www.motea.com/nl
Beoordelingen:

654 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden654 beoordelingen in totaal  

4,19
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Om maar te beginnen met het enige negatieve; de contact opties zijn ronduit waardeloos!!! Daar zou echt wat aan gedaan moeten worden, er wordt gezegd contact met ze op te nemen via het emailadres maar dit emailadres is nergens op de site te vinden, en de telefoon wordt niet opgenomen... En in het contactformulier zit een fout, 10 keer geprobeerd en na iedere keer opnieuw invullen weer een error, uiteindelijk de bijgevoegde foto's verkleint en toen ging het goed, maar de melding van te grote foto's wordt niet gegeven, je krijgt alleen een error melding met het verzoek het opnieuw te proberen. Hierdoor 4 sterren ipv 5. Want verder gewoon prima! goede kwaliteits artikelen, een zeer groot assortiment en zeer scherpe prijzen, regelmatig ook hele goede acties. Verzendtijd is redelijk. Bij de 1e bestelling een artikel met fabricagefout ontvangen, na melding hiervan werd er meteen een nieuwe opgestuurd. Dus wat dat betreft alleen maar lof. Tip voor Motea; neem een extra personeelslid aan die de telefoon en mail beantwoord (wel jullie emailadres vermelden op de site), dit kost je misschien 3K p/m maar je omzet stijgt zeer waarschijnlijk met 30 K p/m.

de meest kritische beoordeling

19 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sissybar besteld echter waren bij aflevering de schroeven kompleet nog met de voering eraan uit het ruggesteun getrokken, deze waren dolgedraaid en dus ook niet meer terug te plaatsen. Deze is later omgeruild echter helaas was deze van vergelijkbare dramatisch slechte kwaliteit, schroeven wederom dol gedraaid waardoor rugsteun los blijft zitten en een zitdeel waar je het nog geen10 minuten op vol houdt zo ontzettend hard. Na een klacht met film+foto verstuurd te hebben via mail en kontaktformulier komt hier geen enkele reactie meer op terug... Dus wees gewaarschuwd, zoek verder naar een betrouwbare partij en geef iets meer uit voor een degelijk product
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor www.motea.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(38)
(24)
(60)
Resetten
MS
Martijn S.
Emmeloord
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima winkel. Maar de manier van prijzen weergeven en kortingen verlenen staat me niet aan... De prijs waarvoor producten op de website staan is enorm hoog, waar ze standaard hele dikke kortingen op hebben. Daarnaast is het zo dat er bijna altijd kortingscodes van 20-25% zijn. Echter dit kan de dag erna al 30% zijn, of 10%, de manier van kortingen publiceren slaat nergens op. Zet dan de prijzen altijd wat lager... :( Verder wel een prima winkel met uiteindelijk zeer redelijke prijzen!
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hallo, wat een verbetering zou kunnen zijn is de technische informatie van een product, of een link naar een website waar die informatie wel te vinden is.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelde artikelen zijn na drie weken nog niet binnen.
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen snelle levering!
Beoordeling melden
18 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slecht

Had er een kofferset besteld maar dat paste niet en binnen 2 werkdagen weer teruggestuurd. Dus teruggestuurd geen probleem daar aangekomen en alles was in orde . Maar wat doen ze ? Ze betalen niet het volledige bedrag terug dat was 700,80 met de zogenaamde korting maar kreeg welgeteld 230,- de 25 euro verzendkosten waren voor mijn rekening dat vind ik ook niet meer dan normaal. Dit is makkelijk geld verdienen! Dan had ik nog een windscherm besteld nou ja dat past ook niet ,maar stuur het niet terug krijg er toch niks voor terug misschien wilt iemand anders die nog en anders slijp ik deze door de helft en pleur het op de stort. Bestel er nooit meer iets. Bedankt
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als degelijke kwaliteit motorhoes omschreven bleek gewoon een dun nylonachtige hoes te zijn. Overal te koop voor 20,- Ik moest er alleen ruim 60,- voor betalen, afgeprijsd
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uiteindelijk wel ontvangen.

Een maand moeten wachten op mijn bestelling, die volgens de website op voorraad zou zijn en binnen 3 werkdagen geleverd zou worden. Klantenservice onbereikbaar.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik mis onderdelen van mijn bestelling mr krijg geen contact en het contactformulier zegt constant probeer t later. Slecht.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geen klantenservice. Probeer al dagen reserve sleutels van mijn aangekochte koffers te krijgen. 191 en de 111
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Handvatten besteld er stond bij speciaal voor suzuki savage ls 650 paste totaal niet op mijn savage
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Administratie beter op orde brengen. Zodat een betaalde factuur meteen verzonden wordt
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nog steeds mijn binnentassen niet ontvangen via dpd. Schandalig
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pakje nog niet ontvangen duurt te lang
Beoordeling melden
SW
Saskia W.
Noordwijkerhout
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Producten zouden op mijn honda rebel cmx500 zonder aanpassingen gemonteerd kunnen worden helaas passen de beugels voor de zijkoffers niet zonder aanpassingen en moet je de koffers zelf boren om te kunnen bevestigen. De handkappen pastte wel. De opvouwbare tent is helaas niet geschikt voor op de motor mee te nemen, kun je niet klein genoeg opvouwen. De tas is waarschijnlijk mijn eigen foute inschatting erg mooi al stinkt hij wel maar kleiner dan verwacht, leek op het plaatje groter. Ook ontbreken de montage beschrijvingen of zijn onduidelijk. Voor de beugels ben ik nog met de klantenservice bezig.
Beoordeling melden
JV
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs maar lang onderweg. Bestelling is meer dan 11 dagen onderweg geweest, terwijl ze zeggen dat het sneller geleverd wordt. Alsook zijn er op vaste dagen kortingen, dit moet je goed in het oog houden om niet teveel te betalen!
Beoordeling melden
GH
Gery H.
Herentals
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een deel werd nooit geleverd wegens extreem lange leveringstijd zelf geannuleerd. Afwerking van de materialen zijn alles behalve perfect steeds kleine fouten. Duidelijk Chinese nep producten. Koop zelf nooit meer bij hun!
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goederen snel geleverd, maar ...

Goederen snel geleverd en overzichtelijke berichtgeving daarover. Ik had echter nog vragen, die niet beantwoord werden door de eerder gestelde vragen-antwoorden. Ik kon nergens een vraag stellen, ieder keer kwam ik weer op diezelfde pagina's terug. Waardeloos gevoel aan over gehouden. Zal niet zo snel weer iets bestellen.
Beoordeling melden
MI
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen worden geleverd maar het is lastig om contact te krijgen als er vragen zijn over de levering. Soms duren bestellingen lang (maar het word verder redelijk duidelijk gecommuniceerd).
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heb forward controls besteld pas allemaal prima alleen een voorbeeld van hoe te monteren zou wel makkelijk zijn.
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede producten, slecht retourbeleid

Prima onderdelen maar de aanbiedingen zijn permanent. Laat je dus niet gek maken. Het retourbeleid is slecht.
Beoordeling melden