website aangegeven dat ik een maat kleiner wilde hebben, die kwamen al binnen op de dag dat ik de andere terug stuurde

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat de schoenen goed bevallen en dat het omruilen naar een kleinere maat zo snel en soepel is verlopen. We wensen u heel veel draagplezier met het juiste paar!
Voor de zoveelste keer een top ervaring.. het is dat het om de heerlijke schoenen gaat, waar je niet genoeg van kan hebben, anders zou ik het alleen voor het bestelgemak en de snelle service doen

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor je mooie review! Geweldig dat je opnieuw zo tevreden bent over onze schoenen en service. Veel plezier met je aankoop!
Super schoenen, zitten erg comfortabel en zijn mooi. Goede kwaliteit. Wel opmerkelijk dat dezelfde schoenen uit de winkel en de schoenen die ik online heb gekocht een complete maat verschil hebben in grootte. Service in de gemiste korting omdat ik hierdoor de schoenen moest omruilen en de korting van de eerste bestelling kwijt raakte, werd helaas niets mee gedaan.

Antwoord van heydude.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent over comfort en kwaliteit. Vervelend dat er een maatverschil was tussen winkel en online, en dat je daardoor moest omruilen en de korting bent misgelopen. We nemen uw feedback mee.
Prima website, goed navigeerbaar, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Snelle levering, goed verpakt, . Ik zou graag een schoen zien in het assortiment dat tegen de Nederlandse regen bestand is.

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze website, de prijs-kwaliteitverhouding en de snelle, goed verpakte levering. Ook bedankt voor je suggestie voor een schoen die goed bestand is tegen het Nederlandse regenweer. We nemen deze waardevolle feedback graag mee!
Dit zijn de meest geweldige zomerschoenen en ook voor de winter hebben ze heerlijk warme gevoerde modellen. Ik heb inmiddels 4 paar. In de zomer zitten ze heerlijk comfortabel en loopt super lekker

Antwoord van heydude.nl

Wat een geweldig compliment! Fantastisch om te horen dat onze schoenen zo goed bevallen dat je inmiddels al vier paar hebt. Heel veel plezier met je collectie, zowel in de zomer als met de heerlijk warme modellen in de winter. Bedankt voor je mooie review en je vertrouwen in ons!
Hele fijne schoenen en snelle service! Ik heb erg moeilijke voeten en eigenlijk doen alle schoenen snel pijn. Het lijkt er op dat ik nu eindelijk naast mijn medische klompen ook normale schoenen heb gevonden! Erg blij mee.
Fijne klantenservice. Schoenen moesten omgeruild voor een andere maat en ze stuurden de andere maat direct op zonder te wachten tot de eerder bestelde maat retour was gestuurd.

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze klantenservice en dat het omruilen van de schoenen snel en soepel is verlopen. We wensen u veel draagplezier met de juiste maat!
Dit is al mijn derde paar Hey Dude schoenen. Ze zijn licht in gewicht, hebben een fijne inlegzool en voelen comfortabel aan je voeten. Ondanks dat ze niet van leer zijn gaat het eerste paar nu al zijn derde jaar in. Wel eerst even waterafstotend sprayen.

Antwoord van heydude.nl

Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat dit inmiddels al je derde paar Hey Dude schoenen is. Fijn dat je zo tevreden bent over het lichte gewicht, de comfortabele pasvorm en de fijne inlegzool. Geweldig ook dat je eerste paar na drie jaar nog steeds meegaat! Bedankt voor het delen van je tip om de schoenen vooraf waterafstotend te sprayen. We wensen je nog veel comfortabel wandelplezier met je Hey Dudes!

heydude.nl

HEYDUDE is ontstaan in 2008, in Florence, Italië toen Alessandro Rosane op zoek ging naar de combinatie tussen een moderne schoen met het comfort van een slipper. De passie en toewijding van één man h...