VerfSpullen.nl- Logo - Beoordelingen

VerfSpullen.nlReviews

: 333Uitstekend

4,70

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
VerfSpullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij VerfSpullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 17 sep. 2020
Laatst gewijzigd op: 30 jan. 2023
VerfSpullen.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij VerfSpullen.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor VerfSpullen.nl

134 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

333 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


30 jan. 2022
Goed service! Ik heb perongeluk ingevuld dat ik mijn bestelling zou ophalen. Na 2 dagen werd ik gebeld of dit wel klopt. Nee dit klopt niet zei ik. Ze hebben de bestelling netjes opgestuurd en dmv een betaalverzoek kon ik de verzendkosten betelen. Fijn dat er gebeld werd, anders had ik nog lang kunnen wachten. Allert van de verkoper dat hij zag dat ik ver van hem vandaan zit en dat het niet erg logisch zou zijn als ik deze bestelling zou komen halen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


31 mrt. 2022
Verfbussen waren fiks gedeukt. Als antwoord gelukkig zij ze niet open gegaan en kan je als nog schildere. Nou 1 blik kan niet eens staan zo in gedeukt een die ander is ook fors ingedeukt. Zitten niet eens roerhoutjes bij. Zeer slechte doze kwaliteit. Als je een reactie terug stuurd hoor je niets meer. Ja 5 euro korting bij de volgende aankoop. Nou ze zijn mij daar niet meer. Gewoon slecht verpakt en verzonden terwijl je daar altijd als verkoper voor verantwoordelijk bent. Een niet de vervoeder.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor VerfSpullen.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
3 jan. 2023
Ik kreeg duidelijk antwoord op de vraag die ik via de chat had gesteld. Met de levering was er iets kapot gegaan, maar dit is netjes verholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 jan. 2023
Ondanks verwarring op bevestiging van bestelling (ophalen/verzenden) nam Verfspullen de moeite te bellen. Uitstekend!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 jan. 2023
Heel prettig geholpen door medewerker en heel goed advies
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede duidelijke website,snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jan. 2023
Vlot geleverd, prima transactie
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede spullen, goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 jan. 2023
Ging prima de bestelling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Goede begeleiding, top.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 jan. 2023
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 dec. 2022
Snel besteld en geleverd, prima kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 dec. 2022 
van Jan V.
Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
21 dec. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
20 nov. 2022
Zoals het hoort je krijgt wat je besteld op de afgesproken tojd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 nov. 2022
snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Netjes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 okt. 2022
Keurig ingepakt en op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 okt. 2022
alle spullen in de box en op tijd!
Beoordeling melden