157 reviews in totaal   105 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

157 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 14 mei 2025

wijnhuis.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg te spreken over de snelle en stipte levering, de stevige en zorgvuldige verpakking van vooral fragiele producten, en de persoonlijke, vriendelijke en oplossingsgerichte service. De kwaliteit van de wijn en andere producten wordt over het algemeen erg gewaardeerd. Daarnaast wordt het persoonlijke contact, zoals handgeschreven kaartjes en meedenken bij bestellingen, bijzonder gewaardeerd. Problemen met bestellingen worden meestal snel en naar tevredenheid opgelost. Toch zijn er enkele klanten die negatieve ervaringen hebben met vertragingen of verwarring rondom de bezorging. Ook wordt er soms belangrijke communicatie zoals bevestigingen of updates gemist, en in enkele gevallen werd verwacht dat problemen met bestellingen sneller of vollediger opgelost zouden worden. In zeldzame gevallen was omruiling van producten nodig.

Reviewswijnhuis.nl

Nadat er eerst wat mis was gegaan met de bestelling is er zonder problemen een nieuwe bestelling gestuurd. En die meteen op de afgesproken dag ontvangen. Fijn!
Perfecte service Goed verpakt ontvangen en de wijn smaakte heerlijk! Hierdoor zullen we zeker opnieuw een bestelling plaatsen.
Hele goeie service. Verpakking was uitverkocht maar boden kosteloos een goede alternatief aan. Toppie

Antwoord van wijnhuis.nl

Bedankt Rob voor de mooie beoordeling! Fijn dat het alternatief in de smaak viel. Veel plezier met de wijn en graag tot een volgende keer bij WijnHuis.nl. Hartelijke groet, Michel

Goede klantenservice!

Er was een wijn niet op voorraad en ik kreeg een nette mail met mijn opties en de levering was alsnog snel en optijd. Wat beter kan: een bevestigingsmail van jullie met de bestelling als duidelijk overzicht. Het enige wat ik kreeg was een factuur van SayCheeseToday, waardoor ik even dacht dat ik wijn had besteld via een slechte website ofzo.
Goed verpakt en snelle levering
Snelheid en verpakking.

Antwoord van wijnhuis.nl

Bedankt Carla voor de mooie beoordeling! We pakken al onze wijnen zorgvuldig om in speciale wijnverzenddozen. Onze wijnen zijn van horecakwaliteit en daar hoort wat ons betreft ook bij dat ze veilig en netjes bij je aankomen. Hartelijke groet, Michel
Vlotte verzending!

Antwoord van wijnhuis.nl

Dank je wel Hetty! Fijn om te horen dat de bestelling lekker vlot is aangekomen. We wensen je veel plezier met de wijnen en hopelijk tot een volgende bestelling bij WijnHuis.nl! Groet, Michel

Antwoord van wijnhuis.nl

Dank je wel voor de vijf sterren, Chris! Fijn om te zien dat alles naar wens is geweest. We hopen dat het cadeau goed in de smaak is gevallen. Groet, Michel van WijnHuis.nl

Antwoord van wijnhuis.nl

Dank je wel voor de 5 sterren, Anja! Leuk dat je voor een feestelijk bubbels cadeau hebt gekozen. We hopen dat de verrassing goed is aangekomen én natuurlijk goed in de smaak is gevallen. 🥂 Groet, Michel van WijnHuis.nl
Het handgeschreven kaartje is echt een leuke toevoeging!

Antwoord van wijnhuis.nl

Bedankt Victor! Leuk om te horen dat het kaartje gewaardeerd wordt. Waar mogelijk schrijven we onze kaartjes graag met de hand, juist om een wijncadeau nét wat persoonlijker te maken. Hartelijke groet, Michel
Snelle service en ruim aanbod

Antwoord van wijnhuis.nl

Dank je wel voor de mooie 5-sterrenbeoordeling, Edna! Fijn om te horen dat je onze snelle service én het ruime aanbod waardeert. We hopen dat het bubbels cadeau goed in de smaak is gevallen. Hartelijke groet, Michel van WijnHuis.nl

Antwoord van wijnhuis.nl

Bedankt voor de vier sterren, George! Bij het nalopen van je bestelling zag ik dat er per ongeluk nog een losse wijnkist was besteld, terwijl deze al bij het wijnpakket inbegrepen was. Het teveel betaalde bedrag van € 9,95 storten we daarom uiteraard aan je terug. Hopelijk is het wijncadeau verder helemaal naar wens geweest! Hartelijke groet, Michel van WijnHuis.nl
Contact en begrip
heel fijne cadeau kunnen geven door Wijnhuis 👌🏻
Na 2 jaar eindelijk mijn favoriete wijn weer in Nederland verkrijgbaar

Na 4 dagen geleverd degelijk verpakt en de goede wijn ontvangen

Ik zou zo weer bestellen
Snelle verzending

wijnhuis.nl

Bij Wijnhuis.nl vind je ruim 400 wijnen van horeca-kwaliteit: dezelfde flessen die restaurants schenken, geselecteerd bij wijnhuizen en onafhankelijke wijnmakers over de hele wereld. Van de Bourgogne ...