woerdmankookkado.nl

299 reviews in totaal

299 beoordelingen sinds 4 jun 2025

Gecertificeerd sinds: 4 jun 2025
woerdmankookkado.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering van hun bestellingen, wat als een groot pluspunt wordt ervaren. De zorgvuldige, stevige en mooie verpakking wordt gewaardeerd, vooral bij breekbare producten. De klantenservice wordt als uitstekend, behulpzaam en probleemoplossend ervaren, met snelle reacties en persoonlijke aandacht. Ook prijzen klanten het vriendelijke, behulpzame en persoonlijke contact met het personeel, zowel online als telefonisch. De website wordt als duidelijk, gebruiksvriendelijk en prettig ervaren, met voldoende informatie en makkelijke bestelprocessen. Er zijn enkele opmerkingen over onduidelijke productomschrijvingen.

Reviewswoerdmankookkado.nl

Breed assortiment / goed verpakt.

Breed assortiment. Al jaren bestel ik er onderdelen van mijn servies HKliving. Het wordt meer dan uitstekend verpakt (goed bestand tegen het betere smijtwerk van koeriers). Deze keer ook heel snel verzonden. (Meestal wel maar dit was echt dezelfde dag zelfs). Website is nu veranderd naar mobiele website. Ook heel fijn. Wel via Shop nu. Dat vind ik wat minder prettig maar als dat het enige minpuntje is dan prima!

Behulpzaam, vriendelijk en meedenkend

Op de site van Woerdman een pan gezien. Gemaild wat de afmetingen waren. Een uiterst vriendelijke mail terug gekregen met de afmetingen. De pan daarop besteld. Als cadeau een houten spatel erbij gekregen. Wat een vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Een aanrader.
De fantastische service. Van de 4 schaaltjes die ik toegestuurd kreeg, was er eentje ondanks het feit dat ze zorgvuldig waren ingepakt gebroken. Nadat ik dat gemeld had werd mij gelukkig een nieuw schaaltje toegestuurd.
De lengte van de door mij bestelde messen in uw webshop kwam overeen met de totale lengte van de in mijn bezit zijnde mesjes. Deze heb ik verkregen door een spaaractie bij onze lokale DEKA markt van een 6 delige messen set. Bij het uitpakken van mijn bestelling moest ik constateren dat de genoemde lengte om de lengte van het lemmet gaat. Ik zit nu dus met 6 te lange , messen. Een duidelijkere omschrijving van het product lijkt mij nuttig. De bestelling ging mij om 6 stuks van het kleinste mes uit de DEKA spaaractie. J. Boot 06 27540426
Eerst even geinformeerd hoeveel voorraad er nog is. Altijd vriendelijk te woord gestaan. Daarna bestelling geplaatst die dan enkele dagen later in adequate verpakking arriveert.

Topservice!

Even gebeld wat de levertijd was en die was heeeel snel, volgende dag was het in huis. Top service! En de theepot bevalt ook goed.
Online kadobon besteld. Bij vragen hierover snel antwoord gekregen. Ga dit zeker vaker op deze manier bestellen wanneer ik het nodig heb.
Snelle levering en netjes verpakt. Ik zou niet weten wat er nog verbeterd kan worden. En niet te vergeten de goede prijs.

Blij verrast.

Was blij verrast hoe het tot een mooi cadeau was ingepakt, Zeer goed verzorgd en zorgvuldig om breken te voorkomen, Mijn hartelijke dank.
Mijn ervaring was absoluut top, alles verliep uitstekend van het bestellen tot de levering.ik zou hier zeer zeker weer bestellen.

Goed ingepakt

Fijndat je HK Living servies per stuk kunt aanschaffen. Pakje is altijd heel goed ingepakt zodat servies/mokken heelhuids arriveren.

Fantastische service

Ze denken echt met je mee en wat een fantastische service bieden ze! Breekbare producten heel goed verpakt.
Snelle levering en hele fijne pannen om mee te bakken. Ik ben er heel blij mee
Snelle levering Leuk geprijsd Goed contact ivm uitverkocht artikel
Prettige webshop en snelle verzending. Mijn adres klopte niet en daar werd ik over gebeld. Persoonlijk briefje bij de bestelling.

Mooie artikelen , betrouwbare winkel

Al vaak besteld bij deze winkel online. Veel keuze, de nieuwste collectie. De vaak breekbare producten (servies) worden super goed in gepakt en als er al eens een keer iets mis is dan wordt het opgelost. Dus reden om hier altijd te bestellen.
Via de site makkelijk te vinden en besteld en het was er binnen 2 dagen geweldig.
snel verzonden en goede kwaliteit
Bestellen via de site super eenvoudig en zeer vlotte levering aan huis. Kortom erg tevreden!

Persoonlijk en divers!

Super persoonlijk contact en een ontzettend leuke winkel!