Kellys-expat-shopping.nl
Beoordelingen:

416 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.563 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Customer service on phone was great. Delivery was great and quick, order arrived a day before estimated delivery date. I am super pleased with the service and the items ordered, price of items also great. And I would definitely purchase same items again now that I know where to purchase the items I bought. Happy and satisfied customer. This website is a must to visit and purchase British items at a very good price 👍🏽

de meest kritische beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e bestelling was perfect, de 2e gaat mis met leveren, maar ze reageren niet op mijn mails. triest, er is dan ook geen mogelijkheid om het fatsoenlijk op te lossen, ik had graag mijn bestelling ontvangen. wel keurig opgelost door trusted shops, ik krijg mijn geld teug.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kellys-expat-shopping.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(6)
(2)
(3)
Resetten
22 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Retour beleid

Bij retour ook de verzendkosten terug geven
Beoordeling melden
BP
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duurt te lang voordat er verzonden wordt. Dat kan echt wel sneller
Beoordeling melden
Antwoord van Kellys-expat-shopping.nl
25 mrt 2024
Thank you for your feedback! We are trying our best to ship out our orders as fast as possible. Currently, our lead time is 2-3 days. We are continuously trying to improve this. We hope for your understanding! Best wishes your Kellys team!
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De chocolate was brocken and the vimto millions was broke too
Beoordeling melden
1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e bestelling was perfect, de 2e gaat mis met leveren, maar ze reageren niet op mijn mails. triest, er is dan ook geen mogelijkheid om het fatsoenlijk op te lossen, ik had graag mijn bestelling ontvangen. wel keurig opgelost door trusted shops, ik krijg mijn geld teug.
Beoordeling melden
MV
Melanie V.
Lelystad
21 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Graag artikelen goed inpakken en BREEKBAAR sticker opplakken Ik heb mijn pakket ontvangen van DHL mijn koeken en eetbaar eten kon ik zo in de prullenbak gooien alles was doorweekt met schoonmaak middel .
Beoordeling melden
16 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling nog niet gekregen wordt later bezorgd,voor voorgaande bestellingen gingen prima behalve de levering van dhl werd zo neergegooid heb melding via hun site gedaan maar niets vernomen
Beoordeling melden
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op zich prima alleen de vervoerder doet niet wat hij beloofd.
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er waren twee verpakkingen stuk dat vind ik spijtig
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is tot op heden niet bezorgd.
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zorgvuldigheid en goede producten
Beoordeling melden
JR
John R.
Rotterdam
12 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt, maar erg duur.
Beoordeling melden