Bernstein Badkamers

309 reviews in totaal   178 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de kwaliteit van de producten en waarderen doorgaans de prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast zijn veel klanten tevreden over de snelle levering en ervaren zij de informatievoorziening soms als duidelijk. Tegelijkertijd uiten klanten frustratie over de beperkte bereikbaarheid van de klantenservice en het uitblijven van reacties op e-mails en telefoontjes. De levering is niet altijd consistent; sommige klanten ondervinden vertragingen of ontvangen incomplete zendingen. Het retourproces wordt als omslachtig, duur of slecht ondersteund ervaren. De verpakking biedt volgens klanten vaak onvoldoende bescherming, wat leidt tot beschadigingen bij levering. Ook zijn er klachten over beschadigde of gebrekkige producten en over te hoge verzend- of retourkosten. Tot slot wordt de productinformatie regelmatig als gebrekkig, onduidelijk of ontbrekend ervaren.

ReviewsBernstein Badkamers

Snelle levering, moeilijk te bereiken klantendienst

De producten werden snel geleverd, waren zeer goed ingepakt en zien er prachtig uit. Het ingeven van het ondernemingsnummer werkte niet op de website, waardoor ik meermaals naar de klantendienst moest bellen. Dit was een verschrikkelijke ervaring. Het Nederlandse nummer bestaat blijkbaar niet. Je hangt makkelijk een uur aan de wachtlijn en bijna geen enkele medewerker spreekt Engels. De medewerkers zijn wel heel behulpzaam en vriendelijk. Mocht de klantendienst beter bereikbaar zijn, kregen ze alle sterren.
bestellen 9/7 ging goed alleen de levering ging niet goed. na 8 werkdagen contact gezocht met Bernstein. telefoonnummer op website werkte niet. uiteindelijk ander nummer gevonden en toen een email gestuurd naar support. Support heeft contact gezocht met vervoerder en uiteindelijk werd duidelijk op 22 Juli dat het pakket weer was terug gezonden aan Bernstein. Na overleg met Bernstein de bestelling opnieuw laten komen in de hoop dat het nu beter gaat. Support was verder vriendelijk en duidelijk.

De producten zijn prijs/kwaliteit prim…

- De producten zijn prijs/kwaliteit prima maar de bereikbaarheid voor bijkomende vragen of service is niet goed. - De installatiegids was volgens mijn plaatser niet voldoende, plus het ophangsysteem is niet veilig genoeg van de dubbele vrijhangende wastafel. Er zouden ophangbeugels voorzien moeten worden, wat wij nog extra bijgeplaatst hebben. - De clickwaste die meegeleverd werd, paste niet. We hebben een nieuwe clickwaste moeten kopen want op de website van Bernstein was er geen korte clickwaste te vinden.
Mooi badkamermeubel en duidelijkheid over toebehoren die nodig zijn bij de bestelling. Communicatie met klantenservice over datum levering wat lastiger maar uiteindelijk is alles wel goed gekomen.

Prima douche WC

Goede zorgvuldig levering. Probleemloze montage, mede door de mee gekochte speciale waterslang. Gemonteerd op een oude gewone wc pot. Tip, koop er gelijk een nieuwe set aan en afaanvoer pijpen bij.
Duidelijker aangeven dat je niet alleen het dekseltje koopt van de wastafel plug . Heb me rot gezocht naar een passende om ook alles op tijd te monteren Vriendelijke groet

Erg tevreden

Het bestellen van onze inbouwkast, de betaling en de uiteindelijke levering zijn allemaal zeer goed verlopen. Het hele proces was snel, duidelijk en goed georganiseerd. De communicatie was helder en de kwaliteit van de kast is erg goed. Wij zijn erg tevreden met onze aankoop en zullen hier in de toekomst zeker opnieuw bestellen.
Na ontvangst van een gebroken wc bril en melding van deze klacht heeft Berstein kosteloos een nieuwe gestuurd.uitstekende service!
Slechte communicatie geen reactie op mijn verzonden email. Ook geen mailadres van jullie op de website. Verpakking was ooen geweest. Je besteld iets nieuws en jiet iets 2e hands
We hebben een hele vervelende ervaring met onze bestelling gehad. Ons waskom is gebroken in twee stukken aangekomen, wat in principe tijdens het transport kan gebeuren (het is bijna zeker aangezien hoe DHL Nederland pakketen behandeld). Daarna hebben wij enorme moeite gehad om contact met jullie op te nemen om deze schade te melden. Nummer die op jullie Nederlandse website vermeld staat bestaat niet, het koste ons meerdere pogingen om met de Duitse afdeling in contact te komen. Uiteindelijk werd een nieuwe waskom gestuurd, heel fijn dat het op deze manier opgelost werd. Helaas duurde het meer dan 2 weken voordat DHL het heeft aangeleverd. Tweede waskom heeft ook een schade gehad (verbrijzelde hoek). He hebben het niet eens gemeld bij jullie omdat het over 2-3 dagen gemonteerd moest worden. Samenvattend, wij raden jullie aan om een ander transport bedrijf te kiezen. Ik hoop dat deze feedback nuttig voor jullie zal zijn. Vriendelijke Groet, Szymon
Snel opgestuurd Het waren maar wc brillen naar ze zijn snel en netjes vestuurd.
goed product maar slechte communicatie. geen reactie op mijn mail en diverse verzoeken. \Geen retour scan om gratis pakket terug te sturen , ik moest het zelf doen op eigen kosten. 21 euro .
Makkelijk bestellen en overzichtelijke site. Mooie spullen en kwaliteit! Snelle service.
Snelle levering, goede kwaliteit
goed en netjes bezorgd, past helaas niet , maar kan het wel terugsturen
Goede kwaliteit van het product. Alleen de verzendkosten zijn erg hoog.

Goed verpakt en op tijd geleverd

Goed verpakt, zeer goed zelfs, en op tijd geleverd. De wastafel ziet er keurig uit. Nu alleen nog antwoord op mijn vraag. Dat beantwoorden duurt best lang. Echt persoonlijk is men niet. Kan ook haast niet met zoveel internationale klanten. Maar als je dat geen probleem vindt, dan is Bernstein zeker een aanrader.
Product zoals vermeld op de site. Snelle levering.
H B
hans B.

geen montage beschrijving, handleiding.

beetje teleurgesteld in de leveringstijd, maar ook de comunicatie van de vervoerder. bijna week later dan er aangegeven staat. max 7 dagen = 13 dagen geworden. het produkt is zoals ik mij voorgesteld heb, maar er zit een rubber stripje met aan beide kanten ribbeltjes bij waarvan ik absoluut niet weet waar deze geplaatst moet worden. ( U profiel voor glazen douchwand ) had verwacht dat er een rubber u bij was voor over het glas ,dat vervolgens in het alluminium geplaatst wordt !? heelaas dat wordt dan kitten.

Prima!

Snelle levering en goede informatie over bezorging