akupanel.nl
Beoordelingen:

36 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden61 beoordelingen in totaal  

4,58
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
akupanel.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat een mooie panelen. Goede kwaliteit en eenvoudig te verwerken. De bezorgkosten zijn wat aan de hoge kant, maar dat is niet heel gek met zulke lange panelen. Dus je moet wel direct alles kopen wat je nodig hebt.

de meest kritische beoordeling

2 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas, we zijn nu meer dan een week later en bestelling nog steeds niet ontvangen. Probleem ligt bij PostNL. Ook geen nieuwe leverdatum toegezegd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor akupanel.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb het sample besteld en dat is al fantastisch, ik kan niet wachten tot ik de grote panelen kan gaan bestellen
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
3 dagen geleden
Goedemorgen Ricardo, bedankt voor deze prachtige review! Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat! Groet, Kim (Akupanel.nl)
31 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en onbeschadigd aangekomen. Eenvoudig te monteren met de kit. En… een heel mooi resultaat
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
2 apr 2024
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over uw bestelling Richard. Wij wensen u graag nog veel plezier van de panelen! Groet, Kim (Akupanel.nl)
PW
30 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending en handig om met de sample te bepalen of deze akupanelen een optie zijn voor ons.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
2 apr 2024
Wat fijn om te horen dat de stalen goed zijn aangekomen Pascal! Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Groet, Kim (Akupanel.nl)
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De keuze van 3 kleuren is wel super, helaas zat er geen kleur tussen dat bij de vloer paste.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
3 dagen geleden
Goedemorgen Bernard, wat fijn om te horen dat u, ondanks dat de kleur er niet tussenzat, toch blij bent met de stalenset! Had u graag nog andere kleuren willen inzien? Dan stuur ik u graag vrijblijvend stalen van de andere kleuren uit ons assortiment. Stuur maar een e-mail! Groet, Kim (Akupanel.nl)
24 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie houtstructuur
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goed geholpen
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
3 dagen geleden
Goedemorgen, bedankt voor deze mooie review! Veel plezier gewenst van uw panelen! Groet, Kim (Akupanel.nl)
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
top
Beoordeling melden
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi kwaliteit en gemakkelijk mee te werken

Wat een mooie panelen. Goede kwaliteit en eenvoudig te verwerken. De bezorgkosten zijn wat aan de hoge kant, maar dat is niet heel gek met zulke lange panelen. Dus je moet wel direct alles kopen wat je nodig hebt.
Beoordeling melden
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig wandpaneel! Besteld en super snel in huis, ook erg handig dat je de montage kit erbij kunt bestellen! Krijg er veel complimenten over en heb het al meermaals aangeraden.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
25 mei 2023
Hoi Sara, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de panelen en de service. Ook erg leuk dat je een foto hebt toegevoegd van het resultaat! Met vriendelijke groet, Stefan
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Panelen werden keurig geleverd met bijbehorend montagemateriaal. Er is nogal een verschil met andere leveranciers, omdat de viltlaag bij bijvoorbeeld een aantal bouwmarkten, een stuk dunner is dan bij Akupanel. Dus minder demping. Nog een voordeel bij Akupanel, de panelen worden netjes op de aangegeven maat gezaagd, zodat je thuis niet hoeft te stuntelen met bijv een decoupeerzaag. Kortom, prachtig product en prima service! En als kers op de spreekwoordelijke taart, kregen wij vanwege een tijdelijke actie ook nog eens korting op onze bestelling. Dit, ondanks dat de actie nog niet van start was gegaan, ten tijde van onze bestelling!
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Weken geleden had ik sample kit besteld, echter door problemen bij PostNL is deze kit nog steeds niet geleverd. Na contact met Akupanel hebben mij kosteloos een nieuw sample kit geleverd! Top. Wat t extra bijzonder maakt, is dat ik aangenaam verrast werd met een doosje Merci met een excuusbriefje van Akupanel, terwijl het probleem door Post NL is veroorzaakt! Kan niet anders zeggen… Top Service!!!
Beoordeling melden
26 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling

Top product!

Ik heb al met diverse akoestische panelen van verschillende leveranciers gewerkt. Tot nu ervaar ik de panelen van Akupanel toch wel echt als de betere kwaliteit! Er zijn er veel die goedkoper zijn, maar dat is dan ook echt aan de kwaliteit te merken. Dan kan ik ook niet dezelfde kwaliteit garanderen, dan wanneer ik met de akupanels mag werken. Kortom = wil je akoestische panelen? Akupanel!
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
25 mei 2023
Hoi Stefan, Hartstikke bedankt voor deze goede review en fijn om te lezen dat de kwaliteit van onze panelen je zo goed bevalt! Met vriendelijke groet, Team Akupanel
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooi, goede kwaliteit, snelle levering!

Wow! Wat een prachtige akoestische wandpanelen. Heel blij met het resultaat. De levering was snel en de akoestische panelen waren goed verpakt. De akupanels heb ik makkelijk op maat kunnen maken en met montagekit op de muur kunnen “plakken”. Het ging echt makkelijk en snel! Een dikke aanrader.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
24 okt 2023
Hoi Evelyn, bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je met zoveel plezier de Akupanels hebt gemonteerd. Erg fijn om te lezen dat de montage makkelijk ging! Veel plezier gewenst van het eindresultaat! Groet, Kim (Akupanel.nl)
15 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit

Bij "Akupanel.nl" wordt meegedacht aan wat nodig is. Hoeveel stukken er gezaagd moeten worden en wat de goedkoopste oplossing is. Afspraak van levering wordt perfect nagekomen. En het materiaal is perfect opmaat gezaagd en mooie kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
15 nov 2023
Beste Erwin, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en de service. Veel plezier gewenst van de panelen!
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer fijn bedrijf. Snel in levering. Enige minpuntje levering kan ook in overleg, nu kwam het pakket op een dag dat het ons niet helemaal uitkwam. Dan zijn de panelen toch groot en niet tegenvast om even buiten te laten liggen.
Beoordeling melden
3 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige panelen

We hebben eerst een aantal samples thuislaten komen, zo konden we de juiste kleur kiezen. Super blij met de panelen, een echte aanwinst voor de woonkamer!!! Goede en snelle service
Beoordeling melden
Antwoord van akupanel.nl
12 okt 2023
Heel erg bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je zo blij bent met de panelen, dat vinden we erg fijn om te horen! Groet, Kim (Akupanel.nl)
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie Panelen en netjes op maat gezaagd. Snel en netjes verpakt geleverd. Klantenservice was ook heel goed bereikbaar. Conclusie, ben zeer tevreden.
Beoordeling melden