akupanel.nl- Logo - Beoordelingen

akupanel.nl
Beoordelingen:

39 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden70 beoordelingen in totaal  

4,31
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
akupanel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een mooie panelen. Goede kwaliteit en eenvoudig te verwerken. De bezorgkosten zijn wat aan de hoge kant, maar dat is niet heel gek met zulke lange panelen. Dus je moet wel direct alles kopen wat je nodig hebt.

de meest kritische beoordeling

2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas, we zijn nu meer dan een week later en bestelling nog steeds niet ontvangen. Probleem ligt bij PostNL. Ook geen nieuwe leverdatum toegezegd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor akupanel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(2)
(1)
(4)
Resetten
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb een bestelling gedaan. Niets meer gehoord of gezien. Netjes bericht gestuurd of ze al weten wanneer het wel geleverd wordt. Geen enkele reactie, bericht wordt niet eens gelezen
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Gratis samples besteld.. geen reactie
Beoordeling melden
10 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Duurde best lang voordat order was verstuurd. Tot op heden nog niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
12 jun 2023
Beste Ab, Bedankt voor je bericht. Vervelend om te lezen dat de bestelling nog niet binnen is. Het pakket is wel al verstuurd en helaas zijn wij qua bezorging afhankelijk van externe partijen. PostNL geeft aan dat de levertijden vanwege grote drukte langer kunnen zijn dan normaal. Mocht het pakket er morgen nog niet zijn zou je ons dat dan willen laten weten? Dan sturen we je opnieuw de bestelling toe. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Stefan
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Duurt te lang

11 april betaald en pas op 24 april verstuurd. Zonder verdere communicatie. Ik had de vraag over de review al binnen terwijl ik pas 2 dagen later bericht kreeg dat het binnen 48 uur verzonden zou worden.
Beoordeling melden
2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas, we zijn nu meer dan een week later en bestelling nog steeds niet ontvangen. Probleem ligt bij PostNL. Ook geen nieuwe leverdatum toegezegd.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
5 jun 2023
Beste Norman, Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te lezen dat je de bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik zie inderdaad dat het pakketje nog de status ''onderweg'' heeft. We zullen vandaag contact met je opnemen om te kijken hoe we dit op kunnen lossen en mocht het nodig zijn sturen we je een nieuw setje samples toe. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Stefan
7 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling opsturen
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
8 jun 2023
Beste Monique, Bedankt voor je bericht. Aan de hand van je emailadres heb ik even in ons systeem gekeken en daarin zie ik inderdaad dat het pakketje nog niet is aangekomen. Ik kon verder niet vinden of je al contact hebt gezocht met onze klantenservice. We zijn meteen op onderzoek uitgegaan waar het pakketje kan zijn gebleven. Als daar niks uitkomt dan sturen we je uiteraard een nieuwe toe. Vandaag zal er ook nog iemand telefonisch contact met je opnemen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Stefan Akupanel
RG
Rudi G.
Bocholt
18 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had panelen besteld en drie bussen high tack kit. Maar deze kit werd niet geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
20 nov 2023
Beste Rudi, Bedankt voor het plaatsen van een review en jammer om te horen dat er een incomplete levering is gedaan. Na je review hebben we ook je mailtje binnen zien komen en de montagekit is meteen ingepakt en meegegeven met de transporteur. Je kan de kit hoogstwaarschijnlijk morgen of overmorgen bij je thuis verwachten. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat je alsnog veel plezier zult hebben van de panelen. Met vriendelijke groet, Stefan