Reviews voor verfspullen.nl
Niet voor herhaling vatbaar.
Eerst een bestelling moest geannuleerd worden i.v.m. foutieve producten. Drie keer gebeld, niet 1 keer werd er opgenomen, mail gestuurd waar ik ook geen antwoord op kreeg, daarna uiteindelijk maar een account aangemaakt omdat het dan sneller zou gaan. Ook toen heeft het meerdere dagen geduurd eer ik antwoord kreeg. We hebben veel storingen gehad afgelopen week, was het excuus. Okay, dat kan zeker gebeuren. Op 5 mei een nieuwe bestelling geplaats. In de bezorgen en retourneren voorwaarden staat "Als je op werkdagen voor 12.00 uur bestelt, wordt de bestelling (mits alle producten op voorraad zijn) nog dezelfde dag bij de vervoerder aangeboden. Je bestelling kan dan de volgende werkdag worden afgeleverd. Bestellingen die in het weekeinde of op feestdagen zijn geplaatst, worden maandag of de eerstvolgende werkdag aangeboden bij onze vervoerder." Het is nu 11 mei dus dat is inclusief vandaag 4 werkdagen. In mijn account staat de bestelling nog op "Wachten op verzending" terwijl alle items "op voorraad" staan op de website, heel jammer.... Ik wil a.s. donderdag beginnen met de werkzaamheden en dat wordt toch echt lastig als mijn spullen er niet zijn. Ook geen enkel bericht gehad van verfspullen.nl
Zeer goede service . Had geen passende inzetbakjes geleverd gekregen na 1 telefoontje met zeer vriendelijke eigenaar de volgende dag al goede ontvangen,
Geen fout van de zaak maar van de fabriek die ze niet goed gemaakt heeft
Op de eerste foto de goede is ook veel steviger dan die op foto 2
Mvg
Supersnelle levering, prima prijzen. De open en duidelijke communicatie over elke stap in het proces voor wat betreft de bestelling, betaling en de levering van de goederen, wordt zeer gewaardeerd.
Prima service
Het duurde wat lang voordat ze t verstuurd hebben , 1 telefoontje was voldoende dezelfde dag ging het op de post en de volgende dag had ik onze verf ontvangen
Goede opvolging en service
Wij hadden niet doorgekregen dat de levering vertraagd was vanwege de sluiting van een leverancier tussen kerst en Oud & Nieuw. Toen wij hiervoor belden werden wij vervolgens met prioriteit en zeer professioneel geholpen en werden telefonisch op de hoogte gehouden van de levering, die wij de volgende ochtend in de shop konden ophalen.
Pro-actieve online verfwinkel
Dit is de enige verfwinkel die mij een keer belde om mij te attenderen op een nieuwe Kit van Soudal en of ze een koker mochten sturen. Dat is natuurlijk een commerciële actie maar tegelijkertijd is het ook klantenbinding. Een persoonlijk contact met mij als klant. Wie doet dat nog? Gewoon je leverancier die belt en met je praat. O, ik krijg ook korting bij ze.
Goede club
Zodra je opmerkt dat de bestelling vertraging oploopt de klant direct een mail sturen met let op het kan zijn je bestelling wat later krijgt ivm feestdagen ?
Zodra klant mailt met de vraag wanneer hij zn bestelling kan verwachten, niet 2 dagen later een antwoord sturen.
Gr dennis
Gewoon heel goed!
Een ruim aanbod en artikelen van hoge kwaliteit. Een vlotte afhandeling en alles wordt netjes verzonden.
De makkelijk manier van bestellen en het te woord staan over de levering!
Doordat het weekend er tussen zat werd de levering een dag later!
kreeg in het contact een prima gevoel en werd goed te woord gestaan
Bestellen op maat. Ik plaatste een bestelling via de site, maar per abuis glans ipv mat. Dat werd telefonisch keurig gecorrigeerd. Toen eea werd geleverd bleek ik niet de aqua (waterbasis) variant te hebben besteld. De avis blanke lak aqua mat. Ook dat werd gecorrigeerd en extra geleverd en de geleverde verf werd weer ingenomen. Ik kan niet anders dan zeggen dat deze service top was.
En vlot geleverd.
En dan de avis verf. Wanneer je de avis blanke lak op terpentine basis op blank hout aanbrengt, dan verkleurt het licht. (Gelig) Die is ook niet spuitbaar (dat beweert avis overigens ook niet)
Wanneer je de avis interieur lak pu aqua mat bestelt en deze met een klein scheutje water verdunt is deze prima te spuiten met bijv een Wagner spuit... Hij droogt onzichtbaar mat op.
De tijd zal.leren of het hout niet verkleurt onder de stralen van de zon..
Nette levering
De order is netjes en met een prima kwaliteit afgeleverd.
vriendelijk en correct, verf werd snel verzonden
Snellere levering: het duurt bijna 2 weken voordat ik de spullen in huis heb en dat kan echt niet: tussendoor komt er ook geen update
Goede en snelle levering. Service goed.
Ik heb hier inzetvaatjes besteld. Levering was vlot. Prijs is veel lager dan bij de concurrent, vooral vergeleken bij de bouwmarkt.
Goede website, duidelijk en makkelijk te bestellen
Goede website
Volgens afspraak geleverd
Het advies vooraf en ook bij aankoop. Dat zie je echt niet vaak meer, super tevreden! Heel erg mooie matte lak gekocht voor onze deur, super resultaat.
Prima bedrijf. Snelle levering. Top.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews