VerfSpullen.nl- Logo - Beoordelingen

VerfSpullen.nlReviews

: 309Uitstekend

4,67

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
VerfSpullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij VerfSpullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 2 okt. 2022
VerfSpullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij VerfSpullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor VerfSpullen.nl

163 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

309 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 jan. 2022
Goed service! Ik heb perongeluk ingevuld dat ik mijn bestelling zou ophalen. Na 2 dagen werd ik gebeld of dit wel klopt. Nee dit klopt niet zei ik. Ze hebben de bestelling netjes opgestuurd en dmv een betaalverzoek kon ik de verzendkosten betelen. Fijn dat er gebeld werd, anders had ik nog lang kunnen wachten. Allert van de verkoper dat hij zag dat ik ver van hem vandaan zit en dat het niet erg logisch zou zijn als ik deze bestelling zou komen halen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 mrt. 2022
Verfbussen waren fiks gedeukt. Als antwoord gelukkig zij ze niet open gegaan en kan je als nog schildere. Nou 1 blik kan niet eens staan zo in gedeukt een die ander is ook fors ingedeukt. Zitten niet eens roerhoutjes bij. Zeer slechte doze kwaliteit. Als je een reactie terug stuurd hoor je niets meer. Ja 5 euro korting bij de volgende aankoop. Nou ze zijn mij daar niet meer. Gewoon slecht verpakt en verzonden terwijl je daar altijd als verkoper voor verantwoordelijk bent. Een niet de vervoeder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor VerfSpullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
17 sep. 2022
Ik had een paar vragen over een product voor een specifieke ondergrond. Er werd zowel telefonisch als in de winkel ruim de tijd genomen voor mijn vragen wat ik erg prettig vond. Al met al een echte top zaak met vriendelijke mensen! Ik kom zeker nog eens langs als ik weer spullen nodig heb.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden 
van Jan E.
Mooi assortiment voor DHZ en vakman. Deze keer ook in de nieuwe winkel geweest, erg mooi en heel overzichtelijk. Fijne verf op kleur en rollers gekocht. Ik hoef nergens anders meer heen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 aug. 2022
Binnen 1 dag geleverd beviel mij heel goed en er miste iets maar dat was na 1 mailtje geregeld en de volgende dag al binnen echt super service en snelle reactie en snelle bezorging en producten geleverd zoals omschreven echt fijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Er werd snel geleverd, wel bleek e.e.a. achteraf nogal duur te zijn.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Goede producten, makkelijk te bestellen en snel geleverd!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Duidelijke site en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Correcte en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022 
van cor k.
supersnel geleverd toppie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Super snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Snelle bezorging
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Duidelijke site, snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 jul. 2022
Gewoon hoe het hoort service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 jul. 2022
Vlotte afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 aug. 2022
snelle service
Beoordeling melden