bernstein-badshop.com/nl
Beoordelingen:

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden54 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede snelle levering. Product is compleet zoals aangegeven op de site. Wel zou er een betere handleiding bij mogen. Volgens de handleiding zou ik mijn elektra makkelijk kunnen aansluiten, zie de foto. Dit is dus niet mogelijk. Heb via YouTube tips en instellingen gevonden welke niet vermeld zijn. Ook zou het fijn zijn wanneer je eenvoudig een email adres kunt achterhalen. En nog beter zou h

de meest kritische beoordeling

12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
U kunt mij de onderdelen toesturen die NIET bij mijn bestelde douchecabine zaten ! Ik intussen 4 emails gestuurd en 3 berichten achtergelaten op uw website en het enige dat ik van u heb gekregen is een email met één zin :" Die Anfrage #263568 „Mijn bestelling is onvolledig ge...“ wurde geschlossen und mit dieser Anfrage zusammengefasst. Letzter Kommentar in Anfrage #263568:". Aan mij gestuurd op 09-02-2024 door Laurence Schmidgall (Bernstein Badshop). Ik heb hem om uitlegt gevraagd maar geen antwoord terug gehad. Waarom krijg ik niet gewoon die paar onderdelen opgestuurd zodat de monteur de douchecabine kan monteren !!??.... Geeft u mij a.u.b. ten minste een antwoord terug dat ik kan begrijpen. Dat van de heer Schmidtgall slaat nergens op want mijn ticket/probleem is helemáál niet opgelost !!
JV
Jan V.
Krommenie
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bernstein-badshop.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(39)
(4)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle leen perfect beschermende ver

Snelle levering en perfect beschermende verpakking
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
3 dagen geleden
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

de levering was ok en een mooi product

de levering mooi product
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
31 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top geregeld.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
29 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend!
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
28 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
8 dagen geleden
Tak for den gode anmeldelse, vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. BERNSTEIN Badeværelsesbutik
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
28 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
JN
Jelle N.
Amstelveen
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
28 mei 2024
Thank you for the great review, we are pleased that you are satisfied with our service. BERNSTEIN Bathroom Shop
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
13 mei 2024
Tak for den gode anmeldelse, vi er glade for, at du er tilfreds 🎉! BERNSTEIN Badeværelsesbutik
JV
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
good quality
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
10 mei 2024
Thank you for the great review, we are happy that you are satisfied 🎉! BERNSTEIN Bathroom Shop
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
26 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ongelukje bij vervoer

Mijn artikel is, ondanks de zorgvuldige verpakking, kapot aangekomen. Na mijn mail is er direct actie ondernomen en is het artikel opnieuw geleverd. Kortom heel prettig.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
15 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles dat beloofd werd klopte. Daarnaast heb ik nog een vraag gesteld aan de klantenservice die snel en adequaat werd beantwoord. Top service dus.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
19 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige duidelijke site, eenvoudig bestellen, snelle levering. Handleiding van product zeer summier, onduidelijke montagetekeningen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
8 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede webshop en prima producten

Goede webshop, prima retour proces (had het verkeerde product besteld). Goede producten
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
12 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie producten. Snel geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
19 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en werkt goed
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
22 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed, zoals verwacht
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
9 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
PD
Pieter d.
Volendam
4 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was beschadigd tijdens transport Ik kreeg bijzonder snel mijn product beter verpakt weer toegestuurd
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
5 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en alles ziet er goed uit. Moet drain nog plaatsen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
19 feb 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel