VerfSpullen.nl- Logo - Beoordelingen

VerfSpullen.nl
Beoordelingen:

103 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden442 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 sep. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
VerfSpullen.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super ervaring, Nadat ik via de Chat een bericht had geschreven over mijn vraagstuk en welke verf ik daarvoor het beste kon gebruiken. Werd ik netje terug gebeld door het bedrijf, en hebben we uitgebreid gesproken over het hele behandelplan voor het schilderen van mijn kozijnen en heb hierin een heel duidelijk en eerlijk voorstel gekregen met een goed advies qua materialen. Goede duidelijke service, denkt mee en tevens de beste prijs.

de meest kritische beoordeling

30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hadden een tester besteld om een proefstukje te schilderen. Na het schilderen bleek de tester behoorlijk af te wijken van de papieren kleurstaal terwijl het kleurnummer op het blikje klopte. Na hiervan melding te hebben gemaakt is men op zoek gegaan naar de oorzaak. Helaas zat de schilder ons op de nek en hadden geen tijd meer om op een nieuwe tester te wachten. Het bedrag van de tester en de verzendkosten zijn daar snel terug gestort. Jammer dat het niet goed is gegaan maar verder keurig afgehandeld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor VerfSpullen.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Gemakkelijk , snel en prijsgunstig

Behangtafel besteld, prima degelijk product. Snelle levering en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
RI
R.L.A. I.
Zoetermeer
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes verpakt. Duidelijke communicatie over levering.
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service
Beoordeling melden
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hadden een tester besteld om een proefstukje te schilderen. Na het schilderen bleek de tester behoorlijk af te wijken van de papieren kleurstaal terwijl het kleurnummer op het blikje klopte. Na hiervan melding te hebben gemaakt is men op zoek gegaan naar de oorzaak. Helaas zat de schilder ons op de nek en hadden geen tijd meer om op een nieuwe tester te wachten. Het bedrag van de tester en de verzendkosten zijn daar snel terug gestort. Jammer dat het niet goed is gegaan maar verder keurig afgehandeld.
Beoordeling melden
23 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Pot verf kwam verkreukeld binnen. Kan niet rechtop staan.
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als je aanbied voor 00.00 uur besteld morgen thuis moet t niet 4 dagen later komen
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteitverf en snel geleverd
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs snelle levering
Beoordeling melden
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Helemaal tevreden

Geleverd wat ik besteld heb en op tijd. Helemaal tevreden.
Beoordeling melden
RL
Rob L.
Hoogezand
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd bezorgd en uiteraard een goede verf
Beoordeling melden
WT
Wim t.
Wormerveer
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed produkt, snelle verzending.
Beoordeling melden
18 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AK
ArieK K.
Brabant
10 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden