bernstein-badshop.com/nl- Logo - Beoordelingen

bernstein-badshop.com/nl
Beoordelingen:

55 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden56 beoordelingen in totaal  

4,25
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

14 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede snelle levering. Product is compleet zoals aangegeven op de site. Wel zou er een betere handleiding bij mogen. Volgens de handleiding zou ik mijn elektra makkelijk kunnen aansluiten, zie de foto. Dit is dus niet mogelijk. Heb via YouTube tips en instellingen gevonden welke niet vermeld zijn. Ook zou het fijn zijn wanneer je eenvoudig een email adres kunt achterhalen. En nog beter zou h

Meest relevante negatieve beoordeling

12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
U kunt mij de onderdelen toesturen die NIET bij mijn bestelde douchecabine zaten ! Ik intussen 4 emails gestuurd en 3 berichten achtergelaten op uw website en het enige dat ik van u heb gekregen is een email met één zin :" Die Anfrage #263568 „Mijn bestelling is onvolledig ge...“ wurde geschlossen und mit dieser Anfrage zusammengefasst. Letzter Kommentar in Anfrage #263568:". Aan mij gestuurd op 09-02-2024 door Laurence Schmidgall (Bernstein Badshop). Ik heb hem om uitlegt gevraagd maar geen antwoord terug gehad. Waarom krijg ik niet gewoon die paar onderdelen opgestuurd zodat de monteur de douchecabine kan monteren !!??.... Geeft u mij a.u.b. ten minste een antwoord terug dat ik kan begrijpen. Dat van de heer Schmidtgall slaat nergens op want mijn ticket/probleem is helemáál niet opgelost !!
JV
Jan V.
Krommenie
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bernstein-badshop.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RV
Ritchie v.
Poeldijk
20 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 uur geleden
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen reactie en nog geen levering?!

Bij bestellen (8-6) melding product op voorraad, na enige tijd een mail (18-6) pas eind augustus op voorraad, bij vraag mogelijkheid tot cancellen order geen reactie?!
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 uur geleden
Hallo, bedankt voor uw feedback - het spijt ons zeer dat er problemen waren met uw bestelling en levering. We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat dit voor u heeft veroorzaakt. Helaas kunnen we geen ticket toewijzen aan het e-mailadres dat u hebt opgegeven. Als u al een ticket hebt geopend, laat ons dan het ticketnummer weten of open een ticket via ons helpcentrum. Bijgevoegd vindt u de link naar het helpcentrum: https://support.bernstein-badshop.de/hc/de/requests/new?ticket_form_id=360001489858 Met vriendelijke groet, BERNSTEIN Badshop
24 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Nobody informed me about the day and time of delivery. There were no e-mails, SMS, or phone calls. Delivery track just arrived - this is not normal
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
28 mei 2024
Hello, thank you for your feedback. We are extremely sorry that there have been problems with your delivery and delays in communication. We would like to sincerely apologise for this. Yours sincerely, BERNSTEIN Badshop
9 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle leen perfect beschermende ver

Snelle levering en perfect beschermende verpakking
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
11 jun 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

de levering was ok en een mooi product

de levering mooi product
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
31 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top geregeld.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
29 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend!
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
28 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
1 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
6 jun 2024
Tak for den gode anmeldelse, vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. BERNSTEIN Badeværelsesbutik
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
28 mei 2024
Bedankt voor de geweldige recensie, we zijn blij dat u tevreden bent met onze service. BERNSTEIN Badkamerwinkel
JN
Jelle N.
Amstelveen
26 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
28 mei 2024
Thank you for the great review, we are pleased that you are satisfied with our service. BERNSTEIN Bathroom Shop
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede service
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
13 mei 2024
Tak for den gode anmeldelse, vi er glade for, at du er tilfreds 🎉! BERNSTEIN Badeværelsesbutik
JV
28 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
good quality
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
10 mei 2024
Thank you for the great review, we are happy that you are satisfied 🎉! BERNSTEIN Bathroom Shop
25 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
26 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Ongelukje bij vervoer

Mijn artikel is, ondanks de zorgvuldige verpakking, kapot aangekomen. Na mijn mail is er direct actie ondernomen en is het artikel opnieuw geleverd. Kortom heel prettig.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
26 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Keurige duidelijke site, eenvoudig bestellen, snelle levering. Handleiding van product zeer summier, onduidelijke montagetekeningen.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
8 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede webshop en prima producten

Goede webshop, prima retour proces (had het verkeerde product besteld). Goede producten
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
12 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en werkt goed
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
22 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed, zoals verwacht
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
23 mrt 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
9 apr 2024
Bedankt voor de goede beoordeling, we zijn blij dat u tevreden bent 🎉! BERNSTEIN Badkamerwinkel
12 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Meer dan een maand geleden heb ik een bestelling geplaatst. Ondanks dat de site ‘levering binnen 3, 4 dagen’ zegt, nog steeds niets ontvangen. Wel krijg ik steeds een traceer link wat niet werkt. En nu dus een beoordeling alsof ik het product al heb ontvangen! Absoluut geen aanrader dit.
Beoordeling melden
Antwoord van bernstein-badshop.com/nl
12 apr 2024
Hallo, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons zeer dat er problemen waren met uw levering. We willen ons hiervoor oprecht verontschuldigen. Een medewerker van de klantenservice zal onmiddellijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, BERNSTEIN Badshop