VerfSpullen.nl- Logo - Beoordelingen

VerfSpullen.nl

150 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden574 beoordelingen in totaal

ongeldig

10 aug 2024
Super snelle levering! 's middags besteld de volgende ochtend vroeg geleverd. Prima verf en spullen voor een goede prijs. Ik had eigenlijk wel verwacht dat er roerstokjes bij de verf geleverd zouden worden dan had ik meteen met de verfklus kunnen beginnen . tot de volgende Bestelling! Willem

30 jan 2024
We hadden een tester besteld om een proefstukje te schilderen. Na het schilderen bleek de tester behoorlijk af te wijken van de papieren kleurstaal terwijl het kleurnummer op het blikje klopte. Na hiervan melding te hebben gemaakt is men op zoek gegaan naar de oorzaak. Helaas zat de schilder ons op de nek en hadden geen tijd meer om op een nieuwe tester te wachten. Het bedrag van de tester en de verzendkosten zijn daar snel terug gestort. Jammer dat het niet goed is gegaan maar verder keurig afgehandeld.

Beoordelingen voor VerfSpullen.nl

RD
rob d.
Nijkerk
13 okt 2024

goede prijs, uitstekende service

goede prijs. overzichtelijke website. heel goede service (door Robert). product wordt zeer snel verzonden.
11 uur geleden
De volgende dag werden de bestelde spullen al vroeg geleverd.
15 okt 2024

Perfect

Goed aangekomen en goeie kwaliteits plamuurmessen
7 okt 2024
Besteld en volgende dag al in huis. En kwaliteit.
Netjes en snel geleverd geen verbeterpunten
16 okt 2024

Gewoon goed

Snelle levering en alles volgens bestelling.
7 okt 2024
Snelle levering en goede prijs
12 okt 2024
Snel en zoals afgesproken
17 okt 2024
Goed, snel en netjes
5 okt 2024
3 okt 2024
7 okt 2024
Zit al week te wachten op spullen. 0 communicatie. Uiterst amateuristische verzenddienst. Hebben mij al diverse malen thuis laten blijven en melden dan pas na het verstrijken van het tijdvak dat het toch niet gaat lukken. Verfspullen.nl heeft nog nooit gereageerd. Zij hebben honderden euro's van mij en ik na een week 0 spullen. Postnl doet het 300x beter. Smiddags besteld bij alle leveranciers stipt om 800 uur op de stoep. Waarom kan dat hier niet? Eens maar nooit weer!
18 sep 2024
Ik had het verkeerde soort verf besteld en had een bericht gestuurd. Hierop ben ik terug gebeld zodat de juiste verf mijn kant op kwam. De meerprijs van de verf kon ik simpel betalen met een tikkie.
25 sep 2024

pot verf gekocht

We hebben een pot verf gekocht bij verfspullen.nl en die is geleverd. Daar valt niet zoveel aan goed of fout te doen......
28 sep 2024

Fijne webshop.

Makkelijk zoeken op de website. Snelle levering van de bestelde spullen.
RK
rene k.
VIJFHUIZEN
22 sep 2024
Was er niet de volgende dag maar kon gelukkig nog wel een dag wachter
22 sep 2024

Goed product, snel geleverd
11 sep 2024
Zorgen dat het zo blijft
WV
willem v.