Ik had een paar vragen over een product voor een specifieke ondergrond. Er werd zowel telefonisch als in de winkel ruim de tijd genomen voor mijn vragen wat ik erg prettig vond. Al met al een echte top zaak met vriendelijke mensen! Ik kom zeker nog eens langs als ik weer spullen nodig heb.
U adverteert met een afbeelding van VEBA schildershandschoenen, daar heb ik goede ervaringen mee en daarom heb ik die bij u besteld. Bij ontvangst blijken het totaal andere producten te zijn van een inferieure kwaliteit.
Zonde van het geld.
Ik werd netjes gebeld om te vragen of ik de bestelling perse de andere dag moest hebben; mocht dat zo zijn werd er idd gehoor aan gegaan anders zou het 1 dag langer duren
3 mei 2023
Nog steeds van een uitstekende kwaliteit en tegen een acceptabele prijs.
Volgende dag al in huis.
Zelf een foutje gemaakt qua kleur nummer verf; werdt gebeld om te corrigeren/ prima service
Geïmporteerde beoordelingen: