Kellys-expat-shopping.nl- Logo - Beoordelingen

Kellys-expat-shopping.nl
Beoordelingen:

419 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.597 beoordelingen in totaal  

4,84
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

3 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
The order was packed well and arrived in good condition. Tracking service is much appreciated and the delivery came in a reasonable amount of time. Of course, the products are great! What I appreciate most if that Kelly’s exists. I am so happy to have a resource for special items right here in Holland. I just wish Kelly’s stocked Toll House Chocolate Chips and C&H Brown Sugar. Then all would be perfect! Many thanks!
MH
M H.
Drongelen

Meest relevante negatieve beoordeling

1 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
1e bestelling was perfect, de 2e gaat mis met leveren, maar ze reageren niet op mijn mails. triest, er is dan ook geen mogelijkheid om het fatsoenlijk op te lossen, ik had graag mijn bestelling ontvangen. wel keurig opgelost door trusted shops, ik krijg mijn geld teug.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Kellys-expat-shopping.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kelly’s online is n echte aanrader.

Ik kwam vroeger graag bij de Ferdinand Bol voor m’n boodschappen van Kelly, ben erg blij deze nu nog steeds te kunnen bestellen. De bestelling was keurig verpakt en heeft me daardoor genoeg geënthousiasmeerd om dit vaker te doen.
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Groot assortiment, super service

Groot assortiment. Snelle levering. Goed verpakt en zelfs bevroren producten worden geleverd. Super!
Beoordeling melden
18 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn eerste bestelling was a succes, héél snel geleverd, en ik zal zeker terug komen - dank U wel!
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kon nu crumpets bestellen , goed verpakt met ijszakken erbij , waren nog ijskoud toen ze kwamen
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen ruimte voor verbetering

Uitstekende kwaliteit, heel goed verpakt en supersnel geleverd. Kan niet beter!
Beoordeling melden
MA
mary a.
EEXTERVEEN
4 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
GOEDE VERPAKKING EN AAN GEGEVEN DAT HET FRAGIEL IS. EN VLOTTE BEZORGING
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website, gemakkelijk te navigeren, redelijk snel geleverd
Beoordeling melden
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn bedrijf . Veel lekkere dingen . En snel bezorgd 🙂
Beoordeling melden
MV
Marieke v.
Zevenaar
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en perfect verpakt.
Beoordeling melden
23 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurig verpakt, en snel ontvangen
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering, goede producten.
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel snelle levering
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel & goed verpakt
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles weer prima!
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden