31 aug 2024
Ik heb een inductiebeschermer besteld met erop een print van een schilderij (een geschilderd bloemstuk van Jan Davidz wat in het Rijksmuseum hangt). Het was erg vlekkerig/pixelig/oogde als lowRES.
Echter na mijn twee- sterren recensie hier, heeft Wallz contact met mij opgenomen en heb ik een nieuwe inductiebeschermer toegestuurd gekregen. Deze print is veel beter en scherp. Netjes opgelost!
Ik ben blij met m'n tuinposter, prijs is goed en bezorging is vlot.
Verbeterpunten: de kwaliteit van de foto is minder mooi dan wat je kunt zien op de site. Aangezien je 'm op de site niet kunt vergroten, kun je dat niet zo goed bekijken, da's wel jammer.
En wellicht kan er 'n optie komen dat je van die schroeven kunt mee bestellen, die zo mooi in die ringen passen?
Voor de rest blij mee!!!
Snelle levering. De hexagons zijn stevig maar toch licht. De bijgeleverde beschrijving met ophanginstructies was niet de juiste. Gelukkig kun je op internet wel ergens de instructies vinden. Helaas werkt het bijgeleverde plaksysteem (Tesa powerstrips) niet goed op een muur met structuurverf. Wat verrassend beter werkt is Tesa dubbelzijdige montageband voor glas en transparant.
26 apr 2024
Het product voldoet aan de verwachtingen en komt overeen met hetgeen wat op de website is vermeld.
Alleen de bezorging en de communicatie met betrekking tot de bezorging is kwalitatief uitermate teleurstellend. Wallz zou er goed aan doen geen zaken met DHL meer te doen.
30 jan 2024
_ Tevreden
- Mooie print met duidelijke instructie
- Het zou nog een handige optie zijn om gewoon te markeren waar je het beste het ophangsysteem kan plakken, want in je eentje is dat nog wel een gedoe om uit te vogelen wat de beste plek is.
23 mei 2024
Mooie industriële kapstok.helaas dacht ik doordat er 12 haken bij stond!!! ik dacht dat t om 12 ophanghaken( hangers ) ging.beetje onduidelijk eigenlijk waar t wel om ging.
Ik weet nu dat t om de vaste haken gaat en laat t hierbij
8 jan 2024
Mooie inductiekookplaat beschermer.
Eigen foto gebruikt, echt mooi gedaan.
Een klein minpuntje, de beschermer ligt niet helemaal plat aan de boven- en onderkant.
Verder niks aan te merken!!
Hele goede service. Had foto voor afdruk gestuurd maar ontdekte dat ik het fout had gedaan. Direct gebeld en geweldig geholpen om het als nog te veranderen. Top geholpen. Dank je wel
Het enige minpuntje is de levertijd. Er wordt beweerd dat de levering de dag na bestelling zou plaatsvinden. Dit werd dus de dag daarna. Verder prima product geleverd.