Gadero.nl- Logo - Beoordelingen

Gadero.nl
Beoordelingen:

243 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden4.941 beoordelingen in totaal  

4,07
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 jun. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Gadero.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zowel telefonisch als via email goed bereikbaar en snel antwoord op mijn vraag. Er werd proactief een oplossing aangedragen. Kwaliteit product ziet er goed uit, duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen. Afhalen order verliep vlot, een vriendelijke medewerker wijst je waar de bestelling klaar ligt. Voor afhalen moet je wel rekening houden dat er afhankelijk van wanneer je besteld een aantal dagen tussen zit voor je het af kan halen doordat veel aangeleverd moet worden vanuit Groningen.

de meest kritische beoordeling

23 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb losse schuttingdelen (en toebehoren) besteld bij Gadero. Met deze schuttingdelen wil ik een zijwand voor onze overkapping maken. Aangezien de producten op voorraad zouden zijn en het materiaal me aanstond heb ik bij Gadero een bestelling geplaatst. De levering liet langer op zich wachten dan gehoopt, vanwege de drukte kan dit gebeuren, maar het was erg vervelend omdat de rest van de bouw hierdoor ook vertraging opliep. Inmiddels zouden de producten geleverd zijn, maar er is niet aangebeld (gecontroleerd met videodeurbel) en ik was thuis. Na een aantal telefoontjes bleek dat de producten zelfs voor het huis zouden moeten staan. Helaas stonden deze een aantal huizen verder en gezien de hoeveelheid materiaal was dit erg vervelend. Wat het nog vervelender maakte, is dat een aantal schuttingplanken beschadigd waren, maar vooral dat bepaalde onderdelen ontbraken. Ik heb hier meteen voor gebeld en gemaild en ondanks dat alle medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk waren, was het klaarblijkelijk moeilijk om de producten terug te vinden in de bestelling, terwijl ik deze lijst zelf wel doorgestuurd heb gekregen door Gadero. Tevens bleek dat het product dat ik nodig had, toch niet op voorraad was, ondanks dat hier contant mee werd geadverteerd. Mijn advies… wijzig de voorraadstatus om consumenten een realistisch beeld van de levertijd te geven. Inmiddels vele telefoontjes, mailtjes (11!) verder om een en ander te verduidelijken. Artikelnummers, foto’s etc. bleek toch niet voldoende te zijn. Helemaal nadat gisteren ik na 4(!) weken na bestelling naast vervangende planken, alsnog een verkeerd artikel ontvangen heb en niet het product waar al zoveel contact over is geweest. Al deze mailtjes en telefoontjes met letterlijke artikelnummers en beschrijvingen blijken niet voldoende te zijn. Terugbelverzoeken worden niet in behandeling genomen en lang verhaal kort, ik kan nog steeds niet vooruit. Ik ben mijns inziens redelijk geduldig geweest, maar er lijkt simpelweg geen schot in de zaak te zitten. Liever plaats ik positieve reviews, maar het lukt me op andere wijze niet om beweging te creëren om simpelweg één type product te leveren.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Gadero.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
(20)
(9)
(24)
Resetten
24 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Sneller leveren
Beoordeling melden
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Moeilijk om goede afspraken met Gadero te maken.

De afstemming en communicatie met Gadero gaat moeizaam. Diverse keren contact op moeten nemen om de juiste spullen aangeleverd te krijgen. Vervolgens composiet vlonderplanken ontvangen die gebogen zijn. Montage duurt veel langer dan afgesproken. Kortom, niet voor herhaling vatbaar.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
15 nov. 2023
Beste Alexandra, bedankt voor uw review en beoordeling. Ik zie dat er bij u 1 pallet is blijven staan bij onze transporteur waardoor deze niet met de andere materialen is geleverd. Gelukkig werd deze spoedig alsnog geleverd. Onze oprechte excuses voor het ongemak. U geeft aan dat er planken krom waren, echter zie ik hier geen melding van. Mochten de planken niet te verwerken zijn dient u dit zo spoedig mogelijk te melden zodat we hier een passende oplossing voor kunnen bieden. We hopen dat u veel en lang plezier mag hebben van uw vlonder en zien u graag terug bij Gadero.
14 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Slechte levering, slechte opvolging, bellen niet terug en laten issues lopen in de hoop dat de klant afhaakt en het laat gaan!
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
15 nov. 2023
Beste Sjoerd, bedankt voor uw review en beoordeling. In onze mailbox zie ik dat we adequaat op uw melding hebben gereageerd en ook spoedig samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Daarom begrijp ik uw omschrijving niet over het hopen dat onze klanten afhaken en het laten gaan. Aftersales staat bij ons hoog in het vaandel en zie bij de conversaties met u geen aanleiding die erop duiden dat we u geen oplossing zullen bieden. We hopen dat u een mooie schutting heeft kunnen maken van de door ons geleverde materialen. We zien u graag terug bij Gadero.
24 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Waardeloos

