Kellys-expat-shopping.nl

6.110 reviews in totaal   703 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 22 jul 2022

kellys-expat-shopping.nl/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het tijdig ontvangen van hun bestellingen. Het brede en unieke assortiment aan buitenlandse producten wordt zeer gewaardeerd. De zorgvuldige en veilige verpakking van de producten valt in de smaak, en de klantenservice wordt als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, vooral bij problemen of onduidelijkheden. Daarnaast wordt de website als duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk omschreven. Klanten vinden de prijzen over het algemeen redelijk en waarderen de meldingen bij nieuwe voorraad. Enkele klanten bekritiseren het gebruik van plastic bij de verpakking. Daarnaast worden de verzendkosten soms als hoog ervaren en zijn niet alle producten altijd op voorraad.

ReviewsKellys-expat-shopping.nl

Ik ben al jaren al jaren tevreden met Kelly's expat de winkel zelf in Amsterdam zijn ze altijd vriendelijk en het verzenden gaat ook altijd perfect en als iets niet helemaal goed gaat wordt er gelijk contact met je opgenomen die krijgt direct je geld terug Ik heb nooit problemen gehad tot nu toe Het enige wat ik jammer vind is dat ze geen barqs root beer meet hebben.... haha want dat is toch echt wel mijn favoriet

Ruime keuze en prima levering

Het aanbod is ruim en overzichtelijk. Mijn bestellig werd snel geleverd, ookal was het in het buitenland. Alle producten waren met bijzonder veel zorg verpakt zodat ze niet stuk konden gaan. Ik ga zeker nog een nieuwe bestelling plaatsen.

Prima service, altijd alles goed geregeld!

Grote bestelling geplaatst! Prima geleverd, alles heel goed verpakt en tot in de puntjes verzorgd. Dag na levering naar winkel in Utrecht geweest voor alle chilled and frozen products, dus wij zijn voorlopig weer helemaal tevreden!
Bij aankomst was 1 bisto kapot in doos waardoor alle bisto eruit was gevallen dus niet meer bruikbaar , maar voor de rest was alles goed in gepakt , volgende keer een iets grotere doos zou misschien beter zijn ,Mvg. Linda

Online bestellen ging makkelijk!

Online bestellen ging makkelijk en als je begin van de week besteld zijn je boodschappen binnen voor het weekend. Er is een hele ruime assortment wat je kan bestellen. Helaas is wat uit de diepvries komt of koeling niet mogelijk om online te bestellen. Begrijpelijk, maar ik hoop dat dit ooit beschikbaar komt.

Toppers!

Duidelijke website, onderverdeeld in produkten uit verschillende landen. Aantrekkelijke prijzen. Bv : Pearl Milling syrup : €7,25 A Taste of Home in Haarlem : €9,65 Snel bezorgd en keurig ingepakt.
Dit was mijn eerste bestelling bij Kelly’s. Ik was al helemaal blij met het aanbod van Amerikaanse producten (lees nostalgie). De producten waren snel geleverd en zeer zorgvuldig ingepakt! Kan niet anders zeggen dan geweldig!
Vroeger kwam ik naar Amsterdam, maar dat gaat nu niet meer. Ben Engels opgevoed en ben heel blij , nu ik niet meer naar Engeland ga toch kan genieten van Engelse thee, lime juice en andere producten van jullie.
Bestellen gemakkelijk via de website en zeer snelle levering. Vanuit ons adres hebben twee personen apart van elkaar besteld en het kwam in een pakket binnen met twee pakbonnen. Milieuvriendelijke actie.

Fijn dat het er is

Makkelijk bestellen. Aardig assortiment met goede houdbaarheidsdatum. (Wel zo belangrijk) Snel geleverd. Wel een beetje prijzig. En de staat van sommige artikelen laat te wensen over maar dat laatste komt door de bezorging.
Keurig verpakt en verzonden. Leveringstijd zou iets sneller mogen maar was bog net op tijd om mee te nemen op vakantie ik heb gastroparese heb 24/7 sondevoeding in mijn buik ik kan verder n I ets eten maar de gelatine gelei toetjrs lukt net 1 of 2 per dag..
Onduidelijkheid over wanneer order opgehaald kon worden. Als alleen op donderdag bestellingen naar de winkel in Den Haag worden gebracht dan is het fijn om dit aan te geven in het bestelproces.
L V
Leon v.

Pracht assortiment uit Engeland

Top producten uit GB, tegen aantrekkelijke prijzen en snel geleverd. De gekoelde producten kwamen zelfs heel koel aan.
Site is overzichtelijk en heeft een leuk assortiment aan buitenlandse artikelen Mijn bestelling ging mooi vlot en had het snel in huis
K V
Kitty v.
bezorging was snel. De doos was redelijk gedeukt, maar de inhoud lijkt niet beschadigd, dus goed genoeg beschermd.
Mijn producten die ik niet in de buurt kan kopen gelukkig wel via kelly's snel geleverd, zo kan ik mijn lievellings gerechten blijven maken!
Alleen wat jammer is dat je sommige producten niet meer dan 5 aantallen kan bestellen om dat ze het niet op voorraad hebben
Alles keurig op tijd geleverd en goed verpakt. Lekkere produkten. Verzendkosten zijn wat aan de hoge kant.

Heerlijk artikelen uit diverse landen

Heerlijk artikelen die ik alleen anders in USA en ik kan Koen gewoon online bestellen en geen absurde prijzen. Heel tevreden
Makkelijk website ivm producten vinden en bestellen en betalen en super selectie producten en efficiënt en vriendelijk advies als dat nodig is!