Gadero heeft het totaal niet (meer) op orde. Voorraden op de site kloppen niet waardoor wekenlange levertijden. Ik had verschillende deelleveringen die of aangekondigd op de stoep stonden met ewat onderdelen, of juist niet op kwamen dagen. nauwelijks communicatie en slap excuus dat 'de leverancier niet had geleverd' terwijl alles op voorraad zou zijn..... Nu na een maand einelijk alles binnen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jul. 2023
Beste Peter, bedankt voor uw review en beoordeling. Ik zie dat uw order helaas een product bevat met een langere levertijd. Ook zie ik dat we u hebben geprobeerd te bellen maar dat het door u doorgegeven telefoonnummer niet in gebruik is en we de communicatie per mail moesten voorzetten, wat vertraging met zich meebrengt. Natuurlijk begrijpen we dat een vertraging altijd vervelend is, daarvoor onze excuses. Ondanks deze minder goede ervaring hopen we u toch terug te zien bij Gadero.
22 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hardhouten palen met witte verf erop een zaagsnedes. Geen ontvangstbericht gekregen. Botte ontvangst op het terrein.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jul. 2023
Beste Marjon, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Helaas zie ik geen informatie over uw ontevredenheid. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, horen we het graag. Ondanks deze eerste ervaring hopen we u terug te zien bij Gadero.
20 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd leveren
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul. 2023
Beste Joop, bedankt voor uw review en beoordeling. Ik zie dat we helaas de door u gevraagde 48-uurs levering niet is gehaald. Gelukkig is het de dag erna wel geleverd. We hopen u terug te zien bij Gadero.
16 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Teleurstellende reactie

De aangeleverde site table heb ik eerst moeten verstevigen. Een reactie naar Gadero over dit punt heeft geen terugkoppeling gegeven. Dat is spijtig.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
21 jul. 2023
Beste Arie, bedankt voor uw review en beoordeling. Wat vervelend dat uw sidetable niet van de kwaliteit is die u van ons mag verwachten. We hebben geen mail van u ontvangen helaas. Gelukkig hebben we elkaar net telefonisch gesproken om tot een passende oplossing te komen. We gaan ervan uit dat dit zeker gaat lukken en we zien u graag terug als klant bij Gadero!
4 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goed: goede prijzen, gratis bezorgen bij hoeveelheid die is besteld. Producten in allerlei maten te krijgen, goed verpakt pakket. Prettige webshop. Minder: tot de dag voor levering onduidelijk wanneer er een vrachtwagen voor de deur staat. Inschatting tijdstip was totaal niet accuraat (vrachtwagen was er een halve dag eerder dan verwacht). Niet al het hout is 'schoon' (zie foto) en recht.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul. 2023
Beste Rik, bedankt voor uw feedback en beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons aanbod en onze website. Doordat we gebruik maken van groot transport is het soms lastig om een exact tijdvak te geven omdat er veel factoren zijn waar vertraging door kan ontstaan. Echter is het ook wel eens andersom waardoor de vrachtwagen "wind mee" heeft ;) Natuurlijk begrijpen dat dit voor onze klanten niet altijd handig is. We werken aan het vinden van een manier om onze klanten beter kunnen voorzien van meer informatie hierover. Verder zie ik op de foto dat er lepelsmeer op het hout zit. Lepelsmeer is vet en kunt u verwijderen met een vetoplosser. Dit kan groene zeep zijn maar ook een agressiever schoonmaakmiddel; ontweringswater. Wanneer u niks doet zal de vlek door het vergrijzen van het hout minder opvallen. Mocht u hier vragen over hebben kunt u mailen naar service@gadero.nl
2 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Foute informatie

Volgens de site zijn producten op voorraad en snel te leveren, je krijgt ook een track en trace als je besteld en betaald maar als je na een week belt waar je bestelling blijft dan blijken producten weken levertijd te hebben maar daar kan gardero niets aan doen want het komt van een externe leverancier…..
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul. 2023
Beste Hjalmar, bedankt voor uw review en beoordeling. We vinden het jammer om te zien dat uw order vertraging op liep en u daardoor uw order heeft geannuleerd. Ondanks deze ervaring zien we u graag terug bij Gadero.
29 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hout was krom en hevig gebarsten en tot twee keer toe bleek de bestelling niet geleverd te kunnen worden

Tot twee keer toe achter elkaar werd ik gebeld dat de bestelling niet geleverd kon worden omdat de aantallen op de site niet klopten met de realiteit. De eerste keer heb ik de bestelling geannuleerd. De tweede keer heb ik een ander product moeten bestellen om mijn plannen te kunnen realiseren. Toen ik het hout ging ophalen, was het gros krom getrokken en hevig gebarsten. De foto's op de site tonen net hout. Dus ik kon weer rechtsomkeer maken en reed voor niets een uur in de auto.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
10 jul. 2023
Best Nanno, bedankt voor je feedback en beoordeling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We betreuren het ten zeerste dat er materialen voor u klaar lagen die niet van de kwaliteit waren die u van ons mag verwachten. Ondanks uw ervaringen hopen we u toch in de toekomst terug te zien bij Gadero.
23 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

ontbrekende producten

Ik heb losse schuttingdelen (en toebehoren) besteld bij Gadero. Met deze schuttingdelen wil ik een zijwand voor onze overkapping maken. Aangezien de producten op voorraad zouden zijn en het materiaal me aanstond heb ik bij Gadero een bestelling geplaatst. De levering liet langer op zich wachten dan gehoopt, vanwege de drukte kan dit gebeuren, maar het was erg vervelend omdat de rest van de bouw hierdoor ook vertraging opliep. Inmiddels zouden de producten geleverd zijn, maar er is niet aangebeld (gecontroleerd met videodeurbel) en ik was thuis. Na een aantal telefoontjes bleek dat de producten zelfs voor het huis zouden moeten staan. Helaas stonden deze een aantal huizen verder en gezien de hoeveelheid materiaal was dit erg vervelend. Wat het nog vervelender maakte, is dat een aantal schuttingplanken beschadigd waren, maar vooral dat bepaalde onderdelen ontbraken. Ik heb hier meteen voor gebeld en gemaild en ondanks dat alle medewerkers die ik heb gesproken vriendelijk waren, was het klaarblijkelijk moeilijk om de producten terug te vinden in de bestelling, terwijl ik deze lijst zelf wel doorgestuurd heb gekregen door Gadero. Tevens bleek dat het product dat ik nodig had, toch niet op voorraad was, ondanks dat hier contant mee werd geadverteerd. Mijn advies… wijzig de voorraadstatus om consumenten een realistisch beeld van de levertijd te geven. Inmiddels vele telefoontjes, mailtjes (11!) verder om een en ander te verduidelijken. Artikelnummers, foto’s etc. bleek toch niet voldoende te zijn. Helemaal nadat gisteren ik na 4(!) weken na bestelling naast vervangende planken, alsnog een verkeerd artikel ontvangen heb en niet het product waar al zoveel contact over is geweest. Al deze mailtjes en telefoontjes met letterlijke artikelnummers en beschrijvingen blijken niet voldoende te zijn. Terugbelverzoeken worden niet in behandeling genomen en lang verhaal kort, ik kan nog steeds niet vooruit. Ik ben mijns inziens redelijk geduldig geweest, maar er lijkt simpelweg geen schot in de zaak te zitten. Liever plaats ik positieve reviews, maar het lukt me op andere wijze niet om beweging te creëren om simpelweg één type product te leveren.
Beoordeling melden
TS
Tjapko S.
Blaricum
23 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ervaring is slecht na toch wel veel van ze afgenomen te hebben en nu hekjes besteld welke zeer slecht zijn gemaakt aanbod gekregen voor korting want ze konden geen vervangers leveren, hele levering was slecht dus terug of andere had een andere uitgezocht, maar moest dan toch het verschil bij betalen op mijn reactie dat ik dan het verschil wil delen werd niet gereageerd hoorde niets meer na bellen halen ze het liever retour en crediteren ze het bedrag logica zie ik niet niks verdient en toch product terug halen
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
3 jul. 2023
Beste Tjapko, bedankt voor uw review en beoordeling. Na me te hebben verdiept in het probleem dat u gemeld heeft moet ik toegeven dat dit netter opgelost had kunnen worden. Onze oprechte excuses hiervoor. Aftersales vinden wij een belangrijk onderdeel van onze service en zullen daarom deze melding meenemen als voorbeeld voor verbetering. Ondanks deze slechte ervaring hopen we u in de toekomst toch nog eens van dienst te kunnen zijn bij Gadero.
22 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
levertijd is veel langer dan van te voren overlegd
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Het spijt ons dat we niet hebben kunnen voldoen aan de verwachte levertijd. We zullen ons uiterste best doen om dit in de toekomst te verbeteren.
22 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelde goederen bleken later te kunnen worden geleverd, terwijl ze wel in de voorraad stonden. De bestelling werd afgeleverd zonder te vragen of ze op de juiste plek stond.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We doen ons best om deze service in de toekomst te verbeteren.
18 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als de levering niet doorgaat. Graag eerder het laten weten aan de klant.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Nogmaals onze excuses dat we u niet eerder hebben geïnformeerd over de wijziging van de leveringsdag. We doen ons best om deze service in de toekomst te verbeteren.
CR
Christian R.
Suddendorf
15 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Helaas niet flexibel en 2x(!) onvolledige levering

Wij wonen net over de grens in Duitsland met een eigen bedrijf. Gardero wilde niet meewerken aan een Nederlandse bestelling met levering in Duitsland, zodat wij de btw konden terugvragen. Het antwoord was dat zij in Duitsland ook vertegenwoordigd waren en het daar besteld moest worden. Echter is er geen afhaalpunt in Duitsland, die is gesloten, en kost de levering dan ruim over de 100 euro, terwijl die in Nederland gratis is. Andere bedrijven in Nederland werken hier standaard wel aan mee. Bij levering bleek dat de dichtingsslib van beide wandprofielen niet was meegeleverd, waardoor wij het niet hebben kunnen laten afmonteren. Middels serviceformulier alsnog deze aangevraagd, waarbij vervolgens er maar 1 ipv 2 is geleverd. Hierdoor konden we het weer niet laten afmonteren. We hebben hierdoor onnodig extra kosten gemaakt, omdat wij tot 2x toe mensen aan het werk hebben gehad die we weer weg hebben moeten sturen. Gardero vond dit vervelend, maar wilde ons nergens in tegemoet komen voor de extra gemaakte kosten. Zowel de klantenservice als de financiële afdeling krijgen daarmee van onze een dikke onvoldoende! Wij zullen hier dan ook niet weer wat bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Helaas was ons systeem niet in staat om die bestelling op de gewenste manier te verwerken waardoor wij bepaalde regels hadden moeten overtreden. Hierdoor hebben wij u helaas niet kunnen helpen. De nalevering van 2 dichtingsslibs was helaas deels kwijtgeraakt bij de koeriersdienst. Nogmaals onze excuses hiervoor. Ik zie dat u reeds alles heeft ontvangen en we hopen dat het eindresultaat naar wens is. Mochten we verder nog wat voor u kunnen betekenen, vernemen we dit graag.
13 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Slechte organisatie

Kromme balken geleverd. Bestelling in breukelen betaald, maar naderhand blijk dat er niet genoeg balken waren, opdracht geannuleerd. Naar diverse keren contact werd eindelijk naar 1,5 week mijn geld terug betaald . Hele slechte organisatie.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. We gaan ons best doen om deze issues in de toekomst te voorkomen en hierin beter te anticiperen.
12 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Afspraken niet nagekomen.

Telefonische afspraken over het lossen van goederen wel naleven. Nu heb ik extra kosten moeten maken om de vracht op zijn plaats te krijgen. Een sorry is dan niet voldoende.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag meneer Beugel, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Onze transporteurs leveren altijd tot aan de oprit. Om verscheidene veiligheids- en verzekeringsredenen kunnen zij niet altijd elk verzoek in willigen. Als u hierover verkeerd geïnformeerd bent, spijt ons dit enorm. Onze leveringsvoorwaarden zijn hier echter vrij duidelijk in.
11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Schroefgaten en sleuven waren niet precies. Doet ikea beter. Waardeloze kwaliteit schroefjes.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Heeft u al contact gehad met onze service-afdeling? Via service@gadero.nl kunt u producten van slechte kwaliteit reclameren. We kijken dan samen met u naar een passende oplossing.
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Minimumordergrootte maakt het onvriendelijk voor particulieren. Zelfs als ik wil ophalen zit er een minimum van 100 aan. Als je aan de 100 vast wil houden, Professionaliseer dan je assortiment van schroeven/handgereedschap zodat je kan vullen met handige dingen. Dit assortiment vind ik nu zeer beperkt.
Beoordeling melden
Antwoord van Gadero.nl
28 jun. 2023
Goedemiddag meneer, Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Inmiddels hebben we de website aangepast waardoor we geen minimumordergrootte meer hebben